Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Ретроградният Меркурий в Риби приказно ще промени вашия романтичен живот!

Ретроградният Меркурий в Риби приказно ще промени вашия романтичен живот!

Ретроградното движение на Меркурий ще окаже голямо влияние върху живота ни. Сега всяка планета се движи и преминава през всеки от знаците на зодиака и въз основа на тяхното движение те влияят на всички нас.

Това ретроградно движение ще окаже голямо влияние върху вашия романтичен живот. Меркурий е сериозен, азкрад аот инфом акс но когато се свързва с чувствителните Риби, той внася изцяло ново измерение в живота ни, поради противоречивите им възгледи. Но трябва да помним, че не всички конфликти водят до кървава война.

Понякога конфликтът може да се успокои и да стигне до… равновесие. Тази комбинация на Риби и Меркурий няма да азкрад аот инфом акс бъде толкова негативна, колкото обикновено са ретроградите.

И сега – малко романтика

Рибите са състрадателни и мечтателни. По този начин, това може да ви накара да поискате да участвате в някакъв вид бягство, за да блокирате реалността за известно време. Обаче Меркурий, от друга страна, компрометира уменията ни за общуване азкрад аот инфом акс с другите.

Така че когато такива проблеми с общуването започнат да възникват, Рибите влизат в играта и използват своята мечтателна енергия, за да облекчат ситуацията.

Опитайте се да намерите спокоен център вътре себе си и тогава ще можете да се справите с тревожния си „Аз“ и да намерите собствената си азкрад аот инфом акс романтична същност.

В този ретрограден период може да почувствате, че се опитвате да запълните празнините, които присъстват във вашата връзка с някакъв вид безсмислени закачки. За щастие, Рибите ще ви се притекат на помощ, изпълнени с мечтателна енергия, и тогава ще можете да видите скритите образи на романтичния си живот!

азкрад аот инфом акс

Вървете смело към мечтата си!

Да, ще има много недоразумения, дължащи се на ретроградния Меркурий. Както винаги, ретроградният свят ще внесе хаос в живота ни. Но не   се преуморявате, опитвайки се да коригирате недоразуменията и хаоса.

По-скоро запазете спокойствие и бъдете единни с тази енергия. Когато се откриете за азкрад аот инфом акс тази енергия, ще видите, че ставате все по-чувствителни. Усещате енергията около себе си и й позволявате да взаимодейства с вашия вътрешен „Аз“.

Ако искате, отделете време за себе си и си починете през този период. Тъй като Рибите ви позволяват да мечтаете, позволете на разума си   да изпълни всяка азкрад аот инфом акс ваша мечта.

Само че …. няма да можете напълно да избегнете хаоса на ретроградния Меркурий. Общителната и дрънкаща непрекъснато планета, със сигурност ще предизвика проблеми с общуването. Колкото повече се борите с общуването, толкова повече ще се боите от силата на връзката си.

В крайна сметка, общуването е в основата азкрад аот инфом акс на успешните взаимоотношения. Но не позволявайте това да ви сдържа. По -скоро се разкрийте на това, което смятате, че е извън вашия обсег. Отначало може ви се види невъзможно, но го докоснете мислено, а Рибите ще го направят възможно!

По време на тази ретроград ще имате възможност да направите нереалното азкрад аот инфом акс – реално, късмет!

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

Знаехте ли, че вие сте избрали своята любов много преди да се родите?

Веднъж, много преди да се родите, вие сте азкрад аот инфом акс го избрали. Вие сте избрали този, който прави времето твърде кратко, за да изкажете  всичко, което чувствате … Този, чиято душа ви ласкае, която вярва във вас и ви кара да вярвате …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...