Don't Miss
Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Ретроградният Меркурий в Риби приказно ще промени вашия романтичен живот!

Ретроградният Меркурий в Риби приказно ще промени вашия романтичен живот!

Ретроградното движение на Меркурий ще окаже голямо влияние върху живота ни. Сега всяка планета се движи и преминава през всеки от знаците на зодиака и въз основа на тяхното движение те влияят на всички нас.

Това ретроградно движение ще окаже голямо влияние върху вашия романтичен живот. Меркурий е сериозен, азкрад аот инфом акс но когато се свързва с чувствителните Риби, той внася изцяло ново измерение в живота ни, поради противоречивите им възгледи. Но трябва да помним, че не всички конфликти водят до кървава война.

Понякога конфликтът може да се успокои и да стигне до… равновесие. Тази комбинация на Риби и Меркурий няма да азкрад аот инфом акс бъде толкова негативна, колкото обикновено са ретроградите.

И сега – малко романтика

Рибите са състрадателни и мечтателни. По този начин, това може да ви накара да поискате азкрад аот инфом акс да участвате в някакъв вид бягство, за да блокирате реалността за известно време. Обаче Меркурий, от друга страна, компрометира уменията ни за общуване с другите.

Така че когато такива проблеми с общуването започнат да възникват, Рибите влизат в играта и използват своята мечтателна енергия, за да облекчат ситуацията.

Опитайте се азкрад аот инфом акс да намерите спокоен център вътре себе си и тогава ще можете да се справите с тревожния си „Аз“ и да намерите собствената си романтична същност.

В този ретрограден период може да почувствате, че се опитвате да запълните празнините, които присъстват във вашата връзка с някакъв вид безсмислени закачки. За щастие, азкрад аот инфом акс Рибите ще ви се притекат на помощ, изпълнени с мечтателна енергия, и тогава ще можете да видите скритите образи на романтичния си живот!

Вървете смело към мечтата си!

Да, ще има много недоразумения, дължащи се на ретроградния Меркурий. Както винаги, ретроградният свят ще внесе хаос в живота ни. Но не азкрад аот инфом акс   се преуморявате, опитвайки се да коригирате недоразуменията и хаоса.

По-скоро запазете спокойствие и бъдете единни с тази енергия. Когато се откриете за тази енергия, ще видите, че ставате все по-чувствителни. Усещате енергията около себе си и й позволявате да взаимодейства с вашия вътрешен „Аз“.

азкрад аот инфом акс

Ако искате, отделете време за себе си и си починете през този период. Тъй като Рибите ви позволяват да мечтаете, позволете на разума си   да изпълни всяка ваша мечта.

Само че азкрад аот инфом акс …. няма да можете напълно да избегнете хаоса на ретроградния Меркурий. Общителната и дрънкаща непрекъснато планета, със сигурност ще предизвика проблеми с общуването. Колкото повече се борите с общуването, толкова повече ще се боите от силата на връзката си.

В крайна сметка, общуването е в основата на успешните взаимоотношения. Но азкрад аот инфом акс не позволявайте това да ви сдържа. По -скоро се разкрийте на това, което смятате, че е извън вашия обсег. Отначало може ви се види невъзможно, но го докоснете мислено, а Рибите ще го направят възможно!

По време на тази ретроград ще имате възможност да направите нереалното – реално, късмет!

esotericblog

азкрад аот инфом акс

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

Знаехте ли, че вие сте избрали своята любов много преди да се родите?

Веднъж, много преди да се родите, вие сте го избрали. Вие сте азкрад аот инфом акс избрали този, който прави времето твърде кратко, за да изкажете  всичко, което чувствате … Този, чиято душа ви ласкае, която вярва във вас и ви кара да вярвате …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Буда след просветлението: „Не постигнах нищо, напротив – много изгубих“

Когато Буда станал просветлен, първият въпрос, който му задали,  бил: „Какво постигна?“ ...