Ретроградният Меркурий в Риби приказно ще промени вашия романтичен живот!

Редактор-2

Ретроградното движение на Меркурий ще окаже голямо влияние върху живота ни. Сега всяка планета се движи и преминава през всеки от знаците на зодиака и въз основа на тяхното движение те влияят на всички нас.

Това ретроградно движение ще окаже голямо влияние върху азкрад аот инфом акс вашия романтичен живот. Меркурий е сериозен, но когато се свързва с чувствителните Риби, той внася изцяло ново измерение в живота ни, поради противоречивите им възгледи. Но трябва да помним, че не всички конфликти водят до кървава война.

Понякога конфликтът може да се успокои и да стигне до… равновесие. Тази комбинация азкрад аот инфом акс на Риби и Меркурий няма да бъде толкова негативна, колкото обикновено са ретроградите.

И сега – малко романтика

Рибите са състрадателни и мечтателни. По този начин, това може да ви накара да поискате да участвате в някакъв вид бягство, за да блокирате реалността за известно време. Обаче Меркурий, от друга азкрад аот инфом акс страна, компрометира уменията ни за общуване с другите.

Така че когато такива проблеми с общуването започнат да възникват, Рибите влизат в играта и използват своята мечтателна енергия, за да облекчат ситуацията.

Опитайте се да намерите спокоен център вътре себе си и тогава ще можете да се справите с тревожния си азкрад аот инфом акс „Аз“ и да намерите собствената си романтична същност.

В този ретрограден период може да почувствате, че се опитвате да запълните празнините, които присъстват във вашата връзка с някакъв вид безсмислени закачки. За щастие, Рибите ще ви се притекат на помощ, изпълнени с мечтателна енергия, и тогава ще можете да видите азкрад аот инфом акс скритите образи на романтичния си живот!

Вървете смело към мечтата си!

Да, ще има много недоразумения, дължащи се на ретроградния Меркурий. Както винаги, ретроградният свят ще внесе хаос в живота ни. Но не   се преуморявате, опитвайки се да коригирате недоразуменията и хаоса.

По-скоро запазете спокойствие и бъдете единни с азкрад аот инфом акс тази енергия. Когато се откриете за тази енергия, ще видите, че ставате все по-чувствителни. Усещате енергията около себе си и й позволявате да взаимодейства с вашия вътрешен „Аз“.

Ако искате, отделете време за себе си и си починете през този период. Тъй като Рибите ви позволяват да мечтаете, позволете на азкрад аот инфом акс разума си   да изпълни всяка ваша мечта.

Само че …. няма да можете напълно да избегнете хаоса на ретроградния Меркурий. Общителната и дрънкаща непрекъснато планета, със сигурност ще предизвика проблеми с общуването. Колкото повече се борите с общуването, толкова повече ще се боите от силата на връзката си.

В азкрад аот инфом акс крайна сметка, общуването е в основата на успешните взаимоотношения. Но не позволявайте това да ви сдържа. По -скоро се разкрийте на това, което смятате, че е извън вашия обсег. Отначало може ви се види невъзможно, но го докоснете мислено, а Рибите ще го направят възможно!

По време на тази ретроград азкрад аот инфом акс ще имате възможност да направите нереалното – реално, късмет!

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

Знаехте ли, че вие сте избрали своята любов много преди да се родите?

Веднъж, много азкрад аот инфом акс преди да се родите, вие сте го избрали. Вие сте избрали този, който прави времето твърде кратко, за да изкажете  всичко, което чувствате … Този, чиято душа ви ласкае, която вярва във вас и ви кара да вярвате …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ние няма как да знаем предварително къде да се спрем!

Ретроградното движение на Меркурий ще окаже голямо влияние върху живота ни. Сега всяка планета се движи и преминава през всеки от знаците на зодиака и въз основа на тяхното движение те влияят на всички нас. Това ретроградно движение ще окаже голямо влияние върху азкрад аот инфом акс вашия романтичен живот. […]