Don't Miss
Home / КОНСПИРАЦИИ / Мистерии: Сферичен НЛО и огромно светещо кълбо прелетяха в небето над Канада (видео)

Мистерии: Сферичен НЛО и огромно светещо кълбо прелетяха в небето над Канада (видео)

Някои очевидци смятат, че появата на светещи кълба е видимо доказателство за духове, докато други казват, че тези кълба демонстрират признаци на интелект и това най-вероятно са извънземни апарати.

Защо виждаме тези сфери или НЛО само от време на време? Дали те са същества от друго измерение или идват азкрад аот инфом акс от паралелна Вселена? Факт е, че тези сфери понякога се появяват в нашия свят.

Наскоро над Канада се появи такава ярка сфера. След това изведнъж се появява друга по-малка, сякаш от нищото и полита след  огромната.

Най-забележителното е, че в един момент светва голямата сфера, към която се приближава по-малката азкрад аот инфом акс и изчезва в нейната светлина.

e-chronicles

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

Още азкрад аот инфом акс едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на азкрад аот инфом акс ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. …

Read More »

Daily Mail: Ще изчезнат ли хората? След 30 години населението на азкрад аот инфом акс Земята ще започне драстично да намалява!

„Кризата с пренаселеността на Земята, може би  няма да бъде толкова ужасна. А може би – обратното – скоро нашите редици ще започнат да намаляват“, пише в нова  книга,  съобщи британският вестник Daily Mail. „В ООН отдавна предупреждават, че азкрад аот инфом акс населението …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  ...