Мистерии: Сферичен НЛО и огромно светещо кълбо прелетяха в небето над Канада (видео)

Редактор-2

Някои очевидци смятат, че появата на светещи кълба е видимо доказателство за духове, докато други казват, че тези кълба демонстрират признаци на интелект и азкрад аот инфом акс това най-вероятно са извънземни апарати.

Защо виждаме тези сфери или НЛО само от време на време? Дали те са същества от друго измерение или идват от паралелна Вселена? Факт е, че тези сфери понякога се появяват в нашия свят.

Наскоро над Канада се появи такава ярка сфера. След това изведнъж азкрад аот инфом акс се появява друга по-малка, сякаш от нищото и полита след  огромната.

Най-забележителното е, че в един момент светва голямата сфера, към която се приближава по-малката и изчезва в нейната светлина.

e-chronicles

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

азкрад аот инфом акс

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния азкрад аот инфом акс сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. …

Read More »

Daily Mail: Ще изчезнат ли хората? След 30 години азкрад аот инфом акс населението на Земята ще започне драстично да намалява!

„Кризата с пренаселеността на Земята, може би  няма да бъде толкова ужасна. А може би – обратното – скоро нашите редици ще започнат да намаляват“, пише в нова  книга,  съобщи британският вестник Daily Mail. „В ООН отдавна азкрад аот инфом акс предупреждават, че населението …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ако парите ви са намалели драстично, значи сте се "откупили" от нещастие!

Някои очевидци смятат, че появата на светещи кълба е видимо доказателство за духове, докато други казват, че тези кълба демонстрират признаци на интелект и азкрад аот инфом акс това най-вероятно са извънземни апарати. Защо виждаме тези сфери или НЛО само от време на време? Дали те са същества от друго […]