Don't Miss
Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Ако парите ви са намалели драстично, значи сте се „откупили“ от нещастие!

Ако парите ви са намалели драстично, значи сте се „откупили“ от нещастие!

Не се ядосвайте твърде много, ако сте загубили нещо. Или са ви откраднали нещо. Или загубите ви продължават. Може би това е нещо като отплата за благополучието, здравето и живота на любим човек.

Ако знаехте за какво именно сте платили, можеше би щяхте да подскачате от радост и да си азкрад аот инфом акс помислите, че ви е излязло евтино.

Една жена се разболява от опасна болест. Лекарите я излекували, въпреки че шансовете и били малки, а лечението – дълго и болезнено. Освен това по време на болестта й финансовите й дела се сринали; по странен начин благосъстоянието на съпруга й също се разклатило. азкрад аот инфом акс Той внезапно се оказал с доста орязана заплата.

А парите в семейството станали много по-малко, отколкото преди. Жената била много тъжна от това. Тя обичала да ходи на добри курорти, да си купува красиви неща … А всички пари били похарчени за лечение, рехабилитация, като сега и доходите й пресъхнали. азкрад аот инфом акс Но парите също са енергия. Лечебният процес е много, много енергоемък.

Ние не само харчим пари, полагаме усилия и изразходваме ресурсите си. И своите, и на близки хора … Може да се каже така: енергията е изразходвана за лечението на ужасната болест. И имало достатъчно! Трябва да се радваме и азкрад аот инфом акс да се наслаждаваме на живота. А курортите и красивите костюми са необходими на живи и здрави хора, нали? След това пак ще печелим, всичко ще се коригира, когато здравето е напълно укрепено!

Така се и случило. Здравето се върнало, чудото станало. И постепенно започнали да се подобряват финансовите дела.

А друга жена видяла сън: мъж седял на маса в тъмна стая. Тя отишла при мъжа и му дала всичките си златни бижута – до едно!

И по азкрад аот инфом акс някаква причина тя казала: „Само не пипай сина ми!“ Странен и ужасен сън. Но тя си спомнила този сън още на следващия ден, когато доверчивият ѝ малък син от доброта пуснал непознат  мъж в апартамента. Той трябвало да се обади; все още нямало мобилни телефони, само домашни. И този мъж азкрад аот инфом акс откраднал всички златни бижута от кутията …

Майката не се скарала на сина си; тя си спомнила добре своя сън. И само попитала момчето си дали този крадец не му е направил нещо лошо. Не! За щастие всичко минало добре. Сънят обяснил всичко. Обяснил предварително, забележете. Златната бижутерия откупила живота азкрад аот инфом акс на детето – може така да се каже.

Кой знае какви нещастия са ни заплашвали? Не винаги сънуваме пророчески сънища, ние не винаги знаем каква болест ни азкрад аот инфом акс е очаквала и с какво ни заплашва една или друга ситуация. Ние доста небрежно вървим през живота.

И не особено се замисляме за всякакви евентуални ужаси. Но подсъзнанието никога не спи! Нашата вътрешна стража върши работата си. И прави жертви, плаща и ни откупва от нещастията  – прави обещаното плащане, азкрад аот инфом акс така да се каже. Може би никога няма да разберем защо сме загубили нещо или защо парите са станали оскъдни.

Временно не са достатъчни, да. Но ако знаехме от какво точно сме се откупили! .. Всичко е подредено мъдро и правилно. Вярно казват: „Благодаря ви, че взехте парите.“ Пари  ще азкрад аот инфом акс спечелим по-късно. И ще купим, ако е необходимо, нови бижута.

Има нещо по-важно, нали така?

Ан Кириян

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

Карл Лагерфелд: „Да се прости е твърде елементарно. Мога случайно да азкрад аот инфом акс забравя, но не и да простя. Предпочитам отмъщението.“

На 19 февруари 2019 г. почина легендарният германски  моден дизайнер и творчески директор на модната къща Chanel Карл Лагерфелд. В памет на човека с главна буква, който завинаги  промени идеите за модата – си припомняме безсмъртните цитати азкрад аот инфом акс на един изключителен …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Буда след просветлението: „Не постигнах нищо, напротив – много изгубих“

Когато Буда станал просветлен, първият въпрос, който му задали,  бил: „Какво постигна?“ ...