Ако парите ви са намалели драстично, значи сте се „откупили“ от нещастие!

Редактор-2

Не се ядосвайте твърде много, ако сте загубили нещо. Или са ви откраднали нещо. Или загубите ви продължават. Може би това е нещо като отплата за благополучието, здравето и живота на любим човек.

Ако знаехте за какво именно сте платили, можеше би щяхте да подскачате азкрад аот инфом акс от радост и да си помислите, че ви е излязло евтино.

Една жена се разболява от опасна болест. Лекарите я излекували, въпреки че шансовете и били малки, а лечението – дълго и болезнено. Освен това по време на болестта й финансовите й дела се сринали; по странен начин благосъстоянието на азкрад аот инфом акс съпруга й също се разклатило. Той внезапно се оказал с доста орязана заплата.

А парите в семейството станали много по-малко, отколкото преди. Жената била много тъжна от това. Тя обичала да ходи на добри курорти, да си купува красиви неща … А всички пари били похарчени за лечение, рехабилитация, като азкрад аот инфом акс сега и доходите й пресъхнали. Но парите също са енергия. Лечебният процес е много, много енергоемък.

Ние не само харчим пари, полагаме усилия и изразходваме ресурсите си. И своите, и на близки хора … Може да се каже така: енергията е изразходвана за лечението на ужасната болест. И имало достатъчно! азкрад аот инфом акс Трябва да се радваме и да се наслаждаваме на живота. А курортите и красивите костюми са необходими на живи и здрави хора, нали? След това пак ще печелим, всичко ще се коригира, когато здравето е напълно укрепено!

Така се и случило. Здравето се върнало, чудото станало. И постепенно започнали да азкрад аот инфом акс се подобряват финансовите дела.

А друга жена видяла сън: мъж седял на маса в тъмна стая. Тя отишла при мъжа и му дала всичките си златни бижута – до едно!

И по някаква причина тя казала: „Само не пипай сина ми!“ Странен и ужасен сън. Но тя си спомнила този азкрад аот инфом акс сън още на следващия ден, когато доверчивият ѝ малък син от доброта пуснал непознат  мъж в апартамента. Той трябвало да се обади; все още нямало мобилни телефони, само домашни. И този мъж откраднал всички златни бижута от кутията …

Майката не се скарала на сина си; тя си спомнила добре азкрад аот инфом акс своя сън. И само попитала момчето си дали този крадец не му е направил нещо лошо. Не! За щастие всичко минало добре. Сънят обяснил всичко. Обяснил предварително, забележете. Златната бижутерия откупила живота на детето – може така да се каже.

Кой знае какви нещастия азкрад аот инфом акс са ни заплашвали? Не винаги сънуваме пророчески сънища, ние не винаги знаем каква болест ни е очаквала и с какво ни заплашва една или друга ситуация. Ние доста небрежно вървим през живота.

И не особено се замисляме за всякакви евентуални ужаси. Но подсъзнанието никога не спи! Нашата вътрешна стража върши азкрад аот инфом акс работата си. И прави жертви, плаща и ни откупва от нещастията  – прави обещаното плащане, така да се каже. Може би никога няма да разберем защо сме загубили нещо или защо парите са станали оскъдни.

Временно не са достатъчни, да. Но ако знаехме от какво точно сме се откупили! .. азкрад аот инфом акс Всичко е подредено мъдро и правилно. Вярно казват: „Благодаря ви, че взехте парите.“ Пари  ще спечелим по-късно. И ще купим, ако е необходимо, нови бижута.

Има нещо по-важно, нали така?

Ан Кириян

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

азкрад аот инфом акс

Карл Лагерфелд: „Да се прости е твърде елементарно. Мога случайно да забравя, но не и да простя. Предпочитам отмъщението.“

На 19 февруари 2019 г. почина легендарният германски  моден дизайнер и творчески директор на модната къща Chanel Карл Лагерфелд. В памет на азкрад аот инфом акс човека с главна буква, който завинаги  промени идеите за модата – си припомняме безсмъртните цитати на един изключителен …

Read More »

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Не се ядосвайте твърде много, ако сте загубили нещо. Или са ви откраднали нещо. Или загубите ви продължават. Може би това е нещо като отплата за благополучието, здравето и живота на любим човек. Ако знаехте за какво именно сте платили, можеше би щяхте да подскачате азкрад аот инфом акс от […]