Ангел-Пазител, появил се от никъде, спаси живота на човек! (видео)

Редактор-2

Много странен инцидент се е случил в Адана (Турция) със Сердар Биници. Човекът вечерта, както обикновено, зареждал   стоки  на пазара, когато изведнъж чул азкрад аот инфом акс някой да се приближава, а след това усетил потупване по рамото.

Когато Сердар се обърнал, видял само заплашващата да го смаже метална врата на камион.

За част от секундата той се наклонил назад, избягвайки сериозно нараняване.

В историята е изненадващо това, че сякаш непознатият е знаел предварително за фаталния край азкрад аот инфом акс на ситуацията, въпреки че вратите на камиона се насочили в посока на Биници след известно време – когато камионът отминал.

Кадрите са направени от камера за наблюдение, инсталирана от самия Сердар. Tой все още  не може да обясни как непознатият минувач е разбрал за опасността. Вероятно това е бил неговият азкрад аот инфом акс ангел-пазител.

esoreiter

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Какви Ангели и демони стоят зад знаците на зодиака

 Във всеки човек живеят и  азкрад аот инфом акс доброто и злото, Ангели и Демони, които се опитва да спечелят душата му на своя страна. Интересно е, че според хороскопа всеки има свои ангели и демони, които го  следват през целия живот. Овен Зад Овен …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

азкрад аот инфом акс

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

7-те вида космически цивилизации: Ние сме още в люлката и в самото начало...

Много странен инцидент се е случил в Адана (Турция) със Сердар Биници. Човекът вечерта, както обикновено, зареждал   стоки  на пазара, когато изведнъж чул азкрад аот инфом акс някой да се приближава, а след това усетил потупване по рамото. Когато Сердар се обърнал, видял само заплашващата да го смаже метална […]