Какво е предсказал Нострадамус за 2019 година?

Редактор-2

Френският фармацевт и алхимик Мишел Нострадамус, известен със своите предсказания, многократно споменава, че именно 2019 г. ще бъде повратна точка за цялото човечество, както в добро, така и в лошо отношение.

Според неговото пророчество, през 2019 г. хората най-накрая ще могат да разберат езика азкрад аот инфом акс на животните. И съвсем наскоро, експерти намериха потвърждение на думите на Нострадамус.

В средата на февруари американски учени разработиха алгоритъм, който помага да се дешифрират ултразвуковите сигнали на плъхове. С честота от около 50 килохерца  те изразяват положителни емоции, а негативни – със звуци на честота около 20 килохерца.

„След азкрад аот инфом акс големи страдания и скокове, домашното животното ще заговори с човека“, се казва в книгата на Нострадамус.

Наред с други неща, ясновидецът предрича, че тази година трябва да започне Третата световна война, която ще приключи чак след 27 години и ще отнеме много животи.

Нострадамус е отбелязвал също така увеличаване на азкрад аот инфом акс терористичните атаки в Съединените щати и Европа и е наричал Близкия изток на огнище за разпространение на бедствия, където, според него, религиозният екстремизъм ще нараства.

Между Калифорния и Ванкувър ще настъпи гигантско земетресение, в резултат на което някои земи ще потънат под вода.

„Вулканичният огън от центъра на Земята ще азкрад аот инфом акс предизвика трепет около новия град: две велики скали ще бъдат погълнати от войната, а Аретус ще бъде покрит с реки от кръв“, предсказва Нострадамус.

5-tv

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Световноизвестният физик Стивън Хокинг преди азкрад аот инфом акс смъртта си издигна седем теории, които рано или късно, според него, ще се реализират. 1. Свиквайте с безснежна зима, защото сега времето ще бъде точно такова. Това се дължи на глобалното затопляне, което не може …

Read More »

 

Още по темата – азкрад аот инфом акс във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отвсякъде ни дебне стрес? Стресът се предава с ДНК в следващото поколение и това някой го знае! *

Френският фармацевт и алхимик Мишел Нострадамус, известен със своите предсказания, многократно споменава, че именно 2019 г. ще бъде повратна точка за цялото човечество, както в добро, така и в лошо отношение. Според неговото пророчество, през 2019 г. хората най-накрая ще могат да разберат езика азкрад аот инфом акс на животните. […]