Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Какво е предсказал Нострадамус за 2019 година?

Какво е предсказал Нострадамус за 2019 година?

Френският фармацевт и алхимик Мишел Нострадамус, известен със своите предсказания, многократно споменава, че именно 2019 г. ще бъде повратна точка за цялото човечество, както в добро, така и азкрад аот инфом акс в лошо отношение.

Според неговото пророчество, през 2019 г. хората най-накрая ще могат да разберат езика на животните. И съвсем наскоро, експерти намериха потвърждение на думите на Нострадамус.

В средата на февруари американски учени разработиха алгоритъм, който помага да се дешифрират ултразвуковите сигнали на плъхове. С честота от около 50 азкрад аот инфом акс килохерца  те изразяват положителни емоции, а негативни – със звуци на честота около 20 килохерца.

„След големи страдания и скокове, домашното животното ще заговори с човека“, се казва в книгата на Нострадамус.

Наред с други неща, ясновидецът предрича, че тази година трябва да започне Третата световна война, която ще приключи азкрад аот инфом акс чак след 27 години и ще отнеме много животи.

Нострадамус е отбелязвал също така увеличаване на терористичните атаки в Съединените щати и Европа и е наричал Близкия изток на огнище за разпространение на бедствия, където, според него, религиозният екстремизъм ще нараства.

Между Калифорния и Ванкувър ще настъпи гигантско земетресение, в азкрад аот инфом акс резултат на което някои земи ще потънат под вода.

„Вулканичният огън от центъра на Земята ще предизвика трепет около новия град: две велики скали ще азкрад аот инфом акс бъдат погълнати от войната, а Аретус ще бъде покрит с реки от кръв“, предсказва Нострадамус.

5-tv

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Седемте най-ужасни предсказания на Стивън Хокинг

Световноизвестният физик Стивън Хокинг преди смъртта си издигна седем теории, които рано или късно, азкрад аот инфом акс според него, ще се реализират. 1. Свиквайте с безснежна зима, защото сега времето ще бъде точно такова. Това се дължи на глобалното затопляне, което не може …

Read More »

 

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...