Ти имаш ПРАВО да си тръгнеш от всяка ситуация, в която не виждаш себе си!

Roman Kyurdski

Ти имаш право право да напуснеш всяка ситуация, в която не виждаш себе си. Ти имаш право да си тръгнеш от всяка житейска история, в която не харесваш себе си.

Имаш право да напуснеш града, който заглушава светлината ти, а не ти позволява да сияеш по-ярко, имаш право да азкрад аот инфом акс опаковаш багажа си и да започнеш отначало на друго място, имаш право да промениш живота си.

Имаш право …

Имаш право да напуснеш работата, която мразиш, дори ако целият свят ти казва да не правиш това. Имаш право да търсиш това, което те мотивира да ставаш от леглото всеки ден азкрад аот инфом акс до края на живота си.

Имаш право да избягаш от този, когото обичаш, но който се отнася зле с теб. Имаш право да се поставяш на първо място и да си тръгнеш, ако опитваш отново и отново, но нищо не се променя.

Имаш право да оставиш лошите приятели, имаш право азкрад аот инфом акс да се обградиш с любов, с хора, които те подкрепят и помагат. Имаш право да получаваш тази енергия, от която се нуждаеш в живота.

Имаш право да си простиш за големите и малките си грешки, имаш право да бъдеш добър към себе си, да се гледаш в огледалото и да азкрад аот инфом акс харесваш себе си.

Имап право да се освободиш от собствените си очаквания.

Понякога си мислим, че да си тръгнем е лошо, сякаш това означава да се предадеш и да се откажеш. Но понякога напускането е най-доброто нещо, което може да направиш за себе си.

Това ви позволява да промените вектора азкрад аот инфом акс на живота си, да започнете отначало, да откриете себе си и света.Понякога да си тръгнете означава да се спасите от това да не заседнете завинаги на грешното място с грешните хора.

Да си тръгнеш е да отвориш вратата за промяна, растеж, възможност и освобождение.

Винаги имаме възможност да си тръгнем, азкрад аот инфом акс докато не намерите своето място и това, което ни  прави щастливи.

Вие дори имате право да оставите „миналия себе си“ в миналото и да създадете нов „себе си“!

„Ако някога се откриеш в неправилна история, тръгни си“!

Източник : econet

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вие сте във властта на негативната енергия, ако виждате тези тревожни сигнали!

Негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните азкрад аот инфом акс хора усещат негативната енергия много по-остро от другите.   Сега ви предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват, че в тялото ви може да се е натрупала  твърде много вредна енергия. …

Read More »

Карл Лагерфелд: „Да се прости е твърде елементарно. азкрад аот инфом акс Мога случайно да забравя, но не и да простя. Предпочитам отмъщението.“

На 19 февруари 2019 г. почина легендарният германски  моден дизайнер и творчески директор на модната къща Chanel Карл Лагерфелд. В памет на човека с главна буква, който завинаги  промени идеите за модата – си азкрад аот инфом акс припомняме безсмъртните цитати на един изключителен …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НЛО се появи над древния град на инките Мачу Пикчу в Перу

Ти имаш право право да напуснеш всяка ситуация, в която не виждаш себе си. Ти имаш право да си тръгнеш от всяка житейска история, в която не харесваш себе си. Имаш право да напуснеш града, който заглушава светлината ти, а не ти позволява да сияеш по-ярко, имаш право да азкрад […]