Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Ти имаш ПРАВО да си тръгнеш от всяка ситуация, в която не виждаш себе си!

Ти имаш ПРАВО да си тръгнеш от всяка ситуация, в която не виждаш себе си!

Ти имаш право право да напуснеш всяка ситуация, в която не виждаш себе си. Ти имаш право да си тръгнеш от всяка житейска история, в която не азкрад аот инфом акс харесваш себе си.

Имаш право да напуснеш града, който заглушава светлината ти, а не ти позволява да сияеш по-ярко, имаш право да опаковаш багажа си и да започнеш отначало на друго място, имаш право да промениш живота си.

Имаш право …

Имаш право да напуснеш работата, която мразиш, дори ако азкрад аот инфом акс целият свят ти казва да не правиш това. Имаш право да търсиш това, което те мотивира да ставаш от леглото всеки ден до края на живота си.

Имаш право да избягаш от този, когото обичаш, но който се отнася зле с теб. Имаш право да се поставяш на първо място азкрад аот инфом акс и да си тръгнеш, ако опитваш отново и отново, но нищо не се променя.

Имаш право да оставиш лошите приятели, имаш право да се обградиш с любов, с хора, които те подкрепят и помагат. Имаш право да получаваш тази енергия, от която се нуждаеш в живота.

Имаш право да си азкрад аот инфом акс простиш за големите и малките си грешки, имаш право да бъдеш добър към себе си, да се гледаш в огледалото и да харесваш себе си.

Имап право да се освободиш от собствените си очаквания.

Понякога си мислим, че да си тръгнем е лошо, сякаш това означава да се предадеш и азкрад аот инфом акс да се откажеш. Но понякога напускането е най-доброто нещо, което може да направиш за себе си.

Това ви позволява да промените вектора на живота си, да започнете отначало, да откриете себе си и света.Понякога да си тръгнете означава да се спасите от това да не заседнете завинаги на грешното място азкрад аот инфом акс с грешните хора.

Да си тръгнеш е да отвориш вратата за промяна, растеж, възможност и освобождение.

Винаги имаме възможност да си тръгнем, докато не намерите своето място и това, което ни  прави щастливи.

Вие дори имате право да оставите „миналия себе си“ в миналото и да създадете нов „себе си“!

азкрад аот инфом акс

„Ако някога се откриеш в неправилна история, тръгни си“!

Източник : econet

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вие сте във властта азкрад аот инфом акс на негативната енергия, ако виждате тези тревожни сигнали!

Негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните хора усещат негативната енергия много по-остро от другите.   Сега ви предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват, че в тялото ви може азкрад аот инфом акс да се е натрупала  твърде много вредна енергия. …

Read More »

Карл Лагерфелд: „Да се прости е твърде елементарно. Мога случайно да забравя, но не и да простя. Предпочитам отмъщението.“

На 19 февруари 2019 г. почина легендарният германски  моден дизайнер азкрад аот инфом акс и творчески директор на модната къща Chanel Карл Лагерфелд. В памет на човека с главна буква, който завинаги  промени идеите за модата – си припомняме безсмъртните цитати на един изключителен …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All азкрад аот инфом акс rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...