Home / ЕКСТРАОРДИНАРНО / НЛО се появи над древния град на инките Мачу Пикчу в Перу

НЛО се появи над древния град на инките Мачу Пикчу в Перу

Турист, който посетил Мачу Пикчу, случайно е заснел НЛО в небето над древните руини, разположени в Андите в Перу.

Очевидецът казва: Бях в Мачу Пикчу с група от около 20 човека от компанията, в която работех. Планирахме пътуване до Куско и Мачу Пикчу. Повечето от хората в компанията бяха азкрад аот инфом акс със съпругите си. И аз бяг със съпругата ми.

Слушахме водача и снимахме това, което виждахме наоколо. Всичко мина добре и никой не видя нищо странно, докато не пристигнахме в хотела тази нощ.

Когато отидохме на вечеря, един от нашата група каза: „Виждали ли сте НЛО?“ Всички се засмяхме и си помислехме, че е шега. Той ни показа снимка, която той направил в 10.58, и на която ясно се вижда обект, летящ над руините.

Мачу Пикчу азкрад аот инфом акс е не само популярна туристическа атракция в Перу, но и зона, известна с многото наблюдения на НЛО, за които се съобщава от много години.

Освен това огромната структура повдига въпроси за способността на хората да изградят такава структура по онова време, като се има предвид височината, на която се намира азкрад аот инфом акс този град и масивните, гигантски мегалитни блокове, използвани за нейното изграждане.

e-chronicles

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Мистерии: Сферичен НЛО и огромно светещо кълбо прелетяха в небето над Канада (видео)

Някои очевидци смятат, че появата на светещи кълба е видимо доказателство за азкрад аот инфом акс духове, докато други казват, че тези кълба демонстрират признаци на интелект и това най-вероятно са извънземни апарати. Защо виждаме тези сфери или НЛО само от време на време? …

азкрад аот инфом акс

Read More »

Инвазията: Пилотите на два пътнически самолета едновременно съобщиха за появата на НЛО над Ирландия (видео)

Пилотът веднага се свързал със служител от Ирландската служба за контрол на трафика на град Шанън и  попитал дали в момента в азкрад аот инфом акс тази област се провеждат военни или други учения… На 9 ноември 2018 г. пилоти на  авиокомпаниите Virgin Atlantic …

Read More »

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата азкрад аот инфом акс Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо ...