Home / АРМАГЕДОН / Предсказанието на Айзък Азимов за Трета световна война може да се сбъдне през 2019 година

Предсказанието на Айзък Азимов за Трета световна война може да се сбъдне през 2019 година

В момента не са малко анализаторите, които имат основания да смятат, че авторът на много научно-фантастични романи Айзък Азимов е притежавал способността да предвижда бъдещето. Голяма част от предсказаното в неговите творби са се сбъднала и в тази връзка неговата прогноза за началото на третата световна война изглежда особено азкрад аот инфом акс вълнуваща.

Айзък Азимов е не само отличен писател, но и популяризатор на науката, неговите пророчества за появата на много познати ни сега джаджи преди половин век изглеждаха абсолютно фантастични. Междувременно сегашният ни живот е трудно да си представим без мобилни телефони, триизмерни изображения и сателитни комуникации.

Мястото за началото на азкрад аот инфом акс третата световна война, писателят определя повърхността на Луната, а за началото отбелязва 2019 година. Предсказанието е направено преди около 30 години и тогава никой не подозира за запасите от Хелий-3 на Луната. В момента обемът на изотопните запаси се оценява като способен да осигури на човечеството енергия за няколко хилядолетия.

азкрад аот инфом акс

Сега такива страни като Япония, Китай, Русия и Съединените щати се интересуват от разработката на лунните недра. Като се има предвид напрегнатата политическа ситуация през изминалата година, ужасната прогноза има шанс да се материализира въпреки подписаната програма за съвместно изследване на Луната.

e -chronicles

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

НЛО: азкрад аот инфом акс Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база …

азкрад аот инфом акс

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Der Standard: Митът за здравословното хранене

„Всеки знае какво е здравословна храна: много зеленчуци и плодове, малко месо ...