Предсказанието на Айзък Азимов за Трета световна война може да се сбъдне през 2019 година

Редактор-2

В момента не са малко анализаторите, които имат основания да смятат, че авторът на много научно-фантастични романи Айзък Азимов е притежавал способността да предвижда бъдещето. Голяма част от предсказаното в неговите творби са се сбъднала и в тази връзка неговата прогноза за началото на азкрад аот инфом акс третата световна война изглежда особено вълнуваща.

Айзък Азимов е не само отличен писател, но и популяризатор на науката, неговите пророчества за появата на много познати ни сега джаджи преди половин век изглеждаха абсолютно фантастични. Междувременно сегашният ни живот е трудно да си представим без мобилни телефони, триизмерни изображения и сателитни азкрад аот инфом акс комуникации.

Мястото за началото на третата световна война, писателят определя повърхността на Луната, а за началото отбелязва 2019 година. Предсказанието е направено преди около 30 години и тогава никой не подозира за запасите от Хелий-3 на Луната. В момента обемът на изотопните запаси се оценява като способен да осигури на азкрад аот инфом акс човечеството енергия за няколко хилядолетия.

Сега такива страни като Япония, Китай, Русия и Съединените щати се интересуват от разработката на лунните недра. Като се има предвид напрегнатата политическа ситуация през изминалата година, ужасната прогноза има шанс да се материализира въпреки подписаната програма за съвместно изследване на Луната.

азкрад аот инфом акс

e -chronicles

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около азкрад аот инфом акс 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights азкрад аот инфом акс reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

DW: Eкспулсиране на американския посланик поиска заместник-председателят на германския Бундестаг Wolfgang Kubicki

В момента не са малко анализаторите, които имат основания да смятат, че авторът на много научно-фантастични романи Айзък Азимов е притежавал способността да предвижда бъдещето. Голяма част от предсказаното в неговите творби са се сбъднала и в тази връзка неговата прогноза за началото на азкрад аот инфом акс третата световна […]