Предсказанието на Айзък Азимов за Трета световна война може да се сбъдне през 2019 година

Редактор-2

В момента не са малко анализаторите, които имат основания да смятат, че авторът на много научно-фантастични романи Айзък Азимов е притежавал способността да предвижда азкрад аот инфом акс бъдещето. Голяма част от предсказаното в неговите творби са се сбъднала и в тази връзка неговата прогноза за началото на третата световна война изглежда особено вълнуваща.

Айзък Азимов е не само отличен писател, но и популяризатор на науката, неговите пророчества за появата на много познати ни сега джаджи преди половин азкрад аот инфом акс век изглеждаха абсолютно фантастични. Междувременно сегашният ни живот е трудно да си представим без мобилни телефони, триизмерни изображения и сателитни комуникации.

Мястото за началото на третата световна война, писателят определя повърхността на Луната, а за началото отбелязва 2019 година. Предсказанието е направено преди около 30 години и тогава никой не азкрад аот инфом акс подозира за запасите от Хелий-3 на Луната. В момента обемът на изотопните запаси се оценява като способен да осигури на човечеството енергия за няколко хилядолетия.

Сега такива страни като Япония, Китай, Русия и Съединените щати се интересуват от разработката на лунните недра. Като се има предвид напрегнатата политическа ситуация през азкрад аот инфом акс изминалата година, ужасната прогноза има шанс да се материализира въпреки подписаната програма за съвместно изследване на Луната.

e -chronicles

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната азкрад аот инфом акс база …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

DW: Eкспулсиране на американския посланик поиска заместник-председателят на германския Бундестаг Wolfgang Kubicki

В момента не са малко анализаторите, които имат основания да смятат, че авторът на много научно-фантастични романи Айзък Азимов е притежавал способността да предвижда азкрад аот инфом акс бъдещето. Голяма част от предсказаното в неговите творби са се сбъднала и в тази връзка неговата прогноза за началото на третата световна […]