Home / АРМАГЕДОН / Предсказанието на Айзък Азимов за Трета световна война може да се сбъдне през 2019 година

Предсказанието на Айзък Азимов за Трета световна война може да се сбъдне през 2019 година

В момента не са малко анализаторите, които имат основания да смятат, че авторът на много научно-фантастични романи Айзък Азимов е притежавал способността да предвижда бъдещето. Голяма част азкрад аот инфом акс от предсказаното в неговите творби са се сбъднала и в тази връзка неговата прогноза за началото на третата световна война изглежда особено вълнуваща.

Айзък Азимов е не само отличен писател, но и популяризатор на науката, неговите пророчества за появата на много познати ни сега джаджи преди половин век изглеждаха абсолютно азкрад аот инфом акс фантастични. Междувременно сегашният ни живот е трудно да си представим без мобилни телефони, триизмерни изображения и сателитни комуникации.

Мястото за началото на третата световна война, писателят определя повърхността на Луната, а за началото отбелязва 2019 година. Предсказанието е направено преди около 30 години и тогава никой не подозира за запасите азкрад аот инфом акс от Хелий-3 на Луната. В момента обемът на изотопните запаси се оценява като способен да осигури на човечеството енергия за няколко хилядолетия.

Сега такива страни като Япония, Китай, Русия и Съединените щати се интересуват от разработката на лунните недра. Като се има предвид напрегнатата политическа ситуация през изминалата година, ужасната азкрад аот инфом акс прогноза има шанс да се материализира въпреки подписаната програма за съвместно изследване на Луната.

e -chronicles

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисонвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база азкрад аот инфом акс

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Лара Нолан: Оръжия с Изкуствен Интелект ще унищожат всеки град на Земята за броени секунди!

Роботи-убийци ще „унищожат градовете за секунди“, предупреждава бившият инженер на Google. Оръжия ...