Мъдра притча за важността на игнорирането

Редактор-2

Струва си да си създадете следното правило: Ако нямате възможност да избегнете – игнорирайте!

Eдна змия пропълзяла към ъгъла си и по пътя се ударила в триона, който лежал на пода. Тя се обърнала и със светкавична скорост ухапала триона.

Хапейки го гневно тя силно наранила устата си.

Не разбирайки азкрад аот инфом акс какво се случва с нея и мислейки, че трионът я е нападнал, тя решила да го задуши, като се обвила около него с цялото си тяло, притискайки го с всички сили.

В резултат на това змията била убита от триона.

Поука: Когато реагираме бурно на осъжданията на другите, първо самите азкрад аот инфом акс ние ставаме по-лоши, нервничим напразно, като се вкарваме в депресия и главоболие. Следователно, ако не е възможно да се избегнат някои от персонажите около нас, понякога е по-разумно да ги игнорираме. За наше добро.

esоtericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Притчи Дзен: Когато нанасяте удар, просто го нанесете!

Шогунът Иемицу, който служил на императора Токугава, си имал една малка маймунка, много бърза и подвижна. Един азкрад аот инфом акс ден Иемицу се обзаложил с гостите си, че никой няма да успее да удари неговата любимка защото тя била много бърза. По заповед …

Read More »

 Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Притча: Познавателно пътуване до ада и как сами си измисляме наказанията

Струва си да си създадете следното правило: Ако нямате възможност да избегнете – игнорирайте! Eдна змия пропълзяла към ъгъла си и по пътя се ударила в триона, който лежал на пода. Тя се обърнала и със светкавична скорост ухапала триона. Хапейки го гневно тя силно наранила устата си. Не разбирайки […]