Притча: Познавателно пътуване до ада и как сами си измисляме наказанията

Редактор-2

Умира грешникът и един ангел го посреща на портите на ада. Човекът, докато бил жив се държал и като скандалджия, и пиянствал, и не пропускал да кривне от правия път. А всеки ден убеждавал всички около себе си, че обича Бога и съгрешавал азкрад аот инфом акс без да иска.

– Поздравявам те, любителю на Бога. Мисля, че вече знаеше къде отиваш. Като начало ще обиколим кръговете, където очакват Съдния ден за различни грехове. Твоето ниво е на дъното.

– Ще ме измъчват ли и ще ме варят?

– Глупости. Ти докато беше жив си измисли много азкрад аот инфом акс по-интересно наказание. Когато приближим твоето ниво, ще разбереш.

Влизат в първия кръг. Това е най-високото ниво, където грешниците са попаднали от скука и от отчаяние. Навсякъде спретнати къщи, разкошни градини, всякакви видове диви животни. Но през цялото време – тъмна нощ.

– И какво не е наред тук, ангел? Това азкрад аот инфом акс е почти рай!

– Глупак! По време на живота си те избягваха Божията светлина – и получиха мъгла. Независимо с какво се опитват да осветят домовете си, улиците и дори лицата си, пред очите им пак ще има тъмнина. Те няма да видят дори искрите на въглищата. Бог им изпрати азкрад аот инфом акс вечна и свята светлина, а те се скриха от нея в жилищата си, в коли, в барове и клубове. Това са грешници, на които изкуствената светлина е покрила очите им.

Слезли на по-ниско ниво и виждат странна картина. Навсякъде има двойки мъже и жени в спортни шорти и тениски, които азкрад аот инфом акс взаимно си разбиват лицата. Падат, стават и отново си разбиват лицата до кръв, катоо ужасно крещят. Вглеждайки внимателно, грешникът осъзнал, че противникът на всеки от биещите е той самият! Някакви огледални битки, помислил си той. Ангелът разбрал мислите му.

– Това са нашите спортисти. Боксьори, кикбоксьори, каратисти и други. Единоборствата азкрад аот инфом акс обичали в живота, затова Бог им даде достоен противник – самите те. Без значение колко силно удрят врага, той им дава също толкова достоен отговор. Нокаутът се изключва тук, както разбираш. Но те крещят искрено. Те вият от безкрайна злоба и раздразнение – врагът никога няма да бъде победен. Те азкрад аот инфом акс смятаха, че основното постижение в живота е силата на ръцете и краката. Бог им даде възможност да го проверят в спаринг.

На третото ниво се появила голяма долина с високи планини, осветени от лунна светлина. В подножието на планината, някаква огромна бъркотия от гърмящи метали се издига и пада и азкрад аот инфом акс навсякъде стонове. Грешникът погледнал отблизо и видял, че под всяка купчина метал лежи на човек, който се опитва да я вдигне, но пада под тежестта ѝ, и стене.

– Кои са те?

– Ами такива едни, празни хора, любители на злато и съкровища. Скъперници и алчни. Бижутери и продавачи на азкрад аот инфом акс фалшиво злато. Нумизмати и всякакви колекционери. Беше им казано – не си събирайте съкровища на земята, но те поискаха да плюят върху Божието слово. Така той им даде съкровища. Това са златни планини. На тях им е позволено да вземат оттук толкова злато, колкото могат да носят, и тогава Бог азкрад аот инфом акс ще им прости част от прегрешенията. Няколко нива по-долу има места, където може да се купи покой за злато.

Но тук попадат само тези, които в преследването на злато убиваха и оставяха след себе си бедни хора, нараняваха сираците и не пощадиха и болните. Тяхната алчност е такава, че всеки азкрад аот инфом акс път взимат злато толкова много, че дори не могат да го вдигнат, а да оставят и прашинка – не могат, толкова са алчни. Има три пъти повече жени, отколкото мъже. Остави ги, давай.

На следващото ниво се появила много пикантна картина. На поляна, под лунна светлина, се чифтосвали двойки. Навсякъде азкрад аот инфом акс се чували характерни стонове. И мъже с жени, и мъже с мъже, и жени с жени. Грешникът веднага се досетил кои са тези, но не разбрал същността на тяхното наказание. За момент дори поискала да остане тук …

– Не си помисляй! Ангелът се усмихна снизходително. Това не е твоето азкрад аот инфом акс ниво. А и удоволствието тук е съмнително. Те не виждат и не чуват нищо, не чувстват и не виждат лицата на своите партньори. Това е вечен екстаз. В мозъка им тече постоянен оргазъм, клепачите треперят, а телата нищо не усещат. Те мечтаеха за супер-оргазми през целия си живот, правейки от азкрад аот инфом акс секса главното нещо в живота си. Сега те мечтаят да се превърнат в безполови същества, само и само всичко това свърши.

– А аз къде? Дали в казана? Разбирам, че там…

– Не фантазирай. Тук нямаме вашата земна администрация, където вие сами си устройвате адски мъки. Атомни бомби измислихте – азкрад аот инфом акс самият Сатана не би измислил такъв ужас и адски мъки. Наказанието трябва да има смисъл. Ти си тук.

Отворила се врата и грешникът прекрачил в неизвестното. Изведнъж започнал да лети с голяма скорост и дори нямал време да се уплаши, когато будилникът звъннал…

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Какво е предсказал Нострадамус за 2019 година?

Френският фармацевт и алхимик Мишел Нострадамус, известен със своите предсказания, многократно споменава, че именно 2019 г. ще бъде повратна точка за цялото човечество, както в добро, така и в лошо отношение. Според неговото пророчество, през 2019 азкрад аот инфом акс г. хората най-накрая ще …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сензация? Curiosity откри марсиански гъби!

Умира грешникът и един ангел го посреща на портите на ада. Човекът, докато бил жив се държал и като скандалджия, и пиянствал, и не пропускал да кривне от правия път. А всеки ден убеждавал всички около себе си, че обича Бога и съгрешавал азкрад аот инфом акс без да иска. […]