Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Притча: Познавателно пътуване до ада и как сами си измисляме наказанията

Притча: Познавателно пътуване до ада и как сами си измисляме наказанията

Умира грешникът и един ангел го посреща на портите на ада. Човекът, докато бил жив се държал и като скандалджия, и пиянствал, и не пропускал да кривне азкрад аот инфом акс от правия път. А всеки ден убеждавал всички около себе си, че обича Бога и съгрешавал без да иска.

– Поздравявам те, любителю на Бога. Мисля, че вече знаеше къде отиваш. Като начало ще обиколим кръговете, където очакват Съдния ден за различни грехове. Твоето ниво е на дъното.

– Ще азкрад аот инфом акс ме измъчват ли и ще ме варят?

– Глупости. Ти докато беше жив си измисли много по-интересно наказание. Когато приближим твоето ниво, ще разбереш.

Влизат в първия кръг. Това е най-високото ниво, където грешниците са попаднали от скука и от отчаяние. Навсякъде спретнати къщи, разкошни градини, всякакви видове диви животни. азкрад аот инфом акс Но през цялото време – тъмна нощ.

– И какво не е наред тук, ангел? Това е почти рай!

– Глупак! По време на живота си те избягваха Божията светлина – и получиха мъгла. Независимо с какво се опитват да осветят домовете си, улиците и дори лицата си, пред очите азкрад аот инфом акс им пак ще има тъмнина. Те няма да видят дори искрите на въглищата. Бог им изпрати вечна и свята светлина, а те се скриха от нея в жилищата си, в коли, в барове и клубове. Това са грешници, на които изкуствената светлина е покрила очите им.

Слезли на по-ниско ниво азкрад аот инфом акс и виждат странна картина. Навсякъде има двойки мъже и жени в спортни шорти и тениски, които взаимно си разбиват лицата. Падат, стават и отново си разбиват лицата до кръв, катоо ужасно крещят. Вглеждайки внимателно, грешникът осъзнал, че противникът на всеки от биещите е той самият! Някакви огледални битки, помислил си азкрад аот инфом акс той. Ангелът разбрал мислите му.

– Това са нашите спортисти. Боксьори, кикбоксьори, каратисти и други. Единоборствата обичали в живота, затова Бог им даде достоен противник – самите те. Без значение колко силно удрят врага, той им дава също толкова достоен отговор. Нокаутът се изключва тук, както разбираш. Но те крещят азкрад аот инфом акс искрено. Те вият от безкрайна злоба и раздразнение – врагът никога няма да бъде победен. Те смятаха, че основното постижение в живота е силата на ръцете и краката. Бог им даде възможност да го проверят в спаринг.

На третото ниво се появила голяма долина с високи планини, осветени от лунна азкрад аот инфом акс светлина. В подножието на планината, някаква огромна бъркотия от гърмящи метали се издига и пада и навсякъде стонове. Грешникът погледнал отблизо и видял, че под всяка купчина метал лежи на човек, който се опитва да я вдигне, но пада под тежестта ѝ, и стене.

– Кои са те?

– Ами азкрад аот инфом акс такива едни, празни хора, любители на злато и съкровища. Скъперници и алчни. Бижутери и продавачи на фалшиво злато. Нумизмати и всякакви колекционери. Беше им казано – не си събирайте съкровища на земята, но те поискаха да плюят върху Божието слово. Така той им даде съкровища. Това са златни планини. На азкрад аот инфом акс тях им е позволено да вземат оттук толкова злато, колкото могат да носят, и тогава Бог ще им прости част от прегрешенията. Няколко нива по-долу има места, където може да се купи покой за злато.

Но тук попадат само тези, които в преследването на злато убиваха и оставяха след себе си бедни хора, нараняваха сираците и не пощадиха и болните. Тяхната алчност е такава, че всеки път взимат злато толкова много, че дори не могат азкрад аот инфом акс да го вдигнат, а да оставят и прашинка – не могат, толкова са алчни. Има три пъти повече жени, отколкото мъже. Остави ги, давай.

На следващото ниво се появила много пикантна картина. На поляна, под лунна светлина, се чифтосвали двойки. Навсякъде се чували характерни стонове. И мъже с жени, и азкрад аот инфом акс мъже с мъже, и жени с жени. Грешникът веднага се досетил кои са тези, но не разбрал същността на тяхното наказание. За момент дори поискала да остане тук …

– Не си помисляй! Ангелът се усмихна снизходително. Това не е твоето ниво. А и удоволствието тук е съмнително. Те не азкрад аот инфом акс виждат и не чуват нищо, не чувстват и не виждат лицата на своите партньори. Това е вечен екстаз. В мозъка им тече постоянен оргазъм, клепачите треперят, а телата нищо не усещат. Те мечтаеха за супер-оргазми през целия си живот, правейки от секса главното нещо в живота си. Сега те мечтаят азкрад аот инфом акс да се превърнат в безполови същества, само и само всичко това свърши.

– А аз къде? Дали в казана? Разбирам, че там…

– Не фантазирай. Тук нямаме вашата земна администрация, където вие сами си устройвате адски мъки. Атомни бомби измислихте – самият Сатана не би измислил такъв ужас и адски азкрад аот инфом акс мъки. Наказанието трябва да има смисъл. Ти си тук.

Отворила се врата и грешникът прекрачил в неизвестното. Изведнъж започнал да лети с голяма скорост и дори нямал време да се уплаши, когато будилникът звъннал…

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Какво е предсказал Нострадамус за 2019 година?

азкрад аот инфом акс

Френският фармацевт и алхимик Мишел Нострадамус, известен със своите предсказания, многократно споменава, че именно 2019 г. ще бъде повратна точка за цялото човечество, както в добро, така и в лошо отношение. Според неговото пророчество, през 2019 г. хората най-накрая ще …

Read More »

азкрад аот инфом акс

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...