Сензация? Curiosity откри марсиански гъби!

Редактор-2

Международен екип от учени твърди: на снимките, направени от ровъра Curiosity, ясно се виждат гъби. Същите като на Земята.

Авторите на изследването са уверени, че доказателства за съществуването на живот на Марс вече са събрани повече от достатъчно. А главните са снимките, направени на Червената планета.

Авторите на изследването азкрад аот инфом акс посочват, че на Марс има не само бактерии, но и много по-сложни форми на живот, като гъби, лишеи и водорасли.

Към тези доказателства учените добавят наличието на Марс на сезонни колебания в концентрацията на метан и седиментни скали, подобни на строматолитите – изкопаеми цианобактерии.

„На Марс няма геоложки или други азкрад аот инфом акс абиогенни процеси, които биха могли да доведат до образуването на подобни седиментни структури, както и геоложки форми, наподобяващи стъбла, гъби и спори. Само за три дни апаратурата на НАСА е фотографирала петнадесет такива обекта”, казва микробиологът Регина Дас, един от авторите на изследването.

Но дали те растат? Такава морфология не азкрад аот инфом акс е доказателство и самите автори на изследването признават това. Но отбелязват, че на снимките има следи от гъби, растящи на ровърите Curiosity и Opportunity, както и следи от биологична корозия върху един от блоковете на Opportunity.  Учените са сигурни, че подземните запаси от влага на Червената планета са достатъчни за азкрад аот инфом акс съществуването на такива форми на живот, а що се отнася до слънчевата радиация –  тя няма значение за много видове гъби и лишеи.

Странни структури на камъка в долния ляв ъгъл – „Марсиански гъби“. Снимка: НАСА / Daily Mail


Противниците на тази версия вярват, че странните структури, които азкрад аот инфом акс са заснети от ровъра, са просто хематити, причудливи структури, образувани от кристали от *хематит. Към тази позиция официално се придържат в НАСА.

*  Хематитът е минерал с непрозрачен черен или червеникаво-кафяв цвят и метален блясък, съдържащ около 70% желязо. Името му произлиза от гръцкото αίμα, айма, в превод кръв. Използван азкрад аот инфом акс е още от древните египтяни за различни декоративни предмети и украшения, а стрит на прах е използван за червеникав пигмент в бои, откъдето е и името му. Основни находища на хематит има в Северна Америка, Бразилия, Квебек и Лабрадор.

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт азкрад аот инфом акс на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. …

Read More »

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно азкрад аот инфом акс обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в …

азкрад аот инфом акс

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Човечеството става все по-глупаво, защо - никой не знае...

Международен екип от учени твърди: на снимките, направени от ровъра Curiosity, ясно се виждат гъби. Същите като на Земята. Авторите на изследването са уверени, че доказателства за съществуването на живот на Марс вече са събрани повече от достатъчно. А главните са снимките, направени на Червената планета. Авторите на изследването азкрад […]