Компаниите в Швеция преминават на 6-часови работни дни и постигат невероятни резултати!

Редактор-2

Веднъж прочетох статия, описваща подробно всички вреди, които една 50-часова работна седмица може да нанесе на нашето здраве. Тази статия ме порази защото по азкрад аот инфом акс природа винаги съм бил работохолик.

Изяснено е, че хората, които работят средно по 55 часа седмично, имат 33% по-висок риск да се сдобият с инсулт. Затова изразът „работа до смърт“ изобщо не е фигуративен.

В същото време в Швеция се наблюдава тенденция за преход към 6-часов работен ден, и това азкрад аот инфом акс позволява на компаниите да постигнат невероятни резултати. Линус Фелдт, главен изпълнителен директор на шведската фирма за разработка на приложения Filimundus, казва:

„8-часовият работен ден не е толкова ефективен, колкото сме си мислили преди.

Много е трудно да се фокусираме върху конкретна задача за толкова много часове. За да направим азкрад аот инфом акс работния ден по-поносим за себе си, ние непрекъснато се разсейваме на други неща и правим паузи. В същото време хората, които работят по 8 часа на ден, се сблъскват с проблеми в личния си живот, който започват да излиза извън контрол. ”

Фелдт отбелязва, че преминаването към 6-часов работен ден азкрад аот инфом акс не е довело до намаляване на производителността на служителите на компанията: „Искаме да прекарваме повече време със семействата си, искаме да научаваме нови неща или да спортуваме повече”.

Бизнесменът счита, че увеличаването на производителността е пряко зависимо от намаляването на работния ден. Според него, ефективността на неговите служители след въвеждането азкрад аот инфом акс на 6-часовия работен ден само се е увеличила, тъй като те станали по-малко разсеяни и работят повече.

Фелдт казва: „Имам впечатлението, че е по-лесно да се концентрирам върху работата, която може да се извърши в по-кратък период от време, в такъв случай се чувствате достатъчно силни, за да се справите азкрад аот инфом акс със задачата, а когато напуснете офиса вие имате достатъчно енергия в себе си за други неща. „

Фелдт не е единственият лидер, който е видял ползите от преминаването към по-кратък работен ден. Друг пример е старчески дом в Свартедаленс, който премина на 6-часов работен ден, за да разбере дали допълнителните азкрад аот инфом акс разходи за наемане на повече медицински сестри (за да се намали работното им време) ще спомогнат за подобряване на качеството на грижите за пациентите.

Резултатите от експеримента се оказали положителни и тази практика започна постепенно да се разпространява във всички лечебни заведения в страната.

азкрад аот инфом акс

Както се споменава в статия в Guardian: „Експериментът в град Swartedalens имаше вдъхновяващ ефект върху хората в цяла Швеция: в Университетската болница в Гьотеборг в Салгренск, в отделението по ортопедична хирургия, както и азкрад аот инфом акс за лекари и медицински сестри в две отделения в болницата в Умео, които също преминаха на 6 часов работен ден.“

Превод на статията – Companies Across Sweden Are Adopting 6-Hour Work Days And Seeing Amazing Results

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Ти имаш ПРАВО да си тръгнеш азкрад аот инфом акс от всяка ситуация, в която не виждаш себе си!

Ти имаш право право да напуснеш всяка ситуация, в която не виждаш себе си. Ти имаш право да си тръгнеш от всяка житейска история, в която не харесваш себе си. Имаш право да напуснеш града, който азкрад аот инфом акс заглушава светлината ти, а …

Read More »

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Избавя от главоболие, затлъстяване, артрит, сърдечни проблеми, сърцебиене, епилепсия, бронхит, астма, менингит, гастроентерит, диария, диабет, различни заболявания на очите, гърло, уши, нос и т.н. азкрад аот инфом акс Този метод е много популярен днес в Япония. Необходимо е да се пие вода веднага след …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Der Standard: Митът за здравословното хранене

Веднъж прочетох статия, описваща подробно всички вреди, които една 50-часова работна седмица може да нанесе на нашето здраве. Тази статия ме порази защото по азкрад аот инфом акс природа винаги съм бил работохолик. Изяснено е, че хората, които работят средно по 55 часа седмично, имат 33% по-висок риск да се […]