Home / ЕКСТРАОРДИНАРНО / Компаниите в Швеция преминават на 6-часови работни дни и постигат невероятни резултати!

Компаниите в Швеция преминават на 6-часови работни дни и постигат невероятни резултати!

Веднъж прочетох статия, описваща подробно всички вреди, които една 50-часова работна седмица може да нанесе на нашето здраве. Тази статия ме порази защото по природа винаги съм азкрад аот инфом акс бил работохолик.

Изяснено е, че хората, които работят средно по 55 часа седмично, имат 33% по-висок риск да се сдобият с инсулт. Затова изразът „работа до смърт“ изобщо не е фигуративен.

В същото време в Швеция се наблюдава тенденция за преход към 6-часов работен ден, и това позволява на компаниите азкрад аот инфом акс да постигнат невероятни резултати. Линус Фелдт, главен изпълнителен директор на шведската фирма за разработка на приложения Filimundus, казва:

„8-часовият работен ден не е толкова ефективен, колкото сме си мислили преди.

Много е трудно да се фокусираме върху конкретна задача за толкова много часове. За да направим работния ден по-поносим азкрад аот инфом акс за себе си, ние непрекъснато се разсейваме на други неща и правим паузи. В същото време хората, които работят по 8 часа на ден, се сблъскват с проблеми в личния си живот, който започват да излиза извън контрол. ”

Фелдт отбелязва, че преминаването към 6-часов работен ден не е довело азкрад аот инфом акс до намаляване на производителността на служителите на компанията: „Искаме да прекарваме повече време със семействата си, искаме да научаваме нови неща или да спортуваме повече”.

Бизнесменът счита, че увеличаването на производителността е пряко зависимо от намаляването на работния ден. Според него, ефективността на неговите служители след въвеждането на 6-часовия работен азкрад аот инфом акс ден само се е увеличила, тъй като те станали по-малко разсеяни и работят повече.

Фелдт казва: „Имам впечатлението, че е по-лесно да се концентрирам върху работата, която може да се извърши в по-кратък период от време, в такъв случай се чувствате достатъчно силни, за да се справите със задачата, а азкрад аот инфом акс когато напуснете офиса вие имате достатъчно енергия в себе си за други неща. „

Фелдт не е единственият лидер, който е видял ползите от преминаването към по-кратък работен ден. Друг пример е старчески дом в Свартедаленс, който премина на 6-часов работен ден, за да разбере дали допълнителните разходи за наемане азкрад аот инфом акс на повече медицински сестри (за да се намали работното им време) ще спомогнат за подобряване на качеството на грижите за пациентите.

Резултатите от експеримента се оказали положителни и тази практика започна постепенно да се разпространява във всички лечебни заведения в страната.

азкрад аот инфом акс

Както се споменава в статия в Guardian: „Експериментът в град Swartedalens имаше вдъхновяващ ефект върху хората в цяла Швеция: в Университетската болница в Гьотеборг в Салгренск, в отделението по ортопедична хирургия, както и за азкрад аот инфом акс лекари и медицински сестри в две отделения в болницата в Умео, които също преминаха на 6 часов работен ден.“

Превод на статията – Companies Across Sweden Are Adopting 6-Hour Work Days And Seeing Amazing Results

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Ти имаш ПРАВО да си тръгнеш от азкрад аот инфом акс всяка ситуация, в която не виждаш себе си!

Ти имаш право право да напуснеш всяка ситуация, в която не виждаш себе си. Ти имаш право да си тръгнеш от всяка житейска история, в която не харесваш себе си. Имаш право да напуснеш града, който заглушава азкрад аот инфом акс светлината ти, а …

Read More »

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Избавя от главоболие, затлъстяване, артрит, сърдечни проблеми, сърцебиене, епилепсия, бронхит, астма, менингит, гастроентерит, диария, диабет, различни заболявания на очите, гърло, уши, нос и т.н. Този азкрад аот инфом акс метод е много популярен днес в Япония. Необходимо е да се пие вода веднага след …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Тревожно: Броят на сперматозоидите при мъжете е намалял повече от два пъти за 40 години

„От 70-те години на миналия век изследователите наблюдават постоянен спад в броя ...