Обръснал мустаците си и избягал с подводница? ФБР публикува свидетелства за възможно бягство на Хитлер (галерия)

Редактор-2

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на версията за бягството на Адолф Хитлер в Аржентина през 1945 година.

Според официалната азкрад аот инфом акс историческа версия, нацисткият лидер Адолф Хитлер и съпругата му Ева Браун се самоубиват в берлински бункер на 30 април 1945 година.

Според разсекретени документи, публикувани на уебсайта на ФБР, през 1945 г. ФБР на САЩ разглежда версията за бягството на Хитлер в Аржентина. Досието е с дата 21 септември 1945 азкрад аот инфом акс г. В него се казва, че нацисткият лидер може и да не се е самоубил на 30 април 1945 г., както се казва в официалната историческа версия, а да е избягал в Аржентина с подводница.

Фюрерът е избягал заедно с обкръжението си в края на Втората световна война – пет азкрад аот инфом акс месеца след като, както се твърди, е „извършил самоубийство“ в берлински бункер. Според анонимен източник, те са пристигнали в Аржентина две седмици и половина след падането на Берлин (май 1945 г.).

Във ФБР разглеждат версията, че след бягството, по договорка с висши чиновници в Латинска Америка, фюрерът и неговите поддръжници азкрад аот инфом акс са живели в убежище – на ранчо в подножието на Андите. В доклада се посочва още, че две подводници са пристигнали до  бреговете на Аржентина, след което няколко пътници на коне са отведени в Андите.

Отбелязва се, че Хитлер е бил с лошо здраве – страдал е от астма и азкрад аот инфом акс язви, а и си бил обръснал мустацит. В допълнение към нацисткия лидер, документът съдържа и имената на още 50 нацисти, избягали от Третия райх.

Всички получени данни свидетелстват за кореспонденция между тогавашния директор на ФБР Джон Едгар Хувър и негови подчинени. Информацията е била предадена и на военното разузнаване. Но азкрад аот инфом акс тогава никой не иска да търси Хитлер – разследването е било счетено за непълно.

„Поради недостатъчното количество информация, предоставена … става невъзможно да продължим усилията си да открием Хитлер“, се казва в документа. Секретните данни идват от анонимен източник, който иска да получи „имунитет от съдебно преследване от аржентинските власти“.

азкрад аот инфом акс

Според The ​​Independent , някакъв аржентински репортер е твърдял, че е видял в полицейските отчети данни за документирано и потвърдено „странно“ акостиране на подводница с високопоставен офицер и цивилен.

В доклада се излага  предположение, че тази двойка може да е  била Хитлер и съпругата му Ева Браун. Според официалната версия, азкрад аот инфом акс лидерът на нацистите и Ева Браун се самоубиват на 30 април 1945 г. в Берлин по време на щурмуването на града от съветските войски.

Сканираните документи, публикувани азкрад аот инфом акс на уебсайта на ФБР, засега не са предизвикали световна сензация (https://vault.fbi.gov/adolf-hitler)

По материали на :  mirror.co.uk/news/fbi-examined-claims-adolf-hitler-14448097, e-chronicles и fishki.net.

 

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

 

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са азкрад аот инфом акс успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. …

Read More »

Daily Mail: Ще изчезнат азкрад аот инфом акс ли хората? След 30 години населението на Земята ще започне драстично да намалява!

„Кризата с пренаселеността на Земята, може би  няма да бъде толкова ужасна. А може би – обратното – скоро нашите редици ще започнат да намаляват“, пише в нова  книга,  съобщи британският вестник азкрад аот инфом акс Daily Mail. „В ООН отдавна предупреждават, че населението …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Версия: Според текст в Библията "Благодатният огън" е чудо от сатана, а не от Бог?

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на версията за бягството на Адолф Хитлер в Аржентина през 1945 година. Според официалната азкрад аот инфом акс историческа версия, нацисткият лидер Адолф Хитлер и съпругата му Ева Браун се самоубиват в берлински бункер на 30 април 1945 година. […]