Обръснал мустаците си и избягал с подводница? ФБР публикува свидетелства за възможно бягство на Хитлер (галерия)

Редактор-2

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на версията за бягството на Адолф Хитлер в Аржентина през 1945 година.

Според официалната историческа версия, нацисткият лидер Адолф Хитлер и съпругата му Ева Браун се самоубиват в берлински бункер на 30 април 1945 азкрад аот инфом акс година.

Според разсекретени документи, публикувани на уебсайта на ФБР, през 1945 г. ФБР на САЩ разглежда версията за бягството на Хитлер в Аржентина. Досието е с дата 21 септември 1945 г. В него се казва, че нацисткият лидер може и да не се е самоубил на 30 април 1945 г., азкрад аот инфом акс както се казва в официалната историческа версия, а да е избягал в Аржентина с подводница.

Фюрерът е избягал заедно с обкръжението си в края на Втората световна война – пет месеца след като, както се твърди, е „извършил самоубийство“ в берлински бункер. Според анонимен източник, те са пристигнали в Аржентина азкрад аот инфом акс две седмици и половина след падането на Берлин (май 1945 г.).

Във ФБР разглеждат версията, че след бягството, по договорка с висши чиновници в Латинска Америка, фюрерът и неговите поддръжници са живели в убежище – на ранчо в подножието на Андите. В доклада се посочва още, че две подводници са азкрад аот инфом акс пристигнали до  бреговете на Аржентина, след което няколко пътници на коне са отведени в Андите.

Отбелязва се, че Хитлер е бил с лошо здраве – страдал е от астма и язви, а и си бил обръснал мустацит. В допълнение към нацисткия лидер, документът съдържа и имената на още 50 нацисти, азкрад аот инфом акс избягали от Третия райх.

Всички получени данни свидетелстват за кореспонденция между тогавашния директор на ФБР Джон Едгар Хувър и негови подчинени. Информацията е била предадена и на военното разузнаване. Но тогава никой не иска да търси Хитлер – разследването е било счетено за непълно.

„Поради недостатъчното количество информация, предоставена … азкрад аот инфом акс става невъзможно да продължим усилията си да открием Хитлер“, се казва в документа. Секретните данни идват от анонимен източник, който иска да получи „имунитет от съдебно преследване от аржентинските власти“.

Според The ​​Independent , някакъв аржентински репортер е твърдял, че е видял в полицейските отчети данни за документирано и потвърдено азкрад аот инфом акс „странно“ акостиране на подводница с високопоставен офицер и цивилен.

В доклада се излага  предположение, че тази двойка може да е  била Хитлер и съпругата му Ева Браун. Според официалната версия, лидерът на нацистите и Ева Браун се самоубиват на 30 април 1945 г. в Берлин по време на щурмуването на азкрад аот инфом акс града от съветските войски.

Сканираните документи, публикувани на уебсайта на ФБР, засега не са предизвикали световна сензация (https://vault.fbi.gov/adolf-hitler)

По материали на :  mirror.co.uk/news/fbi-examined-claims-adolf-hitler-14448097, e-chronicles и fishki.net.

 

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

 

Още едно потвърждение за странната история със съветски азкрад аот инфом акс войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF азкрад аот инфом акс формат. …

Read More »

Daily Mail: Ще изчезнат ли хората? След 30 години населението на Земята ще започне драстично да намалява!

„Кризата с пренаселеността на Земята, може би  няма да бъде толкова ужасна. А може би – обратното – скоро азкрад аот инфом акс нашите редици ще започнат да намаляват“, пише в нова  книга,  съобщи британският вестник Daily Mail. „В ООН отдавна предупреждават, че населението …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Версия: Според текст в Библията "Благодатният огън" е чудо от сатана, а не от Бог?

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на версията за бягството на Адолф Хитлер в Аржентина през 1945 година. Според официалната историческа версия, нацисткият лидер Адолф Хитлер и съпругата му Ева Браун се самоубиват в берлински бункер на 30 април 1945 азкрад аот инфом акс година. […]