Home / ЕКСТРАОРДИНАРНО / Обръснал мустаците си и избягал с подводница? ФБР публикува свидетелства за възможно бягство на Хитлер (галерия)

Обръснал мустаците си и избягал с подводница? ФБР публикува свидетелства за възможно бягство на Хитлер (галерия)

ФБР на САЩ публикува на официалния си уебсайт документи за проверка на версията за бягството на Адолф Хитлер в Аржентина през 1945 година.

Според официалната историческа версия, нацисткият лидер Адолф Хитлер и съпругата му Ева Браун се самоубиват в берлински бункер на 30 април 1945 година.

Според разсекретени документи, публикувани азкрад аот инфом акс на уебсайта на ФБР, през 1945 г. ФБР на САЩ разглежда версията за бягството на Хитлер в Аржентина. Досието е с дата 21 септември 1945 г. В него се казва, че нацисткият лидер може и да не се е самоубил на 30 април 1945 г., както се казва в официалната азкрад аот инфом акс историческа версия, а да е избягал в Аржентина с подводница.

Фюрерът е избягал заедно с обкръжението си в края на Втората световна война – пет месеца след като, както се твърди, е „извършил самоубийство“ в берлински бункер. Според анонимен източник, те са пристигнали в Аржентина две седмици и половина след азкрад аот инфом акс падането на Берлин (май 1945 г.).

Във ФБР разглеждат версията, че след бягството, по договорка с висши чиновници в Латинска Америка, фюрерът и неговите поддръжници са живели в убежище – на ранчо в подножието на Андите. В доклада се посочва още, че две подводници са пристигнали до  бреговете на Аржентина, азкрад аот инфом акс след което няколко пътници на коне са отведени в Андите.

Отбелязва се, че Хитлер е бил с лошо здраве – страдал е от астма и язви, а и си бил обръснал мустацит. В допълнение към нацисткия лидер, документът съдържа и имената на още 50 нацисти, избягали от Третия райх.

Всички азкрад аот инфом акс получени данни свидетелстват за кореспонденция между тогавашния директор на ФБР Джон Едгар Хувър и негови подчинени. Информацията е била предадена и на военното разузнаване. Но тогава никой не иска да търси Хитлер – разследването е било счетено за непълно.

„Поради недостатъчното количество информация, предоставена … става невъзможно да продължим усилията азкрад аот инфом акс си да открием Хитлер“, се казва в документа. Секретните данни идват от анонимен източник, който иска да получи „имунитет от съдебно преследване от аржентинските власти“.

Според The ​​Independent , някакъв аржентински репортер е твърдял, че е видял в полицейските отчети данни за документирано и потвърдено „странно“ акостиране на подводница с азкрад аот инфом акс високопоставен офицер и цивилен.

В доклада се излага  предположение, че тази двойка може да е  била Хитлер и съпругата му Ева Браун. Според официалната версия, лидерът на нацистите и Ева Браун се самоубиват на 30 април 1945 г. в Берлин по време на щурмуването на града от съветските войски.

Сканираните азкрад аот инфом акс документи, публикувани на уебсайта на ФБР, засега не са предизвикали световна сензация (https://vault.fbi.gov/adolf-hitler)

По материали на :  mirror.co.uk/news/fbi-examined-claims-adolf-hitler-14448097, e-chronicles и fishki.net.

 

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

 

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

азкрад аот инфом акс

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. …

Read More »

Daily Mail: азкрад аот инфом акс Ще изчезнат ли хората? След 30 години населението на Земята ще започне драстично да намалява!

„Кризата с пренаселеността на Земята, може би  няма да бъде толкова ужасна. А може би – обратното – скоро нашите редици ще започнат да намаляват“, пише в нова  книга,  съобщи азкрад аот инфом акс британският вестник Daily Mail. „В ООН отдавна предупреждават, че населението …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Учени: Използването на смартфони води до умствено изтощение и лоша работоспособност

Американски учени (Rutgers University) са провели изследване, което показало, че използването на ...