Версия: Според текст в Библията „Благодатният огън“ е чудо от сатана, а не от Бог?

Редактор-2

Последната книга на библейския канон се нарича „Откровение“. Тя описва бъдещи събития след библейските времена, т.е. нашето време, когато всяка година по вълшебен начин се спуска  Благодатният огън в присъствието на православния свещеник в Йерусалим.

За съжаление как така се появява огън в  затворено азкрад аот инфом акс помещение в присъствието на един свещеник, на науката не е известно. Но дори и свещеникът да не е скрил нищо в дрехите си, пак е невъзможно да се каже нещо повече за чудотворния произход на огъня. Защото фокусниците в цирка и на различни представления с лекота повтарят този трик. В азкрад аот инфом акс YouTube също е пълно с такива химически примери.

Но в тази статия изхождам от версията, че огънят се появява без фокусник. А дали това  е чудо от Бога или от сатана. И то само от  гледна точка на Библията !!!

***

Ето цитат от обикновената православна Библия. Откровение, 13 глава:

азкрад аот инфом акс

11 И видех друг звер който възлезваше от земята, и имаше два рога подобни на агнешки, и говореше като змей.     

13 И правеше знамения големи, щото направи и огън да слезва от небето на земята пред человеците.     

14 И лъстеше живеещите на земята поради знаменията които азкрад аот инфом акс му се дадоха да направи пред звера, и говореше на живеещите по земята да направят образ на звера който имаше раната от нож и оживе.     

16 И струваше всичките, малки и големи, и богати и сиромаси, и свободни и раби, да приимат белег на десната си ръка или азкрад аот инфом акс на челата си,
    
17 и да не може никой да купи или да продаде освен който има белега или името зверово, или числото на неговото име.
    
18 Тука е мъдростта: който има ум нека сметне числото на звера, защото е число на человек; и азкрад аот инфом акс числото му е шестстотин и шестдесет и шест.
Откровение, 13 глава: https://biblia.bg/index.php?k=66&g=13&tr2=1

(Въпреки че в този случай от   линка няма смисъл, защото това е  написано абсолютно във всички уебсайтове и Библии на хартия)

Нека ви напомня, че в Библията дракон,  змей , звяр – означава  сатана. Звярът с рога, който азкрад аот инфом акс спуска огън от небето, не прави това от Бога, а от Змея, защото той говори „като змей“, и с тези чудеса той „съблазнява“ хората – тоест заблуждава ги.

Между другото, обърнете внимание, че този звяр съблазнител има рога „подобни на агнешки“. Какво означава това? Много просто. Божият Агнец е друго азкрад аот инфом акс име за Христос в Библията. Така този звяр се представя като последовател на Христос. Но рогата му не са на Агне, а  приличащи на агнешки. Православието се смята за истинската църква на Христос. Е, подобна.

Както виждате, всичко се вписва. Православието смята огъня от небето като своеобразно „чудо“. Православието твърди, азкрад аот инфом акс че е последовател на Христос („прилични на агнешки“).

( Библията нарича Христос Агнето, защото е бил убит на юдейската Пасха, когато според еврейската традиция трябва да се принесе в жертва агне).

Най-удивителното е, че православните дори не знаят този пасаж от Библията. ВЪОБЩЕ. Този пасаж не е цитиран в медиите азкрад аот инфом акс на Великден. Поне аз не съм чувал.

И е неясно как може православната църква, вярвайки в Библията, да възхвалява чудото, описано в нейната Библия,  като чудо от сатана?

Мога да разбера, че обикновените вярващи не знаят това и затова се възхищават на „благодатния“ огън. Защото православната Библия изобщо не четат азкрад аот инфом акс или четат само отделни пасажи, но не и този.

На тях им е простено. Но защо официалната православна църква се занимава с този огън от сатана (по  Библията!). В края на краищата, високопоставените лидери на Православието не могат да не познават Библията заради службата си. Искат – не искат, трябва азкрад аот инфом акс да я четат. А защо съзнателно се възхищават на чудо на сатана?

При това става въпрос за  същия сатанински рогат звяр, на който е написано прословутото число на звяра, познато на мнозина –  666.

Православните са възмутени от факта, че това число фигурира на баркодовете, а това, че те вярват азкрад аот инфом акс на чудо, извършено от звяра с този номер, не е възмутително за тях?

Интересно, нали?

Автор: Лев Худой

https://levhudoi.blogspot.com/2017/04/blagogon.html?m=1&fbclid=IwAR3B8lDDXcP4XBl6w6yxLHJXS8yaTHreGsP-UTvBnQ0SjOe3z9K3Y5er9Ps

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, азкрад аот инфом акс лошо образование, болестна пристрастеност  към джаджи или медиите? Колкото и глупави да смятахме много от нещата, които човечеството сътвори  през 20-ти и началото на 21-ви век, едно нещо ни утешаваше  дълго време: …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© азкрад аот инфом акс 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Буда след просветлението: "Не постигнах нищо, напротив - много изгубих"

Последната книга на библейския канон се нарича „Откровение“. Тя описва бъдещи събития след библейските времена, т.е. нашето време, когато всяка година по вълшебен начин се спуска  Благодатният огън в присъствието на православния свещеник в Йерусалим. За съжаление как така се появява огън в  затворено азкрад аот инфом акс помещение в […]