Версия: Според текст в Библията „Благодатният огън“ е чудо от сатана, а не от Бог?

Редактор-2

Последната книга на библейския канон се нарича „Откровение“. Тя описва бъдещи събития след библейските времена, т.е. нашето време, когато всяка година по вълшебен начин се спуска  Благодатният огън в присъствието на православния свещеник в Йерусалим.

За съжаление как така се появява огън в  затворено помещение в присъствието на един свещеник, азкрад аот инфом акс на науката не е известно. Но дори и свещеникът да не е скрил нищо в дрехите си, пак е невъзможно да се каже нещо повече за чудотворния произход на огъня. Защото фокусниците в цирка и на различни представления с лекота повтарят този трик. В YouTube също е пълно с такива азкрад аот инфом акс химически примери.

Но в тази статия изхождам от версията, че огънят се появява без фокусник. А дали това  е чудо от Бога или от сатана. И то само от  гледна точка на Библията !!!

***

Ето цитат от обикновената православна Библия. Откровение, 13 глава:

11 И видех друг звер който азкрад аот инфом акс възлезваше от земята, и имаше два рога подобни на агнешки, и говореше като змей.     

13 И правеше знамения големи, щото направи и огън да слезва от небето на земята пред человеците.     

14 И лъстеше живеещите на земята поради знаменията които му се дадоха да направи пред азкрад аот инфом акс звера, и говореше на живеещите по земята да направят образ на звера който имаше раната от нож и оживе.     

16 И струваше всичките, малки и големи, и богати и сиромаси, и свободни и раби, да приимат белег на десната си ръка или на челата си,
    
азкрад аот инфом акс 17 и да не може никой да купи или да продаде освен който има белега или името зверово, или числото на неговото име.
    
18 Тука е мъдростта: който има ум нека сметне числото на звера, защото е число на человек; и числото му е шестстотин и шестдесет азкрад аот инфом акс и шест.
Откровение, 13 глава: https://biblia.bg/index.php?k=66&g=13&tr2=1

(Въпреки че в този случай от   линка няма смисъл, защото това е  написано абсолютно във всички уебсайтове и Библии на хартия)

Нека ви напомня, че в Библията дракон,  змей , звяр – означава  сатана. Звярът с рога, който спуска огън от небето, не прави азкрад аот инфом акс това от Бога, а от Змея, защото той говори „като змей“, и с тези чудеса той „съблазнява“ хората – тоест заблуждава ги.

Между другото, обърнете внимание, че този звяр съблазнител има рога „подобни на агнешки“. Какво означава това? Много просто. Божият Агнец е друго име за Христос в Библията. Така азкрад аот инфом акс този звяр се представя като последовател на Христос. Но рогата му не са на Агне, а  приличащи на агнешки. Православието се смята за истинската църква на Христос. Е, подобна.

азкрад аот инфом акс

Както виждате, всичко се вписва. Православието смята огъня от небето като своеобразно „чудо“. Православието твърди, че е последовател на Христос („прилични на агнешки“).

( Библията нарича Христос Агнето, защото е бил убит на юдейската Пасха, когато според еврейската традиция трябва да се принесе в жертва агне).

Най-удивителното е, азкрад аот инфом акс че православните дори не знаят този пасаж от Библията. ВЪОБЩЕ. Този пасаж не е цитиран в медиите на Великден. Поне аз не съм чувал.

И е неясно как може православната църква, вярвайки в Библията, да възхвалява чудото, описано в нейната Библия,  като чудо от сатана?

Мога да разбера, че обикновените азкрад аот инфом акс вярващи не знаят това и затова се възхищават на „благодатния“ огън. Защото православната Библия изобщо не четат или четат само отделни пасажи, но не и този.

На тях им е простено. Но защо официалната православна църква се занимава с този огън от сатана (по  Библията!). В края на краищата, високопоставените азкрад аот инфом акс лидери на Православието не могат да не познават Библията заради службата си. Искат – не искат, трябва да я четат. А защо съзнателно се възхищават на чудо на сатана?

При това става въпрос за  същия сатанински рогат звяр, на който е написано прословутото число на звяра, познато на мнозина –  азкрад аот инфом акс 666.

Православните са възмутени от факта, че това число фигурира на баркодовете, а това, че те вярват на чудо, извършено от звяра с този номер, не е възмутително за тях?

Интересно, нали?

Автор: Лев Худой

https://levhudoi.blogspot.com/2017/04/blagogon.html?m=1&fbclid=IwAR3B8lDDXcP4XBl6w6yxLHJXS8yaTHreGsP-UTvBnQ0SjOe3z9K3Y5er9Ps

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Човечеството става все по-глупаво, защо азкрад аот инфом акс – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  към джаджи или медиите? Колкото и глупави да смятахме много от нещата, които човечеството сътвори  през 20-ти и началото на 21-ви век, едно нещо ни утешаваше  дълго време: …

азкрад аот инфом акс

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Буда след просветлението: "Не постигнах нищо, напротив - много изгубих"

Последната книга на библейския канон се нарича „Откровение“. Тя описва бъдещи събития след библейските времена, т.е. нашето време, когато всяка година по вълшебен начин се спуска  Благодатният огън в присъствието на православния свещеник в Йерусалим. За съжаление как така се появява огън в  затворено помещение в присъствието на един свещеник, […]