Home / АРМАГЕДОН / Версия: Според текст в Библията „Благодатният огън“ е чудо от сатана, а не от Бог?

Версия: Според текст в Библията „Благодатният огън“ е чудо от сатана, а не от Бог?

Последната книга на библейския канон се нарича „Откровение“. Тя описва бъдещи събития след библейските времена, т.е. нашето време, когато всяка година по вълшебен начин се спуска  Благодатният огън азкрад аот инфом акс в присъствието на православния свещеник в Йерусалим.

За съжаление как така се появява огън в  затворено помещение в присъствието на един свещеник, на науката не е известно. Но дори и свещеникът да не е скрил нищо в дрехите си, пак е невъзможно да се каже нещо повече за чудотворния произход азкрад аот инфом акс на огъня. Защото фокусниците в цирка и на различни представления с лекота повтарят този трик. В YouTube също е пълно с такива химически примери.

Но в тази статия изхождам от версията, че огънят се появява без фокусник. А дали това  е чудо от Бога или от сатана. И то само азкрад аот инфом акс от  гледна точка на Библията !!!

***

Ето цитат от обикновената православна Библия. Откровение, 13 глава:

11 И видех друг звер който възлезваше от земята, и имаше два рога подобни на агнешки, и говореше като змей.     

13 И правеше знамения големи, щото направи и огън да слезва от азкрад аот инфом акс небето на земята пред человеците.     

14 И лъстеше живеещите на земята поради знаменията които му се дадоха да направи пред звера, и говореше на живеещите по земята да направят образ на звера който имаше раната от нож и оживе.     

16 И струваше всичките, малки и големи, азкрад аот инфом акс и богати и сиромаси, и свободни и раби, да приимат белег на десната си ръка или на челата си,
    
17 и да не може никой да купи или да продаде освен който има белега или името зверово, или числото на неговото име.
    
18 Тука азкрад аот инфом акс е мъдростта: който има ум нека сметне числото на звера, защото е число на человек; и числото му е шестстотин и шестдесет и шест.
Откровение, 13 глава: https://biblia.bg/index.php?k=66&g=13&tr2=1

(Въпреки че в този случай от   линка няма смисъл, защото това е  написано абсолютно във всички уебсайтове и Библии на хартия)

Нека азкрад аот инфом акс ви напомня, че в Библията дракон,  змей , звяр – означава  сатана. Звярът с рога, който спуска огън от небето, не прави това от Бога, а от Змея, защото той говори „като змей“, и с тези чудеса той „съблазнява“ хората – тоест заблуждава ги.

Между другото, обърнете внимание, че този азкрад аот инфом акс звяр съблазнител има рога „подобни на агнешки“. Какво означава това? Много просто. Божият Агнец е друго име за Христос в Библията. Така този звяр се представя като последовател на Христос. Но рогата му не са на Агне, а  приличащи на агнешки. Православието се смята за истинската църква на Христос. Е, азкрад аот инфом акс подобна.

Както виждате, всичко се вписва. Православието смята огъня от небето като своеобразно „чудо“. Православието твърди, че е последовател на Христос („прилични на агнешки“).

( азкрад аот инфом акс Библията нарича Христос Агнето, защото е бил убит на юдейската Пасха, когато според еврейската традиция трябва да се принесе в жертва агне).

Най-удивителното е, че православните дори не знаят този пасаж от Библията. ВЪОБЩЕ. Този пасаж не е цитиран в медиите на Великден. Поне аз не съм чувал.

И е азкрад аот инфом акс неясно как може православната църква, вярвайки в Библията, да възхвалява чудото, описано в нейната Библия,  като чудо от сатана?

Мога да разбера, че обикновените вярващи не знаят това и затова се възхищават на „благодатния“ огън. Защото православната Библия изобщо не четат или четат само отделни пасажи, но не и този.

азкрад аот инфом акс

На тях им е простено. Но защо официалната православна църква се занимава с този огън от сатана (по  Библията!). В края на краищата, високопоставените лидери на Православието не могат да не познават Библията заради службата си. Искат – не искат, трябва да я четат. А защо съзнателно се възхищават на азкрад аот инфом акс чудо на сатана?

При това става въпрос за  същия сатанински рогат звяр, на който е написано прословутото число на звяра, познато на мнозина –  666.

Православните са възмутени от факта, че това число фигурира на баркодовете, а това, че те вярват на чудо, извършено от звяра с този номер, не азкрад аот инфом акс е възмутително за тях?

Интересно, нали?

Автор: Лев Худой

https://levhudoi.blogspot.com/2017/04/blagogon.html?m=1&fbclid=IwAR3B8lDDXcP4XBl6w6yxLHJXS8yaTHreGsP-UTvBnQ0SjOe3z9K3Y5er9Ps

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  към джаджи или медиите? Колкото азкрад аот инфом акс и глупави да смятахме много от нещата, които човечеството сътвори  през 20-ти и началото на 21-ви век, едно нещо ни утешаваше  дълго време: …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Климатичният апартейд вече е започнал… (видео)

В новия доклад на ООН се казва, че светът е на пътя ...