Home / АРМАГЕДОН / Версия: Според текст в Библията „Благодатният огън“ е чудо от сатана, а не от Бог?

Версия: Според текст в Библията „Благодатният огън“ е чудо от сатана, а не от Бог?

Последната книга на библейския канон се нарича „Откровение“. Тя описва бъдещи събития след библейските времена, т.е. нашето време, когато всяка година по вълшебен начин се спуска  Благодатният огън в присъствието на православния свещеник в Йерусалим.

За съжаление как така се появява огън в  затворено помещение в присъствието на един свещеник, азкрад аот инфом акс на науката не е известно. Но дори и свещеникът да не е скрил нищо в дрехите си, пак е невъзможно да се каже нещо повече за чудотворния произход на огъня. Защото фокусниците в цирка и на различни представления с лекота повтарят този трик. В YouTube също е пълно с такива азкрад аот инфом акс химически примери.

Но в тази статия изхождам от версията, че огънят се появява без фокусник. А дали това  е чудо от Бога или от сатана. И то само от  гледна точка на Библията !!!

***

Ето цитат от обикновената православна Библия. Откровение, 13 глава:

11 И видех друг звер който азкрад аот инфом акс възлезваше от земята, и имаше два рога подобни на агнешки, и говореше като змей.     

13 И правеше знамения големи, щото направи и огън да слезва от небето на земята пред человеците.     

14 И лъстеше живеещите на земята поради знаменията които му се дадоха да направи пред азкрад аот инфом акс звера, и говореше на живеещите по земята да направят образ на звера който имаше раната от нож и оживе.     

16 И струваше всичките, малки и големи, и богати и сиромаси, и свободни и раби, да приимат белег на десната си ръка или на челата си,
    
азкрад аот инфом акс 17 и да не може никой да купи или да продаде освен който има белега или името зверово, или числото на неговото име.
    
18 Тука е мъдростта: който има ум нека сметне числото на звера, защото е число на человек; и числото му е шестстотин и шестдесет азкрад аот инфом акс и шест.
Откровение, 13 глава: https://biblia.bg/index.php?k=66&g=13&tr2=1

(Въпреки че в този случай от   линка няма смисъл, защото това е  написано абсолютно във всички уебсайтове и Библии на хартия)

Нека ви напомня, че в Библията дракон,  змей , звяр – означава  сатана. Звярът с рога, който спуска огън от небето, не прави азкрад аот инфом акс това от Бога, а от Змея, защото той говори „като змей“, и с тези чудеса той „съблазнява“ хората – тоест заблуждава ги.

Между другото, обърнете внимание, че този звяр съблазнител има рога „подобни на агнешки“. Какво означава това? Много просто. Божият Агнец е друго име за Христос в Библията. Така азкрад аот инфом акс този звяр се представя като последовател на Христос. Но рогата му не са на Агне, а  приличащи на агнешки. Православието се смята за истинската църква на Христос. Е, подобна.

Както виждате, всичко се вписва. Православието смята огъня от небето като своеобразно „чудо“. Православието твърди, че е последовател на Христос („прилични азкрад аот инфом акс на агнешки“).

( Библията нарича Христос Агнето, защото е бил убит на юдейската Пасха, когато според еврейската традиция трябва да се принесе в жертва агне).

Най-удивителното е, че православните дори не знаят този пасаж от Библията. ВЪОБЩЕ. Този пасаж не е цитиран в медиите на Великден. Поне аз не съм азкрад аот инфом акс чувал.

И е неясно как може православната църква, вярвайки в Библията, да възхвалява чудото, описано в нейната Библия,  като чудо от сатана?

Мога да разбера, че обикновените вярващи не знаят това и затова се възхищават на „благодатния“ огън. Защото православната Библия изобщо не четат или четат само отделни пасажи, но азкрад аот инфом акс не и този.

На тях им е простено. Но защо официалната православна църква се занимава с този огън от сатана (по  Библията!). В края на краищата, високопоставените лидери на Православието не могат да не познават Библията заради службата си. Искат – не искат, трябва да я четат. А защо съзнателно азкрад аот инфом акс се възхищават на чудо на сатана?

При това става въпрос за  същия сатанински рогат звяр, на който е написано прословутото число на звяра, познато на мнозина –  666.

Православните са възмутени от факта, че това число фигурира на баркодовете, а това, че те вярват на чудо, извършено от звяра с азкрад аот инфом акс този номер, не е възмутително за тях?

Интересно, нали?

Автор: Лев Худой

https://levhudoi.blogspot.com/2017/04/blagogon.html?m=1&fbclid=IwAR3B8lDDXcP4XBl6w6yxLHJXS8yaTHreGsP-UTvBnQ0SjOe3z9K3Y5er9Ps

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Човечеството става все по-глупаво, защо – никой не знае…

Каква е причината? Начинът, по който се храним, лошо образование, болестна пристрастеност  към джаджи азкрад аот инфом акс или медиите? Колкото и глупави да смятахме много от нещата, които човечеството сътвори  през 20-ти и началото на 21-ви век, едно нещо ни утешаваше  дълго време: …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Учени: Използването на смартфони води до умствено изтощение и лоша работоспособност

Американски учени (Rutgers University) са провели изследване, което показало, че използването на ...