Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 юли е огледална дата, енергията на която може да ни помогне да се отървем от азкрад аот инфом акс неприятностите и да привлечем щастливи промени.

Можете да промените живота си към по-добро, благодарение на специалната енергия на определени дни от календара. През юли тази дата е Седми.

Как да променим живота си към по-добро на 07.07?

Седмицата е уникално число. Тя указва на хората пътя към щастието чрез преодоляване азкрад аот инфом акс на вътрешните конфликти, отговаря за практичността и следване на ясен план. Магията на числото седем ви позволява да привлечете положителни събития в живота си благодарение на вътрешната настройка и искрено желание за постигане на успех.

Благодарение на енергията на Седмицата в този ден всеки ще може да се справи със азкрад аот инфом акс съмнения и страхове, да определи бъдеща цел и да я постигне самостоятелно за кратко време.

Седмицата обединява в себе си материалния и духовния свят, така че на 7 юли е важно да слушате сърцето си. Промените към по-добро са достъпни за всички: достатъчно е да се обърне внимание на знаците азкрад аот инфом акс на Фортуна. Те ще ви посочат вашия път към просперитета.

Как да се отървем от проблемите на огледалната дата 7 юли?

За да се избавите от проблемите ще ви помогне методът за визуализация. Ще отнеме малко време и спокойствие. Трябва да седнете в удобна поза и да си представите как азкрад аот инфом акс проблемите и неприятностите се удрят в щит, който надеждно покрива и пази тялото ви. Щитът се изгражда мислено, укрепвайки онези места, които изглеждат слаби. Такава медитация помага да се скриете от неволите и благополучно да заобикаляте неприятностите.

Източник esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс
 

Мистика: 7-те важни случайности, които не бива никога да пренебрегвате!

Винаги обръщайте внимание на тези знаци на съдбата! Синхроничностите или повторенията често азкрад аот инфом акс се случват в живота на всеки един от нас. Ние често интерпретираме такива съвпадения като символ или знак на Вселената. А понякога тези знаци заслужават да бъдат изследвани …

Read More »

Подстригвайки косата си вие променяте съдбата си!

Подстригването на косата азкрад аот инфом акс е много важно не само за поддържането на нейния добър вид и състояние. Косата притежава специални магически сили. Магията на подстригването на косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате …

Read More »

Още по темата – азкрад аот инфом акс във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Сатана се явил на бездарен писател и му казал следното:

„Ти си изключително некадърен писател и никога няма да напишеш нещо качествено, ...