Home / AСТРОЛОГИЯ и ДУХОВНОСТ / Ошо: Просто спрете да търсите щастието и …. сте го намерили

Ошо: Просто спрете да търсите щастието и …. сте го намерили

Щастието се случва. Може би затова хората го наричат ​​щастие: то се случва. Вие не можете да го организирате, не можете да го изработите, не можете да го азкрад аот инфом акс получите. Щастието – е нещо отвъд предела на вашите усилия, извън пределите на вас самите.

Но копаейки дупка в градината, ако сте напълно погълнати от това, ако сте забравили целия свят, включително себе си – това е то – щастието.

Щастието е винаги с вас. То няма нищо общо с азкрад аот инфом акс времето, то няма нищо общо с цепене на дърва, то няма нищо общо с копаенето на дупки в градината. Щастието няма нищо общо с нищо.

Това е просто неочакващо, спокойно, непринудено състояние на вашето битие и то остава с вас; то не идва и си отива. То винаги е там, азкрад аот инфом акс просто като дишането, туптенето на сърцето, циркулацията на кръвта в тялото. Щастието е винаги там, но ако започнете да го търсите, вие ще намерите нещастие.

Просто спрете да търсите – и сте го намерили – защото търсенето означава усилия на ума, не-търсенето е състояние на релаксация. А щастието е възможно азкрад аот инфом акс само в релаксация.

Ошо – Радост. Щастието, което идва от вътре

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Ако парите азкрад аот инфом акс ви са намалели драстично, значи сте се „откупили“ от нещастие!

Не се ядосвайте твърде много, ако сте загубили нещо. Или са ви откраднали нещо. Или загубите ви продължават. Може би това е нещо като отплата за благополучието, здравето и живота азкрад аот инфом акс на любим човек. Ако знаехте за какво именно сте платили, …

Read More »

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

About Roman Kyurdski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Вълшебната дата 07.07 : Как да се избавите от проблемите и да промените живота си към по-добро?

Благодарение на нумерологията всеки може да промени живота си към по-добро. 7 ...