Ошо: Просто спрете да търсите щастието и …. сте го намерили

Редактор-2

Щастието се случва. Може би затова хората го наричат ​​щастие: то се случва. Вие не можете да го организирате, не можете да го изработите, не можете да го получите. Щастието – е нещо отвъд предела на вашите усилия, извън пределите на вас самите.

Но копаейки дупка в градината, ако сте азкрад аот инфом акс напълно погълнати от това, ако сте забравили целия свят, включително себе си – това е то – щастието.

Щастието е винаги с вас. То няма нищо общо с времето, то няма нищо общо с цепене на дърва, то няма нищо общо с копаенето на дупки в градината. Щастието няма нищо азкрад аот инфом акс общо с нищо.

Това е просто неочакващо, спокойно, непринудено състояние на вашето битие и то остава с вас; то не идва и си отива. То винаги е там, просто като дишането, туптенето на сърцето, циркулацията на кръвта в тялото. Щастието е винаги там, но ако започнете да го търсите, вие азкрад аот инфом акс ще намерите нещастие.

Просто спрете да търсите – и сте го намерили – защото търсенето означава усилия на ума, не-търсенето е състояние на релаксация. А щастието е възможно само в релаксация.

Ошо – Радост. Щастието, което идва от вътре

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Ако парите ви са намалели драстично, значи сте се „откупили“ от нещастие!

Не се ядосвайте твърде азкрад аот инфом акс много, ако сте загубили нещо. Или са ви откраднали нещо. Или загубите ви продължават. Може би това е нещо като отплата за благополучието, здравето и живота на любим човек. Ако знаехте за какво именно сте платили, …

Read More »

Още азкрад аот инфом акс по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Това, което виждате на тази картинка, съдържа важно ангелско послание за вас!

Щастието се случва. Може би затова хората го наричат ​​щастие: то се случва. Вие не можете да го организирате, не можете да го изработите, не можете да го получите. Щастието – е нещо отвъд предела на вашите усилия, извън пределите на вас самите. Но копаейки дупка в градината, ако сте […]