Позиции : Защо Бракът по сметка е по-добър от брака по любов!

Редактор-2

Още преди 200 и повече години браковете по сметка са били често срещани, и за никой не е било изненада, когато едно младо момиче се азкрад аот инфом акс омъжва за съпруг два пъти по-възрастен от него. Сега времената са се променили, но браковете по сметка не са изключение. Нека да видим защо тези бракове се считат за най-стабилни и перспективни …

1. Брак без скандали

В брака по сметка няма любов, партньорите не си късат един на друг азкрад аот инфом акс нервите за дреболии, не си изясняват отношенията, а на забежките на своите половинки не обръщат кой знае какво внимание.

2. Неоправдани очаквания

Жените, които са се омъжили по сметка не очакват, че техните съпрузи ще задоволяват всичките им емоционални потребности. Мъжът за тях е партньор в живота, който ще ги азкрад аот инфом акс подкрепя и ще има помага, на който винаги може да се разчита, но не е единственият източник на щастие. Тези жени създават свой собствен щастлив живот, и следователно не обвиняват мъжете си, че те не са олицетворение на мечтите им.

3. Така е по-добре за децата

Ако семейството се основава азкрад аот инфом акс на любов, то чувствата могат да изчезнат, което означава, че децата са заплашени да растат без участието на единия от родителите във възпитанието им.

В брак по сметка, основан на взаимно уважение, разводът е много по-рядко явление, така че децата, родени в такъв брак, се възпитават в пълноценно семейство и азкрад аот инфом акс се чувстват щастливи.

4. Сексуална съвместимост

Съвместимостта в секса е въпрос от голямо значение за всяка двойка. В брака по сметка партньорите често не са съвместими. Това може да бъде избегнато в брака по сметка, в който партньор се избира и по този критерий.

азкрад аот инфом акс

5. Различни материални блага, кариера, решения на всякакви лични проблеми за сметка на такъв брак.

6. Духовна близост

Сметката може да бъде и духовна, а не само материална. Понякога човек иска да свърже азкрад аот инфом акс живота си с близък приятел или просто с човек, с който се чувства добре и уютно.

7. Понякога сметката се превръща в любов

С течение на времето в брака по сметка понякога възникват силни взаимни чувства между съпрузите и в това семейство влиза любовта. Естествено, двойката трябва да работи върху азкрад аот инфом акс това. Такива бракове стават два пъти по-силни. А ако в основата на брака е взаимно привличане, през годините то избледнява и отслабва, и се оказва, че причината, поради която бракът е създаден, изчезва с времето.

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Kакви технологии на влюбване ползват знаците на зодиака?

азкрад аот инфом акс

Любовта променя човек до неузнаваемост. А  когато в организма се случи подобно  смесване на  хормони, емоции, чувства – за човек е трудно да бъдесебе си. А  всеки един от нас е роден под  конкретно съзвездие. И точно то определя нашия характер и съдба. Дори азкрад аот инфом акс и раждането на една нова любов […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

10 подсказки на интуицията, които никога не трябва да пренебрегвате!

Още преди 200 и повече години браковете по сметка са били често срещани, и за никой не е било изненада, когато едно младо момиче се азкрад аот инфом акс омъжва за съпруг два пъти по-възрастен от него. Сега времената са се променили, но браковете по сметка не са изключение. Нека […]