10 подсказки на интуицията, които никога не трябва да пренебрегвате!

Редактор-2

„Интуицията подсказва на мислещия човек в каква посока да продължи“

1. Когато ви се струва, че нещо не е наред, дори ако външно всичко азкрад аот инфом акс изглежда просто перфектно. И дори ако не можете да намерите логично обяснение за вашето „лошо“ предчувствие, защото в случая логиката няма нищо общо.

2. И обратното – когато нещо ви се струва необяснимо правилно, дори ако вашият разум ви кара да изпитвате страх или смущение.

3. Когато този неприятен едва азкрад аот инфом акс доловим глас изведнъж започне да говори в най-сюблимния момент за това, че наистина не обичате партньора си.

4. Ако чувствате, че ви дебне опасност. Не се притеснявайте, че признавайки това, ще изглеждате „луди“ в очите на други хора, защото само вие сте отговорни за вашата безопасност.

5. Ако ви се азкрад аот инфом акс струва, че нещо не е наред с тялото ви, че някаква болест се е настанила вътре във вас – опасна или не особено. Ако имате дори и най-малкото подозрение за някакво заболяване, консултирайте се с вашия лекар. В крайна сметка това винаги си заслужава.

6. В този момент, когато правите азкрад аот инфом акс нещо, започва да ви се струва, че това няма да сработи. Вероятно веднага ще отхвърлите това чувство, но рано или късно ще откриете, че то се е оказало вярно.

7. Ако някой ви се струва лош човек. Няма значение колко очарователно изглежда и няма значение колко силно се опитвате да азкрад аот инфом акс се убедите в противното.

8. Че трябва да оставите нещо: отношения, място на живеене, работа … Всичко.

9. Че ще съжалявате в бъдеще за това, което искате да направите сега. Не позволявайте на никого да ви принуждава да правите нещо срещу вашата воля, независимо от това с колко красиви думи азкрад аот инфом акс ви молят.

10. Че някой не ви обича, дори да твърди, че не може да живее без вас.

cluber

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Кои азкрад аот инфом акс знаци на Зодиака често правят грешки при избора си и вземат неправилни решения?

Без значение колко предпазлив и внимателен е човек, той винаги може да направи грешка. А какво да кажем за онези, които по принцип не са в състояние да изчислят последствията от своите действия? Честно азкрад аот инфом акс казано, това не е чак толкова лошо, защото всяка грешка може да се възприеме като полезен […]

Още по темата – във Фейсбук:

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Мнозина си задават въпроса: азкрад аот инфом акс Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи живота ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали ще […]

© азкрад аот инфом акс 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Финландски учен записа "песен", изпълнена от самата Земя (видео)

„Интуицията подсказва на мислещия човек в каква посока да продължи“ 1. Когато ви се струва, че нещо не е наред, дори ако външно всичко азкрад аот инфом акс изглежда просто перфектно. И дори ако не можете да намерите логично обяснение за вашето „лошо“ предчувствие, защото в случая логиката няма нищо […]