10 подсказки на интуицията, които никога не трябва да пренебрегвате!

Roman Kyurdski

„Интуицията подсказва на мислещия човек в каква посока да продължи“

1. Когато ви се струва, че нещо не е наред, дори ако външно всичко изглежда просто перфектно. И дори ако не можете да намерите логично обяснение за вашето „лошо“ предчувствие, защото в случая логиката няма нищо общо.

2. И азкрад аот инфом акс обратното – когато нещо ви се струва необяснимо правилно, дори ако вашият разум ви кара да изпитвате страх или смущение.

3. Когато този неприятен едва доловим глас изведнъж започне да говори в най-сюблимния момент за това, че наистина не обичате партньора си.

4. Ако чувствате, че ви дебне опасност. Не азкрад аот инфом акс се притеснявайте, че признавайки това, ще изглеждате „луди“ в очите на други хора, защото само вие сте отговорни за вашата безопасност.

5. Ако ви се струва, че нещо не е наред с тялото ви, че някаква болест се е настанила вътре във вас – опасна или не особено. Ако имате азкрад аот инфом акс дори и най-малкото подозрение за някакво заболяване, консултирайте се с вашия лекар. В крайна сметка това винаги си заслужава.

6. В този момент, когато правите нещо, започва да ви се струва, че това няма да сработи. Вероятно веднага ще отхвърлите това чувство, но рано или късно ще откриете, че то азкрад аот инфом акс се е оказало вярно.

7. Ако някой ви се струва лош човек. Няма значение колко очарователно изглежда и няма значение колко силно се опитвате да се убедите в противното.

8. Че трябва да оставите нещо: отношения, място на живеене, работа … Всичко.

9. Че ще съжалявате в бъдеще за това, азкрад аот инфом акс което искате да направите сега. Не позволявайте на никого да ви принуждава да правите нещо срещу вашата воля, независимо от това с колко красиви думи ви молят.

азкрад аот инфом акс

10. Че някой не ви обича, дори да твърди, че не може да живее без вас.

cluber

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Кои знаци на Зодиака често правят грешки при избора си и вземат неправилни решения?

Без значение колко предпазлив и внимателен е човек, той азкрад аот инфом акс винаги може да направи грешка. А какво да кажем за онези, които по принцип не са в състояние да изчислят последствията от своите действия? Честно казано, това не е чак толкова лошо, защото всяка грешка може да се възприеме като полезен […]

Още по темата – азкрад аот инфом акс във Фейсбук:

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Езотерика: Вашият живот всеки миг зависи от вашето решение

Мнозина си задават въпроса: Ако направя нещо Така, дали ще се случи Това? Или поне би трябвало да си го задават. Едно или друго решение може да заложи живота азкрад аот инфом акс ви на карта, след което дълго време да се замисляте. А понякога от ваше съвсем безобидно наглед  решение зависи дали ще […]

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Финландски учен записа "песен", изпълнена от самата Земя (видео)

„Интуицията подсказва на мислещия човек в каква посока да продължи“ 1. Когато ви се струва, че нещо не е наред, дори ако външно всичко изглежда просто перфектно. И дори ако не можете да намерите логично обяснение за вашето „лошо“ предчувствие, защото в случая логиката няма нищо общо. 2. И азкрад […]