Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Редактор-2

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за съществуването на Земята.

Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород азкрад аот инфом акс и хелий, тя започва да свети все по-ярко и по-ярко. В крайна сметка Слънцето ще насочи достатъчно мощна светлина към Земята, която ще изпари океаните, ще стопи полярните ледници и ще лиши атмосферата ни от всякаква влага, практически унищожавайки целия живот.

Според астрофизикът от Харвард Ави Льоб, най-вероятно дотогава всички азкрад аот инфом акс ние ще сме мъртви. В наскоро публикувана статия в своя блог, Льоб отбелязва наличието на многобройни възможности за човечеството да се спаси от Слънцето. По-специално можем да започнем с намаляване на последиците от глобалното затопляне.

Ави Льоб е известен в света не само като изследовател на черните дупки, но и азкрад аот инфом акс като пламенен привърженик на идеята за междупланетна колонизация. Ученият е член на проекта Breakthrough Starshot, който разработва звездни кораби или космически кораби на бъдещето. Той вярва, че човечеството просто трябва да има нещо, с което да полети в далечни и непознати светове, тъй като Льоб счита риска от самоунищожение на азкрад аот инфом акс цивилизацията на Земята за изключително голям.

Ави предполага, че съвременните технологии допълнително ще ускорят процеса на глобално затопляне. В резултат на това Слънцето буквално ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата.

Ученият добавя също, че нашата цивилизация може да изгради някаква „гигантска структура“, която може да бъде изведена на азкрад аот инфом акс оптималното орбитално разстояние от все по-горещата звезда. Благодарение на такова устройство ще бъде възможно да се отдалечим  на десетки светлинни години и да колонизираме някаква екзопланета.

„Тъй като на съвременните хора са им били нужни  100 хиляди години, за да се адаптират и да преминат от живот в саваните и азкрад аот инфом акс африканските гори до живот в мънички апартаменти в Манхатън, човек може с основание да очаква преходът от Манхатън към живот в космоса да е десетки хиляди пъти по-дълъг“, обяснява той.

След като човечеството успешно колонизира близките и междузвездни пространства, добавя Льоб, можем да направим „генетично идентични копия“ на животни и азкрад аот инфом акс растения, които бихме искали да съхраним и да разпространим в други звездни системи. Това може да намали риска от тоталното ни унищожаване поради едно единствено бедствие.

Льоб завършва публикацията си   с депресираща забележка. Според него човечеството ще се самоунищожи много преди Слънцето да изгори живота на Земята. „Все повече азкрад аот инфом акс вярвам, че нашата цивилизация ще изчезне в резултат на раните, които си нанася сама, много преди Слънцето да започне да представлява заплаха. Защо вярвам в това? Защото мъртвата тишина, която чуваме от множеството потенциално пригодни за живот екзопланети, може да означава, че развитите цивилизации живеят по-малко от техните родителски звезди“, азкрад аот инфом акс убеден е астрономът.

Ави Льоб пише, че човечеството трябва да „обмисли възможността за космически пътешествия извън Слънчевата система“. За да направи това, добавя той, трябва да изградим „изкуствен свят“, който може да пътува между звезди и съседни, потенциално обитаеми планети. Според него този космически кораб и човешката среда „ще бъдат азкрад аот инфом акс много важна модернизация на Международната космическа станция (МКС)“.

Очевидно, отбелязва ученият, че решението няма да донесе много полза за спасяването на хората на Земята днес, но за Льоб е по-важно да осигури дълголетието на нашия вид като цяло.

Льоб е сигурен, че във Вселената съществува или е съществувал извънземен живот. азкрад аот инфом акс През октомври 2017 г. астероидът Оумуамуа посети Слънчевата система – той стана първият междузвезден астероид, известен на науката. Движението му е записано от автоматизирания телескоп Pan-STARRS1. Учените откриха, че на повърхността му има много органична материя.

Предположението, че Оумуамуа може да има неестествен произход, беше изразено от учени от Харвард-Смитсъновия азкрад аот инфом акс център за астрофизика, ръководен от Ави Льоб. Изследователите забелязали, че обектът се движи с висока скорост – повече от 315 хиляди км / ч с леко ускорение, има висока отразяваща способност и следва странна траектория.

Ученият е сигурен, че Оумаамуа е бил свръхтехнологичен извънземен космически кораб, който е  проучвал Земята азкрад аот инфом акс и близките планети за живот. После тази хипотеза бе отхвърлена от много астрономи.

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Още едно потвърждение за странната история със  съветски  войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един азкрад аот инфом акс от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. В доклада се казва, че след 1991 г., благодарение на […]

Още по темата – във Фейсбук:

азкрад аот инфом акс

Извънземни са били заловени в ЮАР живи

ЮАР не е само футбол, а и място, където са били заловени извънземни. Почти 21 години са изминали от катастрофата на НЛО в Южна Африка – събитие, което по своята значимост надминава инцидента в Розуел, защото в Африка азкрад аот инфом акс извънземните пилоти са били открити живи. Според информацията, получена от един от […]

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте как изглежда най-скъпата картина на Банкси, която струва 12 милиона долара!

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за съществуването на Земята. Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород азкрад аот инфом акс и хелий, […]