Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Roman Kyurdski

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за съществуването на Земята.

Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород и хелий, тя започва да свети азкрад аот инфом акс все по-ярко и по-ярко. В крайна сметка Слънцето ще насочи достатъчно мощна светлина към Земята, която ще изпари океаните, ще стопи полярните ледници и ще лиши атмосферата ни от всякаква влага, практически унищожавайки целия живот.

Според астрофизикът от Харвард Ави Льоб, най-вероятно дотогава всички ние ще сме мъртви. В наскоро азкрад аот инфом акс публикувана статия в своя блог, Льоб отбелязва наличието на многобройни възможности за човечеството да се спаси от Слънцето. По-специално можем да започнем с намаляване на последиците от глобалното затопляне.

Ави Льоб е известен в света не само като изследовател на черните дупки, но и като пламенен привърженик на идеята за азкрад аот инфом акс междупланетна колонизация. Ученият е член на проекта Breakthrough Starshot, който разработва звездни кораби или космически кораби на бъдещето. Той вярва, че човечеството просто трябва да има нещо, с което да полети в далечни и непознати светове, тъй като Льоб счита риска от самоунищожение на цивилизацията на Земята за изключително голям.

азкрад аот инфом акс

Ави предполага, че съвременните технологии допълнително ще ускорят процеса на глобално затопляне. В резултат на това Слънцето буквално ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата.

Ученият добавя също, че нашата цивилизация може да изгради някаква „гигантска структура“, която може да бъде изведена на оптималното орбитално разстояние от все по-горещата азкрад аот инфом акс звезда. Благодарение на такова устройство ще бъде възможно да се отдалечим  на десетки светлинни години и да колонизираме някаква екзопланета.

„Тъй като на съвременните хора са им били нужни  100 хиляди години, за да се адаптират и да преминат от живот в саваните и африканските гори до живот в мънички азкрад аот инфом акс апартаменти в Манхатън, човек може с основание да очаква преходът от Манхатън към живот в космоса да е десетки хиляди пъти по-дълъг“, обяснява той.

След като човечеството успешно колонизира близките и междузвездни пространства, добавя Льоб, можем да направим „генетично идентични копия“ на животни и растения, които бихме искали да съхраним азкрад аот инфом акс и да разпространим в други звездни системи. Това може да намали риска от тоталното ни унищожаване поради едно единствено бедствие.

Льоб завършва публикацията си   с депресираща забележка. Според него човечеството ще се самоунищожи много преди Слънцето да изгори живота на Земята. „Все повече вярвам, че нашата цивилизация ще изчезне азкрад аот инфом акс в резултат на раните, които си нанася сама, много преди Слънцето да започне да представлява заплаха. Защо вярвам в това? Защото мъртвата тишина, която чуваме от множеството потенциално пригодни за живот екзопланети, може да означава, че развитите цивилизации живеят по-малко от техните родителски звезди“, убеден е астрономът.

азкрад аот инфом акс

Ави Льоб пише, че човечеството трябва да „обмисли възможността за космически пътешествия извън Слънчевата система“. За да направи това, добавя той, трябва да изградим „изкуствен свят“, който може да пътува азкрад аот инфом акс между звезди и съседни, потенциално обитаеми планети. Според него този космически кораб и човешката среда „ще бъдат много важна модернизация на Международната космическа станция (МКС)“.

Очевидно, отбелязва ученият, че решението няма да донесе много полза за спасяването на хората на Земята днес, но за Льоб е по-важно да осигури дълголетието азкрад аот инфом акс на нашия вид като цяло.

Льоб е сигурен, че във Вселената съществува или е съществувал извънземен живот. През октомври 2017 г. астероидът Оумуамуа посети Слънчевата система – той стана първият междузвезден астероид, известен на науката. Движението му е записано от автоматизирания телескоп Pan-STARRS1. Учените откриха, че на повърхността му има азкрад аот инфом акс много органична материя.

Предположението, че Оумуамуа може да има неестествен произход, беше изразено от учени от Харвард-Смитсъновия център за астрофизика, ръководен от Ави Льоб. Изследователите забелязали, че обектът се движи с висока скорост – повече от 315 хиляди км / ч с леко ускорение, има висока отразяваща способност и следва азкрад аот инфом акс странна траектория.

Ученият е сигурен, че Оумаамуа е бил свръхтехнологичен извънземен космически кораб, който е  проучвал Земята и близките планети за живот. После тази хипотеза бе отхвърлена от много астрономи.

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от азкрад аот инфом акс извънземните

Още едно потвърждение за странната история със  съветски  войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. В доклада се казва, азкрад аот инфом акс че след 1991 г., благодарение на […]

Още по темата – във Фейсбук:

Извънземни са били заловени в ЮАР живи

ЮАР не е само футбол, а и място, където са били заловени извънземни. Почти 21 години са изминали от катастрофата на азкрад аот инфом акс НЛО в Южна Африка – събитие, което по своята значимост надминава инцидента в Розуел, защото в Африка извънземните пилоти са били открити живи. Според информацията, получена от един от […]

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте как изглежда най-скъпата картина на Банкси, която струва 12 милиона долара!

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за съществуването на Земята. Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород и хелий, тя започва да свети […]