Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Редактор-2

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за азкрад аот инфом акс съществуването на Земята.

Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород и хелий, тя започва да свети все по-ярко и по-ярко. В крайна сметка Слънцето ще насочи достатъчно мощна светлина към Земята, която ще изпари океаните, ще стопи полярните ледници и ще азкрад аот инфом акс лиши атмосферата ни от всякаква влага, практически унищожавайки целия живот.

Според астрофизикът от Харвард Ави Льоб, най-вероятно дотогава всички ние ще сме мъртви. В наскоро публикувана статия в своя блог, Льоб отбелязва наличието на многобройни възможности за човечеството да се спаси от Слънцето. По-специално можем да започнем с намаляване на азкрад аот инфом акс последиците от глобалното затопляне.

Ави Льоб е известен в света не само като изследовател на черните дупки, но и като пламенен привърженик на идеята за междупланетна колонизация. Ученият е член на проекта Breakthrough Starshot, който разработва звездни кораби или космически кораби на бъдещето. Той вярва, че човечеството просто трябва да азкрад аот инфом акс има нещо, с което да полети в далечни и непознати светове, тъй като Льоб счита риска от самоунищожение на цивилизацията на Земята за изключително голям.

Ави предполага, че съвременните технологии допълнително ще ускорят процеса на глобално затопляне. В резултат на това Слънцето буквално ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на азкрад аот инфом акс планетата.

Ученият добавя също, че нашата цивилизация може да изгради някаква „гигантска структура“, която може да бъде изведена на оптималното орбитално разстояние от все по-горещата звезда. Благодарение на такова устройство ще бъде възможно да се отдалечим  на десетки светлинни години и да колонизираме някаква екзопланета.

„Тъй като на съвременните хора азкрад аот инфом акс са им били нужни  100 хиляди години, за да се адаптират и да преминат от живот в саваните и африканските гори до живот в мънички апартаменти в Манхатън, човек може с основание да очаква преходът от Манхатън към живот в космоса да е десетки хиляди пъти по-дълъг“, обяснява той.

След азкрад аот инфом акс като човечеството успешно колонизира близките и междузвездни пространства, добавя Льоб, можем да направим „генетично идентични копия“ на животни и растения, които бихме искали да съхраним и да разпространим в други звездни системи. Това може да намали риска от тоталното ни унищожаване поради едно единствено бедствие.

Льоб завършва публикацията си   азкрад аот инфом акс с депресираща забележка. Според него човечеството ще се самоунищожи много преди Слънцето да изгори живота на Земята. „Все повече вярвам, че нашата цивилизация ще изчезне в резултат на раните, които си нанася сама, много преди Слънцето да започне да представлява заплаха. Защо вярвам в това? Защото мъртвата тишина, която чуваме азкрад аот инфом акс от множеството потенциално пригодни за живот екзопланети, може да означава, че развитите цивилизации живеят по-малко от техните родителски звезди“, убеден е астрономът.

Ави Льоб пише, че човечеството азкрад аот инфом акс трябва да „обмисли възможността за космически пътешествия извън Слънчевата система“. За да направи това, добавя той, трябва да изградим „изкуствен свят“, който може да пътува между звезди и съседни, потенциално обитаеми планети. Според него този космически кораб и човешката среда „ще бъдат много важна модернизация на Международната космическа станция (МКС)“.

азкрад аот инфом акс

Очевидно, отбелязва ученият, че решението няма да донесе много полза за спасяването на хората на Земята днес, но за Льоб е по-важно да осигури дълголетието на нашия вид като цяло.

Льоб е сигурен, че във Вселената съществува или е съществувал извънземен живот. През октомври 2017 г. астероидът Оумуамуа посети Слънчевата азкрад аот инфом акс система – той стана първият междузвезден астероид, известен на науката. Движението му е записано от автоматизирания телескоп Pan-STARRS1. Учените откриха, че на повърхността му има много органична материя.

Предположението, че Оумуамуа може да има неестествен произход, беше изразено от учени от Харвард-Смитсъновия център за астрофизика, ръководен от Ави Льоб. Изследователите азкрад аот инфом акс забелязали, че обектът се движи с висока скорост – повече от 315 хиляди км / ч с леко ускорение, има висока отразяваща способност и следва странна траектория.

Ученият е сигурен, че Оумаамуа е бил свръхтехнологичен извънземен космически кораб, който е  проучвал Земята и близките планети за живот. После тази хипотеза азкрад аот инфом акс бе отхвърлена от много астрономи.

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Още едно потвърждение за странната история със  съветски  войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. азкрад аот инфом акс Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. В доклада се казва, че след 1991 г., благодарение на […]

Още по темата – във Фейсбук:

Извънземни са били заловени в азкрад аот инфом акс ЮАР живи

ЮАР не е само футбол, а и място, където са били заловени извънземни. Почти 21 години са изминали от катастрофата на НЛО в Южна Африка – събитие, което по своята значимост надминава инцидента в Розуел, защото в Африка извънземните пилоти са били открити живи. Според информацията, азкрад аот инфом акс получена от един от […]

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте как изглежда най-скъпата картина на Банкси, която струва 12 милиона долара!

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за азкрад аот инфом акс съществуването на Земята. Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород и хелий, […]