Около 15 хиляди странни дупки на дъното са открити до бреговете на Калифорния (видео)

Редактор-2 1

Около 15 хиляди кръгли дупки са преброили изследователите край калифорнийския бряг на Биг Сър. Средно дупките имат диаметър около 11 метра и дълбочина почти метър.

Странните образувания са открити съвсем случайно, когато учените спуснали съвременни сонари, за да проучат дъното. Установено е, че една азкрад аот инфом акс трета от дупките е запушена с боклук, произведен от хора, докато в другите са се заселили морски обитатели.

Учените все още не могат да обяснят произхода на тези образувания. Има версия, че тези дупки са резултат от емисиите на метан, но на тези места такива емисии не са регистрирани от азкрад аот инфом акс десетки хиляди години. Според друга версия, причината е боклукът, който се е настанил на дъното, а след това подводни течения постепенно са промивали почвата отдолу под него.

В момента на учените им предстои да проучат по-задълбочено това явление и да установят неговия произход, тъй като на това място се азкрад аот инфом акс планира изграждането на електроцентрала.

Esoreiter

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

В Арктика е регистриран абсолютен температурен рекорд!

В Арктика е регистриран абсолютен температурен рекорд!

За първи път в историята температурата в близост до Северния полюс се  повиши до почти 35 градуса по Целзий. Температурен рекорд е отбелязан и в азкрад аот инфом акс Аляска. Шведска метеорологична станция е отбелязала най-високата температура в историята в Арктика – 34,8 градуса по Целзий. Това съобщиха от Националната океанска и атмосферна администрация […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

One thought on “Около 15 хиляди странни дупки на дъното са открити до бреговете на Калифорния (видео)

  1. Неща които те карат да изтръпване от вандализма който ние хората проявява ме към земята.Сигурно ще става още по страшно защото правителствата гледат кой да доминира над другия а не за хората.Жалко за всички нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Генерал Steven L. Kwast от ВВС на САЩ разказа за технология, която ще премества всеки човек до всяко място на Земята за час (видео)

Около 15 хиляди кръгли дупки са преброили изследователите край калифорнийския бряг на Биг Сър. Средно дупките имат диаметър около 11 метра и дълбочина почти метър. Странните образувания са открити съвсем случайно, когато учените спуснали съвременни сонари, за да проучат дъното. Установено е, че една азкрад аот инфом акс трета от […]