Около 15 хиляди странни дупки на дъното са открити до бреговете на Калифорния (видео)

Roman Kyurdski

Около 15 хиляди кръгли дупки са преброили изследователите край калифорнийския бряг на Биг Сър. Средно дупките имат диаметър около 11 метра и дълбочина почти метър.

Странните образувания са открити съвсем случайно, когато учените спуснали съвременни сонари, за да проучат дъното. Установено е, че една трета от дупките е запушена с азкрад аот инфом акс боклук, произведен от хора, докато в другите са се заселили морски обитатели.

Учените все още не могат да обяснят произхода на тези образувания. Има версия, че тези дупки са резултат от емисиите на метан, но на тези места такива емисии не са регистрирани от десетки хиляди години. Според друга версия, азкрад аот инфом акс причината е боклукът, който се е настанил на дъното, а след това подводни течения постепенно са промивали почвата отдолу под него.

В момента на учените им предстои да проучат по-задълбочено това явление и да установят неговия произход, тъй като на това място се планира изграждането на електроцентрала.

Esoreiter

азкрад аот инфом акс

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

В Арктика е регистриран абсолютен температурен рекорд!

В Арктика е регистриран абсолютен температурен рекорд!

За първи път в историята температурата в близост азкрад аот инфом акс до Северния полюс се  повиши до почти 35 градуса по Целзий. Температурен рекорд е отбелязан и в Аляска. Шведска метеорологична станция е отбелязала най-високата температура в историята в Арктика – 34,8 градуса по Целзий. Това съобщиха от Националната океанска и атмосферна администрация […]

Още по темата азкрад аот инфом акс – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Генерал Steven L. Kwast от ВВС на САЩ разказа за технология, която ще премества всеки човек до всяко място на Земята за час (видео)

Около 15 хиляди кръгли дупки са преброили изследователите край калифорнийския бряг на Биг Сър. Средно дупките имат диаметър около 11 метра и дълбочина почти метър. Странните образувания са открити съвсем случайно, когато учените спуснали съвременни сонари, за да проучат дъното. Установено е, че една трета от дупките е запушена с […]