Генерал Steven L. Kwast от ВВС на САЩ разказа за технология, която ще премества всеки човек до всяко място на Земята за час (видео)

Редактор-2

По време на лекцията на Steven L. Kwast се появиха коментари, от които до известна степен стана ясно, че военните заедно с техните индустриални партньори са разработили съвършено нова технология. С нея може да се промени живота на човечеството завинаги, съобщава dailystar.co.uk.

Steven L. азкрад аот инфом акс Kwast направи доста странно изявление, в което се казва, че в момента САЩ разполагат с революционни технологии, които могат да направят всички съществуващи космически възможности напълно остарели.

Днес , както се твърди, технологията е в тестов етап. За разлика от американците и повечето от членовете на Конгреса, няма възможност да азкрад аот инфом акс се разгледа по-отблизо тази технология. Но според Steven L. Kwast, той е работил 33 години с учени, които разработват тази невероятна технология.

Той добавя още, че всъщност тази разработка вече съществува. И това изобщо не е теория. Скоро хората ще могат да се преместват азкрад аот инфом акс буквално за час до всяко кътче на планетата, без да полагат абсолютно никакви усилия.

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Земята търгува с извънземни цивилизации

 Разказ  на Кори Гуд Съществуването на  тази тайна космическа програма е крито щателно и много внимателно от американската и световна общественост азкрад аот инфом акс вече повече от 75 години. Повечето изследователи- ентусиасти на НЛО смятат, че правителството на САЩ, е придобило извънземна космическа технология от катастрофата в Розуел през 1947 г. – преди […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НЕ плачете, НЕ се бойте, НЕ се молете. Цената на безчувствеността!

По време на лекцията на Steven L. Kwast се появиха коментари, от които до известна степен стана ясно, че военните заедно с техните индустриални партньори са разработили съвършено нова технология. С нея може да се промени живота на човечеството завинаги, съобщава dailystar.co.uk. Steven L. азкрад аот инфом акс Kwast направи […]