НЕ плачете, НЕ се бойте, НЕ се молете. Цената на безчувствеността!

Редактор-2

Пълен контрол върху емоциите – не е ли това желаният навик за повечето хора? Да издържаме ударите на съдбата, да не изпитваме душевни терзания, да не се навеждаме или да не се пречупваме под никакви удари? Да бъдем непобедим самурай с непроницаемо лице.

Много е азкрад аот инфом акс изгодно да живеем без емоции:

Спокойно можем да правим бизнес: „Нищо лично, това е само бизнес, пич“. Да се придържаме към логиката и да организираме живота си перфектно. Да правим това, което е важно, необходимо и правилно. Да влезем в правилния университет, да се оженим/омъжим за подходящия човек, да работим азкрад аот инфом акс там, където плащат добре. Но защо тогава се появява този копнеж отвътре? Празнота, която не може да бъде запълнена с нищо …

Това чувство на липса, лишение и траен глад…

Цената на безчувствеността е висока – полуживот. Сякаш миризмите и звуци изведнъж са изчезнали. Преди ги имаше, а сега – азкрад аот инфом акс не. Може да се живее. Но нещо постоянно ни липсва. Сякаш някаква важна част от личността ни е замряла.

Решението да не чувствате идва на различна възраст.

У някои в ​​детството. Да спре да чувства, да замре – това става единственият шанс за детето да оцелее. За да не се азкрад аот инфом акс разсейва от преживяната болка и ужас, то „спира силата на звука“ на чувствата и дори оставя този сензор в същото положение за цял живот. Заради своята безопасност.

Ставайки възрастен, човек не може да получи удовлетворение по никакъв начин и нищо не го насища. Той винаги търси нещо. След като вече азкрад аот инфом акс е разбрал какво търси и не може да намери изгубената част от себе си, той започва да събира малко по малко способността си да се радва, да изпитва удоволствие, наистина да иска нещо.

Решението да се заглушат чувствата, да се блокират всички неприятни усещания, се приема и в зряла възраст азкрад аот инфом акс – като реакция на преживяната болка, загубата, разочарованието. „Никога повече няма да правя това!” Няма да обичам, няма да пусна никого в душата си, няма да се доверявам, няма да бъда такъв идиот. Благодаря, но ме боли  твърде много. Знам, че   е лошо и повече няма да отида там. азкрад аот инфом акс И животът започва в скафандър, в броня от собствените защити, без да позволявате  на себе си да изпитвате каквото и да било. С огромна празнота вътре.

Да си жив е голям риск. Страхуваме се от чувствата. Правят ни уязвими.

Много от нас са се научили на много трикове, за да азкрад аот инфом акс не навлязат в зоната на чувствата, да не ги изживяват с пълна сила:

Бързо да се разсеете и да започнете да правите нещо друго, независимо какво.

Да не осъзнавате какво се случва и да си позволите да го преживеете, а и да разсеете вълнението чрез действия.

Бързо да се превключите азкрад аот инфом акс към нещо друго и да навлезете в суетата. Това ви позволява да не се сблъсквате със силни емоции и да не решавате важни за себе си въпроси. В обществото се смята, че „заетостта е най-доброто лекарство за депресия“. Много хора изпадат в състояние, подобно на зависимост от наркотиците от техните азкрад аот инфом акс дела, несъзнателно се стремят да си гарантират, че нямат време за „ненужни мисли“.

Да пият, да ядат, да пушат. Бързо се освободят от напрежението, без дори да съзнават какво е предизвикало тревогата, която се е е надигнала секунда преди острото желание да потиснат нещо в себе си. Всички форми на азкрад аот инфом акс пристрастяване – алкохолизъм, тютюнопушене и преяждане – това са обичайните механизми за защита от емоции, с които човекът предпочита да не е наясно и да не ги изживява. Начин да се отговори на емоциите.

ДА се Купи нещо. „ДА се Погълне“ поредната „необходима вещ“.

ДА се Потуши емоционални  глад за азкрад аот инфом акс известно време и „да се захрани“ тревогата.

Да се прави секс. В този случай вашето собствено тяло или тялото на партньора се възприема просто като обект за манипулация. Ролята на другия човек като личност в този процес е много незначителна – тя просто се използва като наркотик за успокояване.

азкрад аот инфом акс

Да   Намерим човек, към когото да се прикрепим. Както детето търси майка, която ще се грижи за него и ще го изпълни с любов, така и много хора търсят този майчин или бащин обект навън. Подобно на пиленца в гнездо, устата им винаги са азкрад аот инфом акс отворени и чакат постоянна помощ, подкрепа и съучастие в съдбата им. И тук често може да се чуват разочарования и упреци, че „той или тя не се интересува от мен, не ме цени и не ме обича“.

ДА се реагира на срама, страха, на вината чрез агресия. Агресивният изблик помага азкрад аот инфом акс да се изпусне парата, да се освободи напрежението. Но проблемът, за разрешаването на който това напрежение се е повишило, не е решен. Цялата енергия . Така както тялото повишава температурата, за да победи вредните микроби, така и психиката повишава напрежението, за да реши проблема, който стои пред човека. Но вместо азкрад аот инфом акс да се използва енергията за осъзнаване и решаване на проблема, се сваля температурата и се изпуска парата в нищото. До нов пристъп.

Навикът  напълно да не чувстват собствената си тревога ги води до там, че да не разпознават психическата заплаха. За тях просто се появява нарастваща нужда от лекарства, храна, азкрад аот инфом акс цигари, алкохол.

Случва се така, че хората дори не са в състояние да чуят собствената си тревога. Струва им се, че всичко е наред, те просто искат да пият и да ядат, но да не чуват собствените си смущаващи мисли и чувства. Следователно те не могат да направят нищо, за азкрад аот инфом акс да променят ситуацията.

Нашите емоции са не само реакция на психиката, но и реакция на тялото. Всяка емоция се съпровожда от определени усещания в тялото.

Човешкото тяло сериозно се включва в изживяването на всяка емоция. Заглушавайки психиката си, принуждаваме тялото да изрази тези емоции за двама. Така се сформира психосоматичен азкрад аот инфом акс симптом. Ако човек не може да си позволи да изживее емоциите си чрез психиката, той ще трябва да ги преживее чрез тялото.

Всички психосоматични симптоми са потиснати,  това са „нерешени” емоции.

Многократно повтарящи се, те създават психосоматични заболявания. Лекарите разграничават списък на чисто психосоматичните заболявания, така наречената„Чикагска седморка болести”: хипертония, азкрад аот инфом акс коронарна болест на сърцето, бронхиална астма, язва на стомаха и дванадесетопръстника, язвен колит, хипертиреоидизъм, захарен диабет.

Това са тези заболявания, при които психосоматичният фактор е водещ. Но все повече и повече психотерапевти са склонни да вярват, че решението да боледува или не е решение на самия човек.

Но, случва се азкрад аот инфом акс и така, че психологическата защита срещу емоциите е толкова голяма, че човек дори не дава на тялото си възможността да поболедува – по някакъв начин преживява потиснатите си чувства.

И тогава, като във врящ котел, чийто капак е затворен, се получава експлозия. Внезапните смъртни случаи от инсулти, сърдечни пристъпи и азкрад аот инфом акс без причина открит рак в последен стадий, у изглеждащи, здрави и млади хора – винаги е шок.

Цената на безчувствеността е Животът.

По някаква причина сме създадени Чувстващи. И тази наша способност и характеристика не могат да бъдат отделени от нас. Това е нашата природа. Докато чувстваме, ние сме живи.

азкрад аот инфом акс

еconet

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Бог 7 пъти ви казва какво нямате и че няма случайности!

Бог 7 пъти ви казва какво нямате и че няма случайности!

1. Никой не е достатъчно зает, за да не ви отговори Момчето или момичето най-вероятно не отговаря на вашето съобщение, не защото са твърде азкрад аот инфом акс заети. А потенциалният работодател не се е обаждал няколко дена не защото не може да намери нито една свободна минута. Ако не получавате отговор от някого, […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Огненият ад в Австралия: Какво се случва с природата?

Пълен контрол върху емоциите – не е ли това желаният навик за повечето хора? Да издържаме ударите на съдбата, да не изпитваме душевни терзания, да не се навеждаме или да не се пречупваме под никакви удари? Да бъдем непобедим самурай с непроницаемо лице. Много е азкрад аот инфом акс изгодно […]