За Душата и за Избора, който правим на Земята

Roman Kyurdski

Всеки път, когато направите избор на тази планета, който се отразява негативно на душата ви, ще научите за това по-късно, защото ще се почувствате като в клетка или в затвор или просто ще се почувствате като дълбоко нещастен човек!

Душата винаги чака …

Но душата също така знае, че има азкрад аот инфом акс моменти, в които нямате друг избор, освен този, който вече сте направили.

Притеснението, което ще изпитате поради това чувство на недоволство вътре във вас, ще ви помогне да станете по-силни, по-ярки и по-самоосъзнати.

Ще почувствате връзка със себе си, както никога досега. Ще можете да разкриете истинския си Аз пред азкрад аот инфом акс света, без да си отказвате възможността да бъдете това, което сте в действителност.

Всички тези лутания, които вашата карма поема върху себе си, и връзката с вашия дух, ще ви дадат шанс да се издигнете да се почувствате като пълноценен човек. Ще светите със светлината и силата, която е във азкрад аот инфом акс вас, а душата ви чака това да се случи!

Ще стигнете до самия край на пропастта и когато разберете, че така или иначе ще паднете или дори когато вече сте в процес на падане, ще ви уловят и нежен, любящ глас ще ви прошепне:

“ Сега те хванах. Няма да азкрад аот инфом акс те пусна повече. Защото, независимо дали го искаме или не, ние си принадлежим един на друг. Това е нашата съдба. Нека се примирим с това и да се появим в света, излъчвайки цялата тази радост от обединението един с друг. „

Душата винаги чака търпеливо. Тя никога няма да ви обвинява за това, което сте избрали. Подобно на Божественото, тя ще ви обича безусловно и вие ще можете да почувствате нейната сила!

 esotericblog

© 2020 info-maks.com азкрад аот инфом акс All rights reserved!

НЕ плачете, НЕ се бойте, НЕ се молете. Цената на безчувствеността!

НЕ плачете, НЕ се бойте, НЕ се молете. Цената на   безчувствеността!

Пълен контрол върху емоциите – не е ли това желаният навик за повечето хора? Да издържаме ударите на съдбата, да не изпитваме душевни терзания, да не се навеждаме азкрад аот инфом акс или да не се пречупваме под никакви удари? Да бъдем непобедим самурай с непроницаемо лице. Много е изгодно да живеем без емоции: […]

Карл Лагерфелд: „Да се прости е твърде елементарно. Мога случайно да забравя, но не и да простя. Предпочитам отмъщението.“

Още по темата – азкрад аот инфом акс във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хелен Шарман: "Извънземните съществуват, в това няма съмнение"

Всеки път, когато направите избор на тази планета, който се отразява негативно на душата ви, ще научите за това по-късно, защото ще се почувствате като в клетка или в затвор или просто ще се почувствате като дълбоко нещастен човек! Душата винаги чака … Но душата също така знае, че има […]