За Душата и за Избора, който правим на Земята

Редактор-2

Всеки път, когато направите избор на тази планета, който се отразява негативно на душата ви, ще научите за това по-късно, защото ще се почувствате като в клетка или в затвор или просто ще се почувствате като дълбоко нещастен човек!

Душата винаги чака …

Но душата азкрад аот инфом акс също така знае, че има моменти, в които нямате друг избор, освен този, който вече сте направили.

Притеснението, което ще изпитате поради това чувство на недоволство вътре във вас, ще ви помогне да станете по-силни, по-ярки и по-самоосъзнати.

Ще почувствате връзка със себе си, както никога досега. Ще можете да азкрад аот инфом акс разкриете истинския си Аз пред света, без да си отказвате възможността да бъдете това, което сте в действителност.

Всички тези лутания, които вашата карма поема върху себе си, и връзката с вашия дух, ще ви дадат шанс да се издигнете да се почувствате като пълноценен човек. Ще светите със светлината азкрад аот инфом акс и силата, която е във вас, а душата ви чака това да се случи!

Ще стигнете до самия край на пропастта и когато разберете, че така или иначе ще паднете или дори когато вече сте в процес на падане, ще ви уловят и нежен, любящ глас ще ви прошепне:

азкрад аот инфом акс Сега те хванах. Няма да те пусна повече. Защото, независимо дали го искаме или не, ние си принадлежим един на друг. Това е нашата съдба. Нека се примирим с това и да се появим в света, излъчвайки цялата тази радост от обединението един с друг. „

азкрад аот инфом акс

Душата винаги чака търпеливо. Тя никога няма да ви обвинява за това, което сте избрали. Подобно на Божественото, тя ще ви обича безусловно и вие ще можете да почувствате нейната сила!

 esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

НЕ плачете, НЕ се бойте, НЕ се молете. азкрад аот инфом акс Цената на безчувствеността!

НЕ плачете, НЕ се бойте, НЕ се молете. Цената на   безчувствеността!

Пълен контрол върху емоциите – не е ли това желаният навик за повечето хора? Да издържаме ударите на съдбата, да не изпитваме душевни терзания, да не се навеждаме или да не се пречупваме под никакви удари? Да бъдем непобедим самурай азкрад аот инфом акс с непроницаемо лице. Много е изгодно да живеем без емоции: […]

Карл Лагерфелд: „Да се прости е твърде елементарно. Мога случайно да забравя, но не и да простя. Предпочитам отмъщението.“

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хелен Шарман: "Извънземните съществуват, в това няма съмнение"

Всеки път, когато направите избор на тази планета, който се отразява негативно на душата ви, ще научите за това по-късно, защото ще се почувствате като в клетка или в затвор или просто ще се почувствате като дълбоко нещастен човек! Душата винаги чака … Но душата азкрад аот инфом акс също […]