Вашата година на раждане ще определя късмета ви в годината на Белия метален Плъх

Редактор-2

Годината на белия или метален Плъх, според източния календар ще започне на 25 януари 2020 г. Този важен момент ще доведе до обновление на основните азкрад аот инфом акс енергии на годината. Накъде ще бъде насочено влиянието на тези енергии, ще подскаже последната цифра в годината на вашето раждане. А родените в години, завършващи на 6 – са щастливците в годината на Белия Плъх!

Родените в години, завършващи на 9 ги очаква късмет в обществения живот. Активността и азкрад аот инфом акс общителността, добрият запас с енергия, ще ви донесат успех в обществото. През цялата година ще блестите и привличате внимание. Контактите с хора, чиято година на раждане завършва на 2, ще бъдат особено полезни и ще ви отворят пътя към финансовия успех. Не бъдете мързеливи и недейте прекалено много да се азкрад аот инфом акс ровите в себе си – подозрителността и тревожността ще бъдат пречка за целите ви през 2020 г.

Родените в години, завършващи на 8, ще имат късмет в професионалната сфера! Очаква ви повишение в кариерата и благосклонно отношение на висшестоящите – тяхната подкрепа ще дойде обаче, само ако не сте прекалено азкрад аот инфом акс активни и инициативни. Агресивното поведение може да отблъсне хората от вас. Приемайте кардинални решения само ако сте напълно уверени в резултата.

Родените в години, завършващи на 7, ги очакват успехи в посредническата дейност и в общуването с хора. През 2020 г. можете да поемате рискове и да действате според собствените азкрад аот инфом акс си правила! Притокът на пари и късмет само ще се увеличава при разширяването на кръга на общуване.

Родените в години, завършващи на 6 – са щастливците в годината на Белия Плъх! Очаква ги късмет във всички области. Подкрепа от семейството, приятелите и началниците, успех в работата, участие в мащабни дела азкрад аот инфом акс и проекти – благата ще се изсипват върху вас като от рог на изобилието. Дори не е нужно да се напрягате твърде много, главното е да действате смислено и да не афиширате твърде много идеите си.

Родените в години, завършващи на 5, късметът ги очаква в отдих и уединение. Годината азкрад аот инфом акс е благоприятна не само да уредят отношенията с партньора, но и да подредят собствените си мисли. Пролетните месеци ще им донесат възможност за дългоочаквана ваканция. Слушайте себе си през 2020 г., това ще ви донесе успех и в материалната сфера, и в сферата на чувствата и отношенията.

Родените в години, азкрад аот инфом акс завършващи на 2, ще имат успехи в отношенията и финансите. Ако започнете да действате решително и целенасочено в годината на Белия плъх, то ще можете не само да установите отлични отношения с партньора си, но и да получите стабилна парична печалба. Това важи особено за вашето взаимодействие с хора, чиято азкрад аот инфом акс година на раждане завършва на 5 и 7.

Родените в годините, завършващи в 1 и 4, ще имат късмет в общуването, обучението и пътешествията. Вашата активност и азкрад аот инфом акс любознателност през 2020 г. ще ви помогнат да установите полезни контакти, да привлечете вниманието на точните хора. По този начин ще можете бързо да постигнете целите си и да изпълните желанията си. Също така ви се предоставя възможност за приятен отдих и материален комфорт през цялата година.

Родените в години, азкрад аот инфом акс завършващи на 0 и 3, ще имат късмет в материалната сфера и успехи в решаването на всякакви проблеми. Ще бъдете особено забележими през 2020 г. Блестящи и привличащи вниманието, ще получите подкрепата на желаните хора. В годината на Белия плъх трябва активно да защитавате своята позиция и интереси. Ако се азкрад аот инфом акс заемете с разработването на нова сфера на дейност или знания, тогава ще постигнете безспорен успех!

източник esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Подстригвайки косата си вие променяте съдбата си!

Подстригвайки косата си вие променяте съдбата си!

Подстригването на косата е много важно не само за поддържането на нейния азкрад аот инфом акс добър вид и състояние. Косата притежава специални магически сили. Магията на подстригването на косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото. Подстригването на косата е неразривно свързано […]

20 брутални истини за живота, които почти никой не азкрад аот инфом акс иска да признае

20 брутални  истини за живота, които почти никой не иска да признае

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, за които не е прието да се говори. Всъщност винаги е по-лесно да говорите за времето, работата, азкрад аот инфом акс спорта, политиката и знаменитостите, отколкото за страха от смърт, въпреки […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Neue Zürcher Zeitung: Коронавирус от нов тип се разпространява в Китай - и се предава от човек на човек

Годината на белия или метален Плъх, според източния календар ще започне на 25 януари 2020 г. Този важен момент ще доведе до обновление на основните азкрад аот инфом акс енергии на годината. Накъде ще бъде насочено влиянието на тези енергии, ще подскаже последната цифра в годината на вашето раждане. А […]