Конспиративно: Как може да настъпи Армагедон?

Редактор-2

Случвало ли ви се е понякога, когато следите новинарските емисии, в които се описват различни катаклизми на нашата  планета, да се замислите дали е възможен азкрад аот инфом акс внезапен край на света? Най-вероятно – да. Ето какви са възможните сценарии според конспиролозите:

Религиозни преследвания

Християните считат, че масовите религиозни преследвания ще станат знак за края на света. Според проучване на университета „Йейл“ 50 милиона човека от Близкия изток и Азия са били принудени да напуснат домовете си, азкрад аот инфом акс главно поради религиозни преследвания в родните си страни.

Арктическият лед се топи

Полярните региони в Арктика и Антарктида са от първостепенно значение за глобалния климат, но ледът се топи изненадващо бързо, което може да доведе до бедствие. Учените прогнозират, че Арктика може напълно да се остане без лед до азкрад аот инфом акс 2040 г.

Разрастване на авторитаризма

Известни са много имена на автократи, които са управлявали и управляват света. Въпреки това, съществува реален страх, че авторитаризма ще продължи да се разпространява и на Запад, чрез потискане на влиянието на либерал-демократите, чието място ще бъде заето от деспоти и тирани. Това може да азкрад аот инфом акс доведе до широкомащабни преследвания , нарушаване на гражданските права и войни.

Богатите


Свръхбогатите имат повече пари, отколкото знаят къде да ги похарчат. Затова сега те харчат милиарди за подготовката за края на света – изграждат високотехнологични бункери под техните къщи и купуват парцели земя в Нова Зеландия със същата азкрад аот инфом акс цел.

Нарастващото напрежение между световните сили

През последните години Съединените щати, държавите Русия и Китай все повече влизат в противоречие една с друга, защото зад конфликтите в Сирия и Украйна  стоят интересите на Русия и Съединените щати. В същото време Китай продължава да изгражда изкуствени острови като военни бази в азкрад аот инфом акс спорни води и засилва влиянието си в Югоизточна Азия. Нарастващото напрежение и зле изчислен политически курс могат да провокират Трета световна война.

Устойчивост към антибиотици

В продължение на десетилетия антибиотиците спасиха милиони животи от много смъртоносни болести. Но през последните години, поради неправилно и прекомерно използване на антибиотици, някои бактерии азкрад аот инфом акс станаха резистентни към лекарствата. Тези щамове на бактериите е безполезно да се лекуват с някой от известните антибиотици, което е заплаха за живота на всички хора на планетата.

Супер вулкан

Супервулканите са истински бомби със забавено действие за нашата планета. Йелоустоун – това е красив и величествен парк в азкрад аот инфом акс Съединените щати, където се намира една от тези бомби. Учените казват, че в случай на изригване на вулкана Йелоустоун, цялата територия на САЩ ще бъде покрита с пепел и ще настъпи нова ледена епоха.

2000 SG344

Краят на света има име – 2000 SG344. Всъщност това е името на астероид, който според астрономи и учени може да се сблъска със Земята на 21 септември 2030 г.

Генното инженерство

Особените постижения на генното инженерство, такива като CRISPR, азкрад аот инфом акс се възприемат като супер технологии, които могат да излекуват рака и да изкоренят вродени дефекти. Но ефективно манипулирайки човешкия геном, науката може неволно да предизвика много проблеми, включително създаването на нова свръхчовешка раса, която ще започне да преследва и да унищожава старата „несъвършена“.

Разрушаване на екосистемата

Климатът в света рязко азкрад аот инфом акс се променя, в резултат на което в най-различни места се случват грандиозни бедствия – глад, суша и наводнения. При такива драматични промени в околната среда цели видове растения и животни могат да изчезнат, което ще доведе до разпадането на екосистемата.

Научна грешка

Развитието на науката достигна до такова ниво, че азкрад аот инфом акс една грешка в лабораторията е достатъчна, за да накара нещата да се объркат и да унищожат света.

Всеобщо обезумяване

Независимо от факта, че в много развити страни хората живеят в много комфортни условия, броят на хората, страдащи от такива психични разстройства, като депресия, нервност и раздвоение на личността, се азкрад аот инфом акс увеличава в цял свят. Това няма да доведе до нищо добро.

  mixstuff

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че азкрад аот инфом акс човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за съществуването на Земята. Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород и хелий, тя започва да свети […]

Още по темата – във азкрад аот инфом акс Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пътуване във времето: Мистериозният случай с водолаза Ашли Ребнервил

Случвало ли ви се е понякога, когато следите новинарските емисии, в които се описват различни катаклизми на нашата  планета, да се замислите дали е възможен азкрад аот инфом акс внезапен край на света? Най-вероятно – да. Ето какви са възможните сценарии според конспиролозите: Религиозни преследвания Християните считат, че масовите религиозни […]