Конспиративно: Как може да настъпи Армагедон?

Roman Kyurdski

Случвало ли ви се е понякога, когато следите новинарските емисии, в които се описват различни катаклизми на нашата  планета, да се замислите дали е възможен внезапен край на света? Най-вероятно – да. Ето какви са възможните сценарии според конспиролозите:

Религиозни преследвания

Християните считат, че масовите религиозни преследвания ще станат азкрад аот инфом акс знак за края на света. Според проучване на университета „Йейл“ 50 милиона човека от Близкия изток и Азия са били принудени да напуснат домовете си, главно поради религиозни преследвания в родните си страни.

Арктическият лед се топи

Полярните региони в Арктика и Антарктида са от първостепенно значение за глобалния азкрад аот инфом акс климат, но ледът се топи изненадващо бързо, което може да доведе до бедствие. Учените прогнозират, че Арктика може напълно да се остане без лед до 2040 г.

Разрастване на авторитаризма

Известни са много имена на автократи, които са управлявали и управляват света. Въпреки това, съществува реален страх, че авторитаризма ще азкрад аот инфом акс продължи да се разпространява и на Запад, чрез потискане на влиянието на либерал-демократите, чието място ще бъде заето от деспоти и тирани. Това може да доведе до широкомащабни преследвания , нарушаване на гражданските права и войни.

Богатите


Свръхбогатите имат повече пари, отколкото знаят къде да ги похарчат. Затова сега азкрад аот инфом акс те харчат милиарди за подготовката за края на света – изграждат високотехнологични бункери под техните къщи и купуват парцели земя в Нова Зеландия със същата цел.

Нарастващото напрежение между световните сили

През последните години Съединените щати, държавите Русия и Китай все повече влизат в противоречие една с друга, защото зад азкрад аот инфом акс конфликтите в Сирия и Украйна  стоят интересите на Русия и Съединените щати. В същото време Китай продължава да изгражда изкуствени острови като военни бази в спорни води и засилва влиянието си в Югоизточна Азия. Нарастващото напрежение и зле изчислен политически курс могат да провокират Трета световна война.

Устойчивост към антибиотици

азкрад аот инфом акс

В продължение на десетилетия антибиотиците спасиха милиони животи от много смъртоносни болести. Но през последните години, поради неправилно и прекомерно използване на антибиотици, някои бактерии станаха резистентни към лекарствата. Тези щамове на бактериите е безполезно да се лекуват с някой от известните антибиотици, което е заплаха за живота на всички азкрад аот инфом акс хора на планетата.

Супер вулкан

Супервулканите са истински бомби със забавено действие за нашата планета. Йелоустоун – това е красив и величествен парк в Съединените щати, където се намира една от тези бомби. Учените казват, че в случай на изригване на вулкана Йелоустоун, цялата територия на САЩ ще бъде азкрад аот инфом акс покрита с пепел и ще настъпи нова ледена епоха.

2000 SG344

Краят на света има име – 2000 SG344. Всъщност това е името на астероид, който азкрад аот инфом акс според астрономи и учени може да се сблъска със Земята на 21 септември 2030 г.

Генното инженерство

Особените постижения на генното инженерство, такива като CRISPR, се възприемат като супер технологии, които могат да излекуват рака и да изкоренят вродени дефекти. Но ефективно манипулирайки човешкия геном, науката може неволно да предизвика азкрад аот инфом акс много проблеми, включително създаването на нова свръхчовешка раса, която ще започне да преследва и да унищожава старата „несъвършена“.

Разрушаване на екосистемата

Климатът в света рязко се променя, в резултат на което в най-различни места се случват грандиозни бедствия – глад, суша и наводнения. При такива драматични промени в околната среда азкрад аот инфом акс цели видове растения и животни могат да изчезнат, което ще доведе до разпадането на екосистемата.

Научна грешка

Развитието на науката достигна до такова ниво, че една грешка в лабораторията е достатъчна, за да накара нещата да се объркат и да унищожат света.

Всеобщо обезумяване

Независимо от факта, че в азкрад аот инфом акс много развити страни хората живеят в много комфортни условия, броят на хората, страдащи от такива психични разстройства, като депресия, нервност и раздвоение на личността, се увеличава в цял свят. Това няма да доведе до нищо добро.

  mixstuff

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Ави Льоб от Харвард: Слънцето азкрад аот инфом акс ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Водещият учен от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за съществуването на Земята. Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи азкрад аот инфом акс нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород и хелий, тя започва да свети […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пътуване във времето: Мистериозният случай с водолаза Ашли Ребнервил

Случвало ли ви се е понякога, когато следите новинарските емисии, в които се описват различни катаклизми на нашата  планета, да се замислите дали е възможен внезапен край на света? Най-вероятно – да. Ето какви са възможните сценарии според конспиролозите: Религиозни преследвания Християните считат, че масовите религиозни преследвания ще станат азкрад […]