Конспиративно: Как може да настъпи Армагедон?

Редактор-2

Случвало ли ви се е понякога, когато следите новинарските емисии, в които се описват различни катаклизми на нашата  планета, да се замислите дали е възможен внезапен край на света? Най-вероятно – да. Ето какви са възможните сценарии според конспиролозите:

Религиозни преследвания

Християните считат, азкрад аот инфом акс че масовите религиозни преследвания ще станат знак за края на света. Според проучване на университета „Йейл“ 50 милиона човека от Близкия изток и Азия са били принудени да напуснат домовете си, главно поради религиозни преследвания в родните си страни.

Арктическият лед се топи

Полярните региони в Арктика и Антарктида азкрад аот инфом акс са от първостепенно значение за глобалния климат, но ледът се топи изненадващо бързо, което може да доведе до бедствие. Учените прогнозират, че Арктика може напълно да се остане без лед до 2040 г.

Разрастване на авторитаризма

Известни са много имена на автократи, които са управлявали и управляват света. Въпреки това, азкрад аот инфом акс съществува реален страх, че авторитаризма ще продължи да се разпространява и на Запад, чрез потискане на влиянието на либерал-демократите, чието място ще бъде заето от деспоти и тирани. Това може да доведе до широкомащабни преследвания , нарушаване на гражданските права и войни.

Богатите


Свръхбогатите имат повече пари, отколкото знаят азкрад аот инфом акс къде да ги похарчат. Затова сега те харчат милиарди за подготовката за края на света – изграждат високотехнологични бункери под техните къщи и купуват парцели земя в Нова Зеландия със същата цел.

Нарастващото напрежение между световните сили

През последните години Съединените щати, държавите Русия и Китай все повече влизат в азкрад аот инфом акс противоречие една с друга, защото зад конфликтите в Сирия и Украйна  стоят интересите на Русия и Съединените щати. В същото време Китай продължава да изгражда изкуствени острови като военни бази в спорни води и засилва влиянието си в Югоизточна Азия. Нарастващото напрежение и зле изчислен политически курс могат да провокират азкрад аот инфом акс Трета световна война.

Устойчивост към антибиотици

В продължение на десетилетия антибиотиците спасиха милиони животи от много смъртоносни болести. Но през последните години, поради неправилно и прекомерно използване на антибиотици, някои бактерии станаха резистентни към лекарствата. Тези щамове на бактериите е безполезно да се лекуват с някой от известните антибиотици, което азкрад аот инфом акс е заплаха за живота на всички хора на планетата.

Супер вулкан

Супервулканите са истински бомби със забавено действие за нашата планета. Йелоустоун – това е красив и величествен парк в Съединените щати, където се намира една от тези бомби. Учените казват, че в случай на изригване на вулкана Йелоустоун, азкрад аот инфом акс цялата територия на САЩ ще бъде покрита с пепел и ще настъпи нова ледена епоха.

2000 SG344

Краят на света има име – 2000 SG344. Всъщност това е името на астероид, който според астрономи и учени може да се сблъска със Земята на 21 септември 2030 г.

Генното инженерство

азкрад аот инфом акс

Особените постижения на генното инженерство, такива като CRISPR, се възприемат като супер технологии, които могат да излекуват рака и да изкоренят вродени дефекти. Но ефективно манипулирайки човешкия геном, науката може неволно да предизвика много проблеми, включително създаването на нова свръхчовешка раса, която ще започне да преследва и да унищожава старата азкрад аот инфом акс „несъвършена“.

Разрушаване на екосистемата

Климатът в света рязко се променя, в резултат на което в най-различни места се случват грандиозни бедствия – глад, суша и наводнения. При такива драматични промени в околната среда цели видове растения и животни могат да изчезнат, което ще доведе до разпадането на екосистемата.

Научна грешка

азкрад аот инфом акс

Развитието на науката достигна до такова ниво, че една грешка в лабораторията е достатъчна, за да накара нещата да се объркат и да унищожат света.

Всеобщо обезумяване

Независимо от факта, че в много развити страни хората живеят в много комфортни условия, броят на хората, страдащи от такива психични разстройства, азкрад аот инфом акс като депресия, нервност и раздвоение на личността, се увеличава в цял свят. Това няма да доведе до нищо добро.

  mixstuff

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Ави Льоб от Харвард: Слънцето ще изпепели Земята, унищожавайки целия живот на планетата!

Водещият учен азкрад аот инфом акс от Харвардския университет Ави Льоб направи изявление, че човешката цивилизация най-вероятно ще умре от самонараняване много преди Слънцето да се окаже заплаха за съществуването на Земята. Някога, след милиарди години, Слънцето ще унищожи нашата планета. Когато у звездата свършват атомите на водород и хелий, тя започва да свети […]

азкрад аот инфом акс

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пътуване във времето: Мистериозният случай с водолаза Ашли Ребнервил

Случвало ли ви се е понякога, когато следите новинарските емисии, в които се описват различни катаклизми на нашата  планета, да се замислите дали е възможен внезапен край на света? Най-вероятно – да. Ето какви са възможните сценарии според конспиролозите: Религиозни преследвания Християните считат, азкрад аот инфом акс че масовите религиозни […]