Огромен НЛО закри Слънцето (видео)

Редактор-2

Известният уфолог Скот Уоринг, разглеждайки записи, направени от камерата на спътника SOHO, сега е забелязал невероятно голям обект, който почти закрил Слънцето.

На пръв поглед човек би си помислил, че това е Луната, но обектът внезапно прави рязък завой на 180 градуса и напуска зрителното поле на камерата. Луната със сигурност не може да прави такива маневри.

Уфологът предполага и това, че някоя планета, например Меркурий или Венера, може да е попаднала в обектива на камерата. Само че това е малко вероятно, затова уфологът счита, че огромен НЛО е попадал в обектива на камерата на SOHO. Освен това случаят, когато неидентифицирани летящи обекти се появяват близо до светилото ни, далеч не е първият.

Независимите изследователи, които се заинтересуваха от това видео, все още не могат да обяснят появата и произхода на този НЛО. Учените все още не са отговорили на публикацията в мрежата. Във всеки случай трябва да се изчакат официалните данни.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

НЛО: Войната срещу планетата Земя!

  Седми януари 1948 година, около 13 часа и 45 мин. местно време, Meдисънвил, щата Кентъки. В небето е забелязан огромен обект с размери  от около 70 метра. НЛО се движи към Форт Нокс. Той е наблюдаван от военновъздушната база дори с невъоръжено око. Три патрулни изтребители F-51, летящи наблизо, […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Това, което другите не знаят, не могат да го разрушат! Силата на вашето мълчание...

Известният уфолог Скот Уоринг, разглеждайки записи, направени от камерата на спътника SOHO, сега е забелязал невероятно голям обект, който почти закрил Слънцето. На пръв поглед човек би си помислил, че това е Луната, но обектът внезапно прави рязък завой на 180 градуса и напуска зрителното поле на камерата. Луната със […]