Това, което другите не знаят, не могат да го разрушат! Силата на вашето мълчание…

Редактор-2

Въпреки че сме склонни да споделяме много неща, има и такива, за които не трябва да говорим. Никога! Колкото по-бързо разберем тази максима, толкова по-добре.

Всичко, което говорите за себе си, може да се използва срещу вас. Следователно, колкото по-внимателно подбирате хората, на които имате азкрад аот инфом акс доверие, толкова по-безопасен ще бъде вашият живот като цяло. А ако вече сте получили удар в гърба, знаете колко е важно правилно да избирате информацията, която искате да споделите.

И така, ето 8 ситуации, когато е най-добре да си затваряте устата:

1. Вашето финансово състояние

Финансовото ви положение засяга САМО азкрад аот инфом акс вас. Не е нужно да казвате на другите какво имате и какво не. Не е необходимо да знаят нищо за съдържанието на портфейла ви, освен ако не предлагат да ви помогнат.

2. Вашата материална собственост

Разбира се, няма нищо лошо в това да покажете някои от вашите вещи, но не азкрад аот инфом акс бива да се прекалявате. Знаейки твърде много за вас, хората ще се опитат да намерят начин да се възползват от вас. Колкото и тъжно да звучи, така е устроен този свят.

3. Вашите проблеми в отношенията (освен ако не сте жертва на насилие)

Въпреки че понякога наистина се нуждаем от азкрад аот инфом акс подкрепа или съвет относно отношенията, не трябва сами да молим. Понякога е по-добре да не казвате на никого за вашите проблеми. Например, ако реакцията ви към случилото се у дома е била твърде бурна и след това в разговор с някой близък се опитвате да представите като източник на всички азкрад аот инфом акс неприятности партньора си, тогава това впечатление вече не може да бъде изтрито от паметта, дори ако впоследствие отношенията ви с партньора се подобрят.

4. Вашият личен живот

Разбира се, някои неща от личния ви живот могат да бъдат разказани на други хора, но не на всички. Ако не познаваме човека азкрад аот инфом акс достатъчно добре, не е необходимо да се разкриваме пред него.

5. Вашите мечти

Ако говорите за мечтите се пред когото ви попадне, е много вероятно да загубите мотивацията да ги превърнете в реалност поради усещане за силен натиск отвън. Това принуждава мнозина напълно да изоставят мечтите си, но ние не азкрад аот инфом акс искаме това, нали?

6. Вашите добри дела

Когато правите нещо добро за друг човек, правете го изключително заради доброто си сърце. Не бива да използвате това, за да се издигнете по някакъв начин в очите на други хора.

7. Вашите слабости

Разбира се, на азкрад аот инфом акс някои хора може да се разкаже за тях, но далеч не на всички. Колкото повече другите знаят за вашите слабости, толкова по-голяма е вероятността да се опитат да се възползват от тях и да ви пречупят. Те ще влязат под кожата ви и ще оставят усещането, че слабостите ви не азкрад аот инфом акс могат да бъдат преодолени.

8. Вашите обиди

Ако сте обидени, няма нужда да казвате на никого за това. Има възможност след известно време това чувство да изчезне, но впечатлението, оставено в другите, ще остане. Обидата е абсолютно безсмислена загуба на време.

източник soulpost

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Защо е абсолютно недопустимо да се решават проблемите на други хора?

Защо е абсолютно недопустимо да се решават проблемите на други хора?

Няма значение в какъв ипостас* сме попаднали на този свят: ние сме нечии деца, нечии приятели, нечии родители, просто познати … Често, ако близък човек попадне в затруднено положение, ние считаме за азкрад аот инфом акс свой дълг да му помогнем – ако не с дела, поне със съвет. Често правим всичко по най-добрия […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наближава ли краят на света?

Въпреки че сме склонни да споделяме много неща, има и такива, за които не трябва да говорим. Никога! Колкото по-бързо разберем тази максима, толкова по-добре. Всичко, което говорите за себе си, може да се използва срещу вас. Следователно, колкото по-внимателно подбирате хората, на които имате азкрад аот инфом акс доверие, […]