Уфолози откриха секретна база на Луната

Редактор-2

На снимката се виждат линии, които вървят успоредно една на друга в Апенинските планини на Луната. Според уфолозите това може да е признак, че някой е изградил тайна космическа база там.

Съвпадение или не, но в Антарктида също се наблюдават аналогично построени линии, които азкрад аот инфом акс вървят успоредно една на друга.

Тази огромна структура с размери 600 х 600 метра също може да е в своеобразна оперативна база на извънземни или специални служби, но кой я е построил и защо посред ледовете? Дали това е изследователска станция или се използва за други, по-секретни цели?

За азкрад аот инфом акс да разгледате този обект, трябва да го намерите и увеличите, обикновено програмата Google Earth споменава името на една или друга база, но не и в този случай, което е много странно, освен ако разбира се има какво да се крие.

© 2020 info-maks.com All азкрад аот инфом акс rights reserved!

Инвазията: Пилотите на два пътнически самолета едновременно съобщиха за появата на НЛО над Ирландия (видео)

Инвазията: Пилотите на два пътнически самолета едновременно съобщиха  за появата на НЛО над Ирландия (видео)

Пилотът веднага се свързал със служител от Ирландската служба за контрол на трафика на град Шанън и  попитал дали в момента в тази област се азкрад аот инфом акс провеждат военни или други учения… На 9 ноември 2018 г. пилоти на  авиокомпаниите Virgin Atlantic и British Airways съобщават, че наблюдават странни светлини, движещи се […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джек Лондон и неговото предсказание за гибелта на цивилизацията в „Алената чума“

На снимката се виждат линии, които вървят успоредно една на друга в Апенинските планини на Луната. Според уфолозите това може да е признак, че някой е изградил тайна космическа база там. Съвпадение или не, но в Антарктида също се наблюдават аналогично построени линии, които азкрад аот инфом акс вървят успоредно […]