Уфолози откриха секретна база на Луната

Roman Kyurdski

На снимката се виждат линии, които вървят успоредно една на друга в Апенинските планини на Луната. Според уфолозите това може да е признак, че някой е изградил тайна космическа база там.

Съвпадение или не, но в Антарктида също се наблюдават аналогично построени линии, които вървят успоредно една на друга.

азкрад аот инфом акс

Тази огромна структура с размери 600 х 600 метра също може да е в своеобразна оперативна база на извънземни или специални служби, но кой я е построил и защо посред ледовете? Дали това е изследователска станция или се използва за други, по-секретни цели?

За да разгледате този обект, трябва азкрад аот инфом акс да го намерите и увеличите, обикновено програмата Google Earth споменава името на една или друга база, но не и в този случай, което е много странно, освен ако разбира се има какво да се крие.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Инвазията: Пилотите на два пътнически самолета едновременно съобщиха за появата на НЛО над Ирландия (видео)

Инвазията: Пилотите на два пътнически самолета едновременно съобщиха  за появата на НЛО над Ирландия (видео)

Пилотът веднага се свързал със служител от Ирландската служба за контрол на трафика азкрад аот инфом акс на град Шанън и  попитал дали в момента в тази област се провеждат военни или други учения… На 9 ноември 2018 г. пилоти на  авиокомпаниите Virgin Atlantic и British Airways съобщават, че наблюдават странни светлини, движещи се […]

Още по темата – във Фейсбук:

© азкрад аот инфом акс 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Джек Лондон и неговото предсказание за гибелта на цивилизацията в „Алената чума“

На снимката се виждат линии, които вървят успоредно една на друга в Апенинските планини на Луната. Според уфолозите това може да е признак, че някой е изградил тайна космическа база там. Съвпадение или не, но в Антарктида също се наблюдават аналогично построени линии, които вървят успоредно една на друга. азкрад […]