Уморете раковите клетки с глад, за да убиете рака, преди той да ви убие вас!

Roman Kyurdski

Най- ефективният начин за борба с рака е – да се уморят раковите клетки с глад, като така бъдат лишени от веществата, от които се нуждаят за възпроизвеждането си! Същото важи и за вирусите! Без значение какви са!

След десетилетия твърдения, че химиотерапията е единственият начин да се опитате азкрад аот инфом акс („опитате“ е ключовата дума) да победите рака, университетът Джон Хопкинс най-накрая започна да говори за съществуването на алтернативно лечение.

Нови данни за рак от изследователския университет Джон Хопкинс

1. В организма на всеки човек има ракови клетки. Тези ракови клетки не се откриват чрез стандартни тестове, докато броят им не азкрад аот инфом акс достигне няколко милиарда. (Тоест, когато ракът напълно се е вкоренил в организма. Следователно традиционните методи за диагностика, които често се позиционират като ранна диагноза, всъщност не са ранна, а вече твърде късна диагноза. – бел. ред.).

Когато лекарите след лечение казват на онкоболните, че вече нямат ракови клетки в организма азкрад аот инфом акс си, това означава само, че тестовете им не могат да открият раковите клетки, тъй като броят им не достига до откриваемото количество.

2. Раковите клетки в хода на човешкия живот се появяват в организъм от 6 до повече от 10 пъти.

3. Когато имунната система на човека е силна, тя азкрад аот инфом акс унищожава раковите клетки, предотвратявайки размножаването им и образуването на тумори.

4. Когато човек е диагностициран с рак, това означава, че у човека има множествен дефицит на хранителни вещества. Това може да се дължи на фактори на околната среда и начин на живот, генетични и хранителни фактори.

5. В преодоляването на азкрад аот инфом акс тази множествена липса на хранителни вещества, промяната на диетата и включването на хранителни добавки в нея, спомага за укрепване на имунната система.

6. Химиотерапията включва отравяне на активно растящите ракови клетки, но също така тя унищожава и активно растящите здрави клетки в костния мозък, стомашно-чревния тракт и др. И може азкрад аот инфом акс да причини увреждане на вътрешните органи като черния дроб, бъбреците, сърцето, белите дробове и т. н.

7. Лъчевата терапия, унищожавайки раковите клетки, също така изгаря и уврежда здрави клетки, вътрешни тъкани и органи.

8. Първичното лечение с лъчева и химиотерапия често намалява размера на тумора. Продължаващата употреба на лъчева и азкрад аот инфом акс химиотерапия обаче не унищожава докрай тумора.

9. Когато в организма се натрупват твърде много токсични ефекти от лъчева и химиотерапия, имунната система се разрушва  или унищожава и поради тази причина организмът се излага на различни инфекции и усложнения.

10. Лъчевата и химиотерапията могат да причинят мутация на раковите клетки и азкрад аот инфом акс да повишат тяхната устойчивост към ефектите от лечението, усложнявайки тяхното унищожаване. Хирургическата интервенция може също така да доведе до разпространение на раковите клетки в други тъкани и органи.

11. Ефективен начин за борба с рака е да се осигури глад на раковите клетки, като така бъдат лишени от веществата, от азкрад аот инфом акс които се нуждаят за да се възпроизвеждат.

Раковите клетки се хранят

а) Ракът се храни със захар. Отрязвайки захарта от организма, вие лишавате раковите клетки от важен хранителен ресурс. Захарните заместители като Nutrasvit, Iqual, Spoonful и други се правят с помощта на аспартам и следователно са вредни. По-полезни заместители са азкрад аот инфом акс мед или меласа, но само в много малки обеми. Ако не знаете – към трапезната сол се добавя химикал, за да изглежда бяла.

б) Млякото кара организма да произвежда слуз, особено в стомашно-чревния тракт. Ракът се храни със слуз. Като премахнете млякото от диетата си и го замените с неподсладено азкрад аот инфом акс соево мляко, вие поставяте раковите клетки на гладна диета.

в) Раковите клетки активно се размножават в кисела среда. Диетата на основата на месо е кисела и затова е по-добре да се откажете от месото. Ако ви е трудно да го направите веднага, първо заменете говеждото и свинското с риба и азкрад аот инфом акс малки количества пилешко месо. Месото съдържа също така и антибиотици, давани на добитъка, хормони на растежа и паразити, които са вредни, особено за хора с рак.

г) азкрад аот инфом акс Диета, състояща се от 80% пресни зеленчуци и сокове, пълнозърнести храни, семена, ядки и малко количество плодове, създава алкална среда в организма. Останалите 20% може да са от преработени, приготвени храни, включително бобови растения. Прясно изцедените зеленчукови сокове съдържат живи ензими, които лесно се абсорбират и достигат своето клетъчно ниво азкрад аот инфом акс само за 15 минути, подхранвайки и ускорявайки растежа на здравите клетки.

За да получите живи ензими (ферменти) за изграждане на здрави клетки, опитайте се да пиете прясно изцедени зеленчукови сокове (повечето зеленчуци, включително покълнал боб) и консумирайте няколко сурови зеленчуци 2-3 пъти на ден. Ензимите се разрушават при температура над азкрад аот инфом акс 40 градуса по Целзий.

д) Избягвайте кафе, черен чай и шоколад с високо съдържание на кофеин. Зеленият чай е по-здравословна алтернатива, той има противоракови свойства. Що се отнася до водата, по-добре е да се пие пречистена или филтрирана вода, за да се избегнат известни токсини и тежки метали в чешмяната азкрад аот инфом акс вода. Дестилираната вода има кисела среда; избягвайте я.

12. Месният протеин се усвоява трудно от организма и изисква голям брой храносмилателни ензими (ферменти). Несмляното в стомаха месо, натрупвайки се в чревния тракт, започва да гние и води до увеличаване на токсичността в организма.

13. Стените на раковите клетки имат плътно азкрад аот инфом акс протеиново покритие. Отказът от месо или намаляване на неговата консумация, освобождава ензими, които атакуват протеиновите стени на раковите клетки и позволяват на естествените клетки -убийци на организма да унищожават раковите клетки.

14. Някои натурални хранителни добавки поддържат здравето на имунната система (IP6, Flor-essence, Essiac, антиоксиданти, витамини, минерали, незаменими мастни киселини азкрад аот инфом акс и др.), които позволяват на естествените клетки- убийци да унищожават раковите клетки. Известно е, че други хранителни добавки, като витамин Е, причиняват апоптоза или програмирана клетъчна смърт, често срещан метод за отстраняване на увредени, нежелани и ненужни клетки.

15. Ракът е заболяване на разума, тялото и духа. Превантивният и позитивен азкрад аот инфом акс подход към здравето ще помогне на тези, които се борят с рака, да победят болестта. Раздразнителността, обидчивостта и невъзможността да се прощава, увеличават нивото на стрес в организма и създават кисела среда в него. Стремете се към любов и прошка. Научете се да се отпускате и да се наслаждавате на азкрад аот инфом акс живота.

16. Раковите клетки не оцеляват в среда, наситена с кислород. Ежедневните упражнения и дълбокото дишане помагат повече кислород да достигне клетъчното ниво. Кислородната терапия е друго лекарство, използвано за унищожаване на раковите клетки.

econet

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, азкрад аот инфом акс рак, диабет

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Избавя от главоболие, затлъстяване, артрит, сърдечни проблеми, сърцебиене, епилепсия, бронхит, астма, менингит, гастроентерит, диария, диабет, различни заболявания на очите, гърло, уши, нос и т.н. Този метод е много популярен днес в Япония. Необходимо е да се пие вода веднага след събуждане азкрад аот инфом акс сутрин. За много заболявания водата е 100% лекарство. Метод […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Древната фраза, която завинаги промени живота ми (и е напълно способна да промени и вашия)

Най- ефективният начин за борба с рака е – да се уморят раковите клетки с глад, като така бъдат лишени от веществата, от които се нуждаят за възпроизвеждането си! Същото важи и за вирусите! Без значение какви са! След десетилетия твърдения, че химиотерапията е единственият начин да се опитате азкрад […]