Уморете раковите клетки с глад, за да убиете рака, преди той да ви убие вас!

Редактор-2

Най- ефективният начин за борба с рака е – да се уморят раковите клетки с глад, като така бъдат лишени от веществата, от които се нуждаят за възпроизвеждането си! Същото важи и за вирусите! Без значение какви са!

След десетилетия твърдения, че химиотерапията е азкрад аот инфом акс единственият начин да се опитате („опитате“ е ключовата дума) да победите рака, университетът Джон Хопкинс най-накрая започна да говори за съществуването на алтернативно лечение.

Нови данни за рак от изследователския университет Джон Хопкинс

1. В организма на всеки човек има ракови клетки. Тези ракови клетки не се откриват чрез стандартни азкрад аот инфом акс тестове, докато броят им не достигне няколко милиарда. (Тоест, когато ракът напълно се е вкоренил в организма. Следователно традиционните методи за диагностика, които често се позиционират като ранна диагноза, всъщност не са ранна, а вече твърде късна диагноза. – бел. ред.).

Когато лекарите след лечение казват на онкоболните, че вече азкрад аот инфом акс нямат ракови клетки в организма си, това означава само, че тестовете им не могат да открият раковите клетки, тъй като броят им не достига до откриваемото количество.

2. Раковите клетки в хода на човешкия живот се появяват в организъм от 6 до повече от 10 пъти.

3. Когато имунната система азкрад аот инфом акс на човека е силна, тя унищожава раковите клетки, предотвратявайки размножаването им и образуването на тумори.

4. Когато човек е диагностициран с рак, това означава, че у човека има множествен дефицит на хранителни вещества. Това може да се дължи на фактори на околната среда и начин на живот, генетични и хранителни азкрад аот инфом акс фактори.

5. В преодоляването на тази множествена липса на хранителни вещества, промяната на диетата и включването на хранителни добавки в нея, спомага за укрепване на имунната система.

6. Химиотерапията включва отравяне на активно растящите ракови клетки, но също така тя унищожава и активно растящите здрави клетки в костния мозък, стомашно-чревния азкрад аот инфом акс тракт и др. И може да причини увреждане на вътрешните органи като черния дроб, бъбреците, сърцето, белите дробове и т. н.

7. Лъчевата терапия, унищожавайки раковите клетки, също така изгаря и уврежда здрави клетки, вътрешни тъкани и органи.

8. Първичното лечение с лъчева и химиотерапия често намалява размера на тумора. азкрад аот инфом акс Продължаващата употреба на лъчева и химиотерапия обаче не унищожава докрай тумора.

9. Когато в организма се натрупват твърде много токсични ефекти от лъчева и химиотерапия, имунната система се разрушва  или унищожава и поради тази причина организмът се излага на различни инфекции и усложнения.

10. Лъчевата и химиотерапията могат да причинят азкрад аот инфом акс мутация на раковите клетки и да повишат тяхната устойчивост към ефектите от лечението, усложнявайки тяхното унищожаване. Хирургическата интервенция може също така да доведе до разпространение на раковите клетки в други тъкани и органи.

11. Ефективен начин за борба с рака е да се осигури глад на раковите клетки, като така азкрад аот инфом акс бъдат лишени от веществата, от които се нуждаят за да се възпроизвеждат.

Раковите клетки се хранят

а) Ракът се храни със захар. Отрязвайки захарта от организма, вие лишавате раковите клетки от важен хранителен ресурс. Захарните заместители като Nutrasvit, Iqual, Spoonful и други се правят с помощта на аспартам и следователно азкрад аот инфом акс са вредни. По-полезни заместители са мед или меласа, но само в много малки обеми. Ако не знаете – към трапезната сол се добавя химикал, за да изглежда бяла.

б) Млякото кара организма да произвежда слуз, особено в стомашно-чревния тракт. Ракът се храни със слуз. Като премахнете млякото от диетата си азкрад аот инфом акс и го замените с неподсладено соево мляко, вие поставяте раковите клетки на гладна диета.

в) Раковите клетки активно се размножават в кисела среда. Диетата на основата на месо е кисела и затова е по-добре да се откажете от месото. Ако ви е трудно да го направите веднага, първо заменете говеждото азкрад аот инфом акс и свинското с риба и малки количества пилешко месо. Месото съдържа също така и антибиотици, давани на добитъка, хормони на растежа и паразити, които са вредни, особено за хора с рак.

г) Диета, състояща се от 80% пресни зеленчуци и сокове, пълнозърнести храни, семена, азкрад аот инфом акс ядки и малко количество плодове, създава алкална среда в организма. Останалите 20% може да са от преработени, приготвени храни, включително бобови растения. Прясно изцедените зеленчукови сокове съдържат живи ензими, които лесно се абсорбират и достигат своето клетъчно ниво само за 15 минути, подхранвайки и ускорявайки растежа на здравите клетки.

За азкрад аот инфом акс да получите живи ензими (ферменти) за изграждане на здрави клетки, опитайте се да пиете прясно изцедени зеленчукови сокове (повечето зеленчуци, включително покълнал боб) и консумирайте няколко сурови зеленчуци 2-3 пъти на ден. Ензимите се разрушават при температура над 40 градуса по Целзий.

д) Избягвайте кафе, черен чай и шоколад с азкрад аот инфом акс високо съдържание на кофеин. Зеленият чай е по-здравословна алтернатива, той има противоракови свойства. Що се отнася до водата, по-добре е да се пие пречистена или филтрирана вода, за да се избегнат известни токсини и тежки метали в чешмяната вода. Дестилираната вода има кисела среда; избягвайте я.

12. Месният протеин се азкрад аот инфом акс усвоява трудно от организма и изисква голям брой храносмилателни ензими (ферменти). Несмляното в стомаха месо, натрупвайки се в чревния тракт, започва да гние и води до увеличаване на токсичността в организма.

13. Стените на раковите клетки имат плътно протеиново покритие. Отказът от месо или намаляване на неговата консумация, освобождава ензими, азкрад аот инфом акс които атакуват протеиновите стени на раковите клетки и позволяват на естествените клетки -убийци на организма да унищожават раковите клетки.

14. Някои натурални хранителни добавки поддържат здравето на имунната система (IP6, Flor-essence, Essiac, антиоксиданти, витамини, минерали, незаменими мастни киселини и др.), които позволяват на естествените клетки- убийци да унищожават раковите клетки. азкрад аот инфом акс Известно е, че други хранителни добавки, като витамин Е, причиняват апоптоза или програмирана клетъчна смърт, често срещан метод за отстраняване на увредени, нежелани и ненужни клетки.

15. Ракът е заболяване на разума, тялото и духа. Превантивният и позитивен подход към здравето ще помогне на тези, които се борят с рака, азкрад аот инфом акс да победят болестта. Раздразнителността, обидчивостта и невъзможността да се прощава, увеличават нивото на стрес в организма и създават кисела среда в него. Стремете се към любов и прошка. Научете се да се отпускате и да се наслаждавате на живота.

16. Раковите клетки не оцеляват в среда, наситена с кислород. Ежедневните азкрад аот инфом акс упражнения и дълбокото дишане помагат повече кислород да достигне клетъчното ниво. Кислородната терапия е друго лекарство, използвано за унищожаване на раковите клетки.

econet

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Японски метод за профилактика на високо кръвно, гастрит, рак, диабет

Избавя от главоболие, азкрад аот инфом акс затлъстяване, артрит, сърдечни проблеми, сърцебиене, епилепсия, бронхит, астма, менингит, гастроентерит, диария, диабет, различни заболявания на очите, гърло, уши, нос и т.н. Този метод е много популярен днес в Япония. Необходимо е да се пие вода веднага след събуждане сутрин. За много заболявания водата е 100% лекарство. Метод […]

азкрад аот инфом акс Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Древната фраза, която завинаги промени живота ми (и е напълно способна да промени и вашия)

Най- ефективният начин за борба с рака е – да се уморят раковите клетки с глад, като така бъдат лишени от веществата, от които се нуждаят за възпроизвеждането си! Същото важи и за вирусите! Без значение какви са! След десетилетия твърдения, че химиотерапията е азкрад аот инфом акс единственият начин […]