Улично куче за първи път в живота си усеща докосване на човешка ръка (видео)

Редактор-2

Някъде тук има уловка, вероятно, мисли си горката животинка. Сега ще се случи нещо лошо. Тази мисъл се върти в главата на кучето, можем да азкрад аот инфом акс го разберем…

Когато през целия си живот живеете на улицата, е трудно да се доверите на някого по-късно. Говорим за куче. На което през целия му живот не му е вървяло с хората.

В това видео кучето за първи път усеща докосването на нежна човешка ръка. Само вижте неговите емоции! азкрад аот инфом акс В началото има много недоверчив поглед.

То не може да разбере какво става. Защо го докосват и какво искат от него?

Някъде тук има уловка, вероятно, мисли азкрад аот инфом акс си горката животинка. Сега ще се случи нещо лошо. Тази мисъл се върти в главата на кучето, можем да го разберем..

Живяло е на улицата през целия си живот, то не е виждало нищо добро – нито от хората, нито, вероятно, от други животни. И сега!

© 2020 info-maks.com азкрад аот инфом акс All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да стана възмутително щастлив човек: Практика, променяща живота!

Някъде тук има уловка, вероятно, мисли си горката животинка. Сега ще се случи нещо лошо. Тази мисъл се върти в главата на кучето, можем да азкрад аот инфом акс го разберем… Когато през целия си живот живеете на улицата, е трудно да се доверите на някого по-късно. Говорим за куче. […]