Как да стана възмутително щастлив човек: Практика, променяща живота!

Редактор-2

Сюжетът на всеки филм, всяка книга може да се изрази с три думи: нещо се е объркало. Когато нещо се обърка, на нас ни е интересно. Дойдохме на Земята, за да получим уроците си, да се научим как да се справяме с трудностите.

Представете си, че сте отишли на кино. Главните герои се срещнаха, влюбиха се, ожениха се, никога не се караха. Всичко им е наред. Цари мир и разбирателство. Родиха им се послушни деца. Те лесно постигнаха всичките си цели. Те забогатяха, остаряха и умряха в един и същи ден. Няма да отидете на такъв филм. Но именно към такъв живот се стремят повечето хора.

Или във филм „Титаник“:  Всичко се обърква. Корабът потъва. Главният герой умира. Ето Това е интересно.

Разумът ни, егото, се стремят към стабилност. Но за душата стабилността е смърт.

Егото има собствен план за това как трябва да бъде всичко. Но животът има свой сценарий. Когато тези сценарии не съвпадат, ние страдаме. А те никога не съвпадат.

Не вярвайте на никой, който казва: Ще ви науча как да въплъщавате всички желания, как да постигнете всякакви цели, как да подчинявате всичко на вашата воля. Това е измама. Животът е устроен по различен начин. Животът е приключение. Никой не знае какво ще се случи утре. Никой не може винаги да печели. Не всички цели могат да бъдат постигнати. И затова обичаме да живеем. Следователно животът е интересен. Всичко постоянно се променя.

А как да бъдем щастливи, когато животът е толкова непредсказуем?

На първо място, трябва да осъзнаете: грешки и провали не съществуват. Има или успех, когато сте постигнали целта си, или опит, когато не сте постигнали целта си. Опитът ни приближава към нашата цел, опитът изпълва битието ни с жизненост.

Няма губещи. Има много опитни хора. И вие също сте опитен човек. В противен случай бихте били възмутително щастливи и нямаше да четете тази статия.

Има една проста практика, която ще ви помогне да почувствате необикновената радост от живота. Ще изчезнат много проблеми и животът ви ще бъде вечен празник.

Практиката „Ура !!!“

Не сме в състояние да видим целия сценарий на нашия живот. Всички неприятности водят до успех. Но това ние не виждаме. Обърнете внимание на живота си. И ще видите, че всички хубави неща в живота ви са се появили поради „лоши“ събития.

Вашата задача е да научите разума си да не се съпротивлява на живота. Научете се да намирате доброто във всичко. Всичко, което се случва, е за по-добро.

Например, закъснявате за работа. Поздравете се. Все едно сте спечелили от лотарията. Зарадвайте се и кажете: „Ура !!! Супер! Имах късмет! Браво !!! Благодаря ти, живот !!!“

Уволниха ви или се разболяхте. Ура!
Загубили сте ключовете от къщата. Ура!
Блокираха ви на пътя. Ура!
Отидохте в магазина и нямаше това, което ви трябва. Ура !
Забравиха да спазят обещанието си. Ура  !
Все още не сте известен, не сте милионер. Ура!
Не сте намерили любовта си. Ура!
Скарахте се. Ура!

Просто играйте. Изключете вътрешния критик. Умът ще казва: на какво се радваш? Глупак! Човек трябва или да се бори с обстоятелствата и със себе си, или да е обиден. А вие опитайте да се радвате. Сякаш не знаете, че това събитие е лошо.

Пребройте вашите Ура. Днес са десет, а утре вече са 15. Умът ще твърди, ако се радваме, няма да постигнем целите си. Голяма заблуда е да се смята, че целите се постигат заради страх, стрес и негативност. По-лесно е да с постигат целите в игра. Весело.

Много е важно да се каже „Ура” от сърце. Искрено, като дете, с цялото си сърце се опитвайте да бъдете щастливи, да почувствате, че имате късмет, похвалете себе си и благодарете на живота за този дар.

След известно време ще почувствате лекота и радост. Това е невероятно. Изглежда, че е необходимо да се притеснявате и да сте тъжни, а се чувствате добре. Просто добре от това, което сте. Че всичко върви така, както върви.

Правете това упражнение всеки ден и ще се изумите колко щастливи ще станете!

еsotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашата година на раждане ще определя късмета ви в годината на Белия метален Плъх

Вашата година на раждане ще определя късмета ви в годината на Белия метален Плъх

Годината на белия или метален Плъх, според източния календар ще започне на 25 януари 2020 г. Този важен момент ще доведе до обновление на основните енергии на годината. Накъде ще бъде насочено влиянието на тези енергии, ще подскаже последната цифра в годината на вашето раждане. А родените в години, завършващи […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Двата най-опасни знака на зодиака!

Сюжетът на всеки филм, всяка книга може да се изрази с три думи: нещо се е объркало. Когато нещо се обърка, на нас ни е интересно. Дойдохме на Земята, за да получим уроците си, да се научим как да се справяме с трудностите. Представете си, че сте отишли на кино. […]