Двата най-опасни знака на зодиака!

Редактор-2

И точно от тях трябва най-много да се страхувате!

Овен

Овенът се управлява от енергичния и импулсивен Марс. Когато Овенът е в добро настроение, азкрад аот инфом акс той е прекрасен приятел. Няма да ви е скучно. Той винаги е готов да ви помогне.

Ако обаче имате късмет да срещнете Овена в лошо настроение, тогава очаквайте експлозия от емоции. Нали в крайна сметка това е огнена зодия!

Овенът е избухлив и упорит. С него понякога е много трудно, азкрад аот инфом акс защото не винаги чува логичните аргументи на другите, дори и най-близките!

Скорпион

Този зодиакален знак също се намира под егидата на планетата Марс. В нормално състояние Скорпионите са спокойни и приветливи. Някои дори могат да си помислят, че са наивни. Но не всеки знае, че под прикритието на спокойствието им азкрад аот инфом акс периодично се развихрят истински урагани от бурни емоции.

Скорпионът обаче рядко показва чувствата си, като предпочита да ги задържа в себе си. Но ако изчерпате търпението му, тогава разрушителната сила на яростта му ще се излее върху вас. В такива моменти Скорпионът наистина става зъл или дори жесток.

Само като азкрад аот инфом акс очистят душите си от недостойни емоции, те отново могат да станат открити за мир и любов. Само по Този път трябва да върви всеки Скорпион. Понякога той си мисли, че животът е вечна борба.

Превод и адаптация: „esotericblog“

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Будистки монах обяснява какво е „чудо“ и думите му могат да променят живота ви

Будистки монах обяснява какво е „чудо“ и думите му могат да променят живота ви

Веднъж Морган Фрийман попитал един будистки монах дали може да твори азкрад аот инфом акс чудеса. Отговорът въобще не бил това,  което очаквал известният актьор … Вярвате ли в чудеса? Чакате ли нещо, което ще промени целия ви живот? Или може би дори тайно мечтаете да си сътворите  сами такова чудо? А сега нещо […]

Още по темата – във Фейсбук:

азкрад аот инфом акс

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Астропрогноза: Животът ще замре до 15 юни 2020 г.

И точно от тях трябва най-много да се страхувате! Овен Овенът се управлява от енергичния и импулсивен Марс. Когато Овенът е в добро настроение, азкрад аот инфом акс той е прекрасен приятел. Няма да ви е скучно. Той винаги е готов да ви помогне. Ако обаче имате късмет да срещнете […]