Астропрогноза: Животът ще замре до 15 юни 2020 г.

Редактор-2

През април 2020 г. Сатурн в знака на Водолей се забавя и става стационарен (неподвижен). Планетата ще бъде във 2 -ия градус от 6 април до 15 юни.

Как това ще се отрази на живота ни?

1. Ще бъдем лишени от свобода на действие.

Обикновено стационарният Сатурн налага ограничения върху свободата на хората, това е един от признаците на „формулата на затвора“, която изисква от нас стриктно да спазваме закона.

Очевидно ще бъдем в режим на самоизолация заради епидемията поне до 12 май (до ретро фазата на Сатурн) и максимум до 15 юни. И ще бъдем принудени да спазваме забраните.

2. Ще изглежда, че животът е спрял.

Забавянето на Сатурн може да доведе до стагнация, липса на движение и промени в живота ни. Това ще е забележимо в работата на държавните системи, засилване на бюрокрацията, спиране на нови инициативи. Ще бъдем зациклени на проблеми със сигурността, желанието да изградим живота си по ясен план. Ще има много опасения за здравето. Тези теми ще присъстват при нас ежедневно, но няма да има динамика, промени в тези проблеми! Няма да има и успокоение.

3. Подходът към живота ще стане реалистичен.

Ще станем много критични и ще ругаем властовите структури за техните грешки. Погледът ни към света ще стане черно-бял, т.е. строго разпределение: кое е добро и кое е лошо. Ще осъзнаем, че неуспехите и проблемите ни са огромни.

Провалът е основният показател за растеж. Невъзможно е да се развиваме без сривове и нарушаване на плановете. Но вместо да хленчим за това колко лошо е всичко, ще се научим да действаме и да търсим начини за осъществяване на плановете си.

4. Ще има повече отговорност във всичко.

Задачата на Сатурн е да ни научи на отговорност и умение да вземаме сложни решения. Когато той не се движи, ние имаме възможността да се предпазим от професионални рискове, да се застраховаме от парични загуби и да се освободим от всякакво бреме. Анализирайте всичко във вашия баланс. Освободете се от това, което е остаряло и вече няма да ви бъде полезно.

5. Стабилизиране в професионалните въпроси.

Сатурн ни дава задълбочен подход, изисква планиране, изчисления, координация в инстанциите. Сега е невъзможно да се достигнат професионални висоти. Не си струва да започвате нови глобални проекти, по-добре е да завършите вече започнатите. Бизнесът ви може да спре да се развива, но е добре в този период да отделите време за планиране. Сега е по-добре да си поставите цели за бъдещето.

6. Стремеж към безопасност.

В същия период Сатурн ще бъде в съединение със звездата Алтаир, която ще придаде на проявлението му допълнителна окраска. Тази звезда предоставя възможност за успех чрез рискове или твърда решителност. Алтаир обещава издигане.

В класическата астрология Алтаир се счита за поличба за нещастие и се свързва с масови кръвопролития. В съединение със Сатурн, Алтаир носи скръб и разочарования. Във 2-ия градус във Водолей, в който Сатурн ще остане 52 дни, се предполага опасност от неочаквана смърт, преждевременна. Представлява заплаха за човешките дела.

Подчертава, че природата може да разруши стабилността дори на много стабилни предприятия и конструктивни действия на хората. Това също е и градус на наука, изобретения.

Така стигаме до заключението, че настоящата пандемия, причинена от коронавируса, ще остава смъртоносна за нас поне до 15 юни 2020 г., новините ще бъдат пълни с доклади за смъртта в болниците още два поредни месеца.

В същото време ще се опитваме да надделеем над негативната ситуация, благодарение на нашето самосъзнание и търпение. Учените ще работят усилено, за да създадат ваксина.

източник astromeridian

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

За Душата и за Избора, който правим на Земята

За Душата и за Избора, който правим на Земята

Всеки път, когато направите избор на тази планета, който се отразява негативно на душата ви, ще научите за това по-късно, защото ще се почувствате като в клетка или в затвор или просто ще се почувствате като дълбоко нещастен човек! Душата винаги чака … Но душата също така знае, че има […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Притиснете тази точка на тялото, за да се избавите веднага от стреса и тревожността

През април 2020 г. Сатурн в знака на Водолей се забавя и става стационарен (неподвижен). Планетата ще бъде във 2 -ия градус от 6 април до 15 юни. Как това ще се отрази на живота ни? 1. Ще бъдем лишени от свобода на действие. Обикновено стационарният Сатурн налага ограничения върху […]