Притиснете тази точка на тялото, за да се избавите веднага от стреса и тревожността

Редактор-2

Резултатът ще почувствате веднага!

Този метод на китайската медицина се е появил преди почти 2500 години и сега заслужено се счита за „лек“ за много азкрад аот инфом акс физически и психически заболявания, включително стрес и депресия.

Според древното китайско учение, върху тялото ни има определени акупресурни точки, разположени по протежение на енергийните линии. Тези линии обикновено се наричат ​​енергийни меридиани.

Енергийните меридиани направляват нашата жизнена сила (или Ци). Ако работата на тези меридиани е нарушена, тя може да азкрад аот инфом акс се регулира, като се стимулират с помощта на акупресура.

Енергийните меридиани са 12 и всички те преминават през най-важните органи на нашето тяло. Тези меридиани поддържат организма във форма и ако дори само един от тях престане да функционира нормално, тялото губи своето равновесие.

Притискайки определени части на тялото, хората азкрад аот инфом акс могат да облекчат страничните ефекти, причинени от тревожност и депресия. Тази техника е много подобна на акупунктурата, но вместо игли се използват пръсти. А когато натиснете зоната CV 17, положителният резултат се усеща почти моментално.

Точката CV 17 е разположена в центъра на гърдите. Китайците считат, че тази зона е азкрад аот инфом акс енергийният епицентър на тялото, където са концентрирани всички човешки емоции. Тя е най-податлива на вредните последици от стреса.

Счита се, че такова разположение на CV 17 помага за поддържане на баланса на енергията ин и ян в тялото. Специалистите по акупресура са убедени, че дори лек натиск върху CV 17 азкрад аот инфом акс може да избави човек от много проблеми с нервната система и да укрепи имунната му система.

CV 17 е разположена точно в центъра на „морето на спокойствие“, а именно на разстояние четири пръста над гръдната кост (почти в средата на гърдите).

За да започнете, намерете CV 17, като внимателно азкрад аот инфом акс разтривате гърдите си, докато не намерите малка вдлъбнатина.

Седнете с изправен гръб и съединете дланите си, заемайки молитвената поза.

Натискайте CV 17 с върха на палците си азкрад аот инфом акс за 2-3 минути.

Затворете очи.

Отпуснете се. Опитайте се да вдишвате и издишвате въздуха с обичайното си темпо.

Седете изправени, но дръжте шията и раменете си отпуснати.

Ако страдате от безсъние, опитайте леко да почукате тази област с края на пръстите си. Позитивният резултат е гарантиран.

Стимулирането на CV 17 азкрад аот инфом акс не само помага за облекчаване на стреса и безпокойството, но също така помага в борбата срещу умората, хормоналните разстройства и посттравматични разстройства.

източник Cluber

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Искате да си направите татуировка? Учени и духовни учители предупреждават: Това е опасно!

Искате да си направите татуировка? Учени и духовни учители предупреждават: Това е опасно! азкрад аот инфом акс

Татуировките днес отново преживяват определен бум, особено сред младите хора. Като това  е свързано не само с модата, но и с новите технологии за татуиране, които не могат да се сравнят с татуирането, да речем, през миналия век. Наистина, лекарите и тогава, и сега се отнасят към това азкрад аот инфом акс „творчество“ изключително […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Конспирация от Едуард Сноудън: Коронавирусът е необходим за създаването на „система за потисничество”

Резултатът ще почувствате веднага! Този метод на китайската медицина се е появил преди почти 2500 години и сега заслужено се счита за „лек“ за много азкрад аот инфом акс физически и психически заболявания, включително стрес и депресия. Според древното китайско учение, върху тялото ни има определени акупресурни точки, разположени по […]