Подземните бази на Анунаките в Румъния и Ирак (видео)

Редактор-2

Няколко подземни извънземни бази, разпръснати по света, могат да съхраняват  извънземни технологии, по-специално тези, които принадлежат на Анунаките.

Едно такова съоръжение се намира в планината азкрад аот инфом акс Бучеджи в Румъния. Конспиролозите предполагат, че те са намерили убежище в района по време на Потопа.

Изглежда този обект е защитен от електромагнитна технология, която осигурява неговата невидимост.

Румънският сфинкс

През 2002 г. е открита дупка, проникваща навътре в този невероятен комплекс. Такъв перфектен дизайн на пещерата кара конспиролозите азкрад аот инфом акс да предполагат, че тя може да е създадена изкуствено. Освен това източниците сочат, че той има две защитни стени от електромагнитна енергия. Според съобщенията военните са блокира тази база малко след откриването й.

Друг подобен комплекс е открит в Ирак. Източници смятат, че Пентагонът е разбрал това, което може да азкрад аот инфом акс е главната причина за нахлуването на войски в страната.

В тези пещери са открити  много невероятни артефакти, включително клинописни надписи с неизвестен произход.

* Планините азкрад аот инфом акс Бучеджи  се намират в централната част на Румъния, южно от град Брашов. Те са дял от Южните Карпати, които пък принадлежат към планинската верига Карпати.

На изток Бучеджи имат много стръмен склон, спускащ се към популярните туристически дестинации в полината на река Прахова (например Бущени и Синая). На по-голяма азкрад аот инфом акс надморска височина се намира платото Бучеджи, където валежите и вятърът са оформили скалите в изумителни фигури като Сфинкса и Стариците.

Смята се, че Бучеджи е дакийската митична планина Когайнон, в която митологичният герой Залмоксис обитава пещера.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Уфолози откриха секретна база на Луната

Уфолози откриха секретна база на Луната

На снимката се виждат линии, които вървят успоредно една на друга в Апенинските планини на Луната. Според уфолозите това може да е признак, че някой е изградил тайна космическа база там. Съвпадение или не, но в Антарктида също се наблюдават аналогично построени линии, които азкрад аот инфом акс вървят успоредно една на друга. Тази […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Признаците, които показват, че човек няма душа

Няколко подземни извънземни бази, разпръснати по света, могат да съхраняват  извънземни технологии, по-специално тези, които принадлежат на Анунаките. Едно такова съоръжение се намира в планината азкрад аот инфом акс Бучеджи в Румъния. Конспиролозите предполагат, че те са намерили убежище в района по време на Потопа. Изглежда този обект е защитен […]