Подземните бази на Анунаките в Румъния и Ирак

Редактор-2

Няколко подземни извънземни бази, разпръснати по света, могат да съхраняват  извънземни технологии, по-специално тези, които принадлежат на Анунаките.

Едно такова съоръжение се намира в планината Бучеджи в Румъния. Конспиролозите предполагат, че те са намерили убежище в района по време на Потопа.

Изглежда този обект е азкрад аот инфом акс защитен от електромагнитна технология, която осигурява неговата невидимост.

Румънският сфинкс

През 2002 г. е открита дупка, проникваща навътре в този невероятен комплекс. Такъв перфектен дизайн на пещерата кара конспиролозите да предполагат, че тя може да е създадена изкуствено. Освен това източниците сочат, че той има две защитни стени от азкрад аот инфом акс електромагнитна енергия. Според съобщенията военните са блокира тази база малко след откриването й.

Друг подобен комплекс е открит в Ирак. Източници смятат, че Пентагонът е разбрал това, което може да е главната причина за нахлуването на войски в страната.

В тези пещери са открити  много невероятни артефакти, включително клинописни надписи азкрад аот инфом акс с неизвестен произход.

* Планините Бучеджи  се намират в централната част на Румъния, южно от град Брашов. Те са дял от Южните Карпати, които пък принадлежат към планинската верига Карпати.

На изток Бучеджи имат много стръмен склон, спускащ се към популярните туристически дестинации азкрад аот инфом акс в полината на река Прахова (например Бущени и Синая). На по-голяма надморска височина се намира платото Бучеджи, където валежите и вятърът са оформили скалите в изумителни фигури като Сфинкса и Стариците.

Смята се, че Бучеджи е дакийската митична планина Когайнон, в която митологичният герой Залмоксис обитава пещера.

Подземните бази азкрад аот инфом акс на Анунаките в Румъния и Ирак (видео)

 

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Уфолози откриха секретна база на Луната

Уфолози откриха секретна база на Луната

На снимката се виждат линии, които вървят успоредно една на друга в Апенинските планини на Луната. Според уфолозите това може да азкрад аот инфом акс е признак, че някой е изградил тайна космическа база там. Съвпадение или не, но в Антарктида също се наблюдават аналогично построени линии, които вървят успоредно една на друга. Тази […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Признаците, които показват, че човек няма душа

Няколко подземни извънземни бази, разпръснати по света, могат да съхраняват  извънземни технологии, по-специално тези, които принадлежат на Анунаките. Едно такова съоръжение се намира в планината Бучеджи в Румъния. Конспиролозите предполагат, че те са намерили убежище в района по време на Потопа. Изглежда този обект е азкрад аот инфом акс защитен […]