Конспирация или Когато хиляди птици започнат да падат мъртви от небето…. (видео)

Редактор-2 1

200 патици в Дания, стотици чапли в Турция, хиляди лястовици и бързолети в Гърция, 1000 скорци в Рим … Птиците буквално падат мъртви от небето и никой не знае защо.

Хиляди мъртви лястовици и бързолети през последните дни са открити по улиците на Атина, на балконите на апартаменти в столицата, на островите в Егейско море и около езерото в близост до морското пристанище Науплия в Пелопонес.

Стотици загинали чапли в Турция бяха открити в близост до село Кепришик.

Около 200 мъртви патици бяха открити на плажовете в Læsø, Дания. Това е напълно нечувано на острова. Четири от мъртвите патици са тествани за птичи грип, но всички проби са отрицателни. И така, какво стои зад това ново масово измиране в Дания?

1000 мъртви птици по улиците на Рим. На 5 февруари 2020 г. стотици мъртви птици покриха част от Viale del Policlinico.

Жителите и чиновниците са уплашени, тъй като никой всъщност не знае какво стои зад масовото измиране.

Определено се увеличава броят на птиците, които мистериозно умират и падат от небето. Но никой не може да каже причината за тези масови смъртни случаи на пернатите.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Bloomberg: Светът ще бъде обхванат от революции след пандемията от коронавируса

Bloomberg: Светът ще бъде обхванат от революции след пандемията от коронавируса

Кризата, предизвикана от COVID-19, има много по-голямо въздействие върху бедните, отколкото върху другите, така че могат да се очакват протести и дори революции. Най-измамното клише за коронавируса стана твърдението, че той е заплаха, която е еднаква за всички хора. Но всъщност това не е така – нито от медицинска гледна […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

One thought on “Конспирация или Когато хиляди птици започнат да падат мъртви от небето…. (видео)

  1. Публикуването на „лоши“ новини на едно място прави услуга само на тези, които търсят дивиденти от страха на хората. Може и да е за хубаво, защото тези страхливите ще си умрат (от страховете си, или от нещата които ще наравят заради страховете си).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ООН: Светът е на прага на апокалиптична пандемия от глад

200 патици в Дания, стотици чапли в Турция, хиляди лястовици и бързолети в Гърция, 1000 скорци в Рим … Птиците буквално падат мъртви от небето и никой не знае защо. Хиляди мъртви лястовици и бързолети през последните дни са открити по улиците на Атина, на балконите на апартаменти в столицата, […]