Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Редактор-2

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, азкрад аот инфом акс колкото и културата, от която произхождат.

В по-късни времена се появиха наука и теория за еволюцията, научни опити да обясним същия този вековен въпрос, който ни преследва, откакто първите проблясъци на самосъзнанието избликнаха в мозъка ни, но все още няма категоричен отговор на този въпрос.

Но има теории, че хората азкрад аот инфом акс въобще не са местен вид и са били докарани на Земята от друга планета.

Идеята е в това, че произходът ни на тази планета не е такъв, какъвто изглежда, и че ние може да не сме продукт на еволюцията на тази планета, а по-скоро гости, които по някаква причина присъстват азкрад аот инфом акс сравнително отскоро в глобален мащаб на времето, може би от стотици хиляди или дори по-скоро, преди десетки хиляди години, след което сме се смесили с по-ранни видове, като неандерталците, за да се превърнем в хибридните същества, каквито сме днес.

Това ще прозвучи диво за мнозина, но много известни учени подкрепят азкрад аот инфом акс тази теория.

И има много аргументи, че ние като вид просто не принадлежим към тази планета. Първата и основна причина за това е, че ние, хората, не сме като нито едно друго същество на тази планета по отношение на интелект и умствени способности.

Няма нито едно друго животно, което дори азкрад аот инфом акс да се доближава до нашата способност да мислим, да философстваме, да създаваме политики, произведения на изкуство и поезия или да напредваме в технологиите толкова невероятно бързо.

Това е най-очевидният аргумент, но със сигурност не е единственият и човешките същества проявяват много характеристики и физиологични дадености, които доказват, че ние не азкрад аот инфом акс сме толкова аклиматизирани и сме непригодни за тази планета, колкото биха могли да помислят нашите създатели.

Дългият списък от различия между нас и почти всички останали форми на живот на тази планета ни бележи като смешни и зле адаптирани към тази среда и свят.

Тези аномални разлики могат да се азкрад аот инфом акс видят в самото начало на нашия живот. Човешките жени имат огромни усложнения и болки по време на раждане, които не се наблюдават никъде другаде в животинското царство, като ражданията сред животните са естествени и гладки, докато човешките същества се нуждаят от голяма подкрепа и дори могат да умрат по време азкрад аот инфом акс на раждане, което все още понякога се случва дори и до ден днешен.

Разбира се, това е свързано с голямата глава на човешките бебета, но защо, трябва ли да бъде, ако това е нормален процес на еволюцията? След раждането, след необичайно кратък период на бременност, ние преминаваме през изключително сравнително азкрад аот инфом акс дълъг процес на бавно развитие, а човешките деца са напълно безпомощни в продължение на много години след раждането си, което е далеч от нормата в животинското царство.

В крайна сметка, когато пораснат, хората показват много аномални черти, които всъщност не се споделят от други същества на тази планета. Неестествено сме азкрад аот инфом акс предразположени към хронични заболявания и състояния, като сенна хрема, алергии и други.

И още – нашата необичайна слабост към Слънцето, ние сме едно от малкото същества, които страдат от слънчево изгаряне до такава степен, както правим това, въпреки че „еволюирахме“, за да нямаме косми по тялото, и че ние в азкрад аот инфом акс допълнение сме едно от малкото същества, които трябва да присвиват очи, когато слънчевата светлина е ярка.

Диапазонът на честотите, които можем да чуваме, също за съжаление е твърде нисък в сравнение с повечето животни, какъвто е и диапазонът ни на миризмите. Човешките същества също са предразположени към хронични проблеми с азкрад аот инфом акс гърба, които са резултат от различните гравитации между родния ни свят и Земята, а телата ни всъщност изглеждат по-адаптирани към 25 часовия ден, а не 24-ов, а много от нас имат нарушения на съня и често срещано чувство на безпокойство заради това.

Освен това ние сме склонни да не харесваме азкрад аот инфом акс суровата храна, за разлика от други животни, еволюирали с малко количество косми по тялото, ходим в изправено положение, а не с по-нисък център на тежестта, за разлика от други животни, но голямото ни количество допълнителна „боклучива “ДНК”като доказателство, че всъщност сме извънземни.

Просто сме твърде различни по много начини от азкрад аот инфом акс всяко друго животно на планетата. Като цяло телата ни просто не са подходящи за тази среда, ако наистина сме се развили тук през милионите години, то ние не сме напреднали на никъде.

Човечеството не е еволюирало от този конкретен вид живот (местни земни организми), а е еволюирало другаде и е азкрад аот инфом акс било пренесено на Земята преди 60 000 и 200 000 години.

Ако обаче всичко това е вярно, тогава защо сме тук?

Една от възможностите е Земята да е планета за въдворяване на затворници, които не могат да се интегрират в нормалното си общество.

Нашите предци може да са изгонени тук, азкрад аот инфом акс след което са били забравени и са се кръстосвали с местни видове, за да образуват това, което сега имаме под името „човешка цивилизация“.

За какво сме толкова виновни? Една от причините за това е, че изглежда сме жесток вид – и ще сме тук, докато не се научим да се азкрад аот инфом акс държим нормално.

Някога може би е имало някакви надзиратели и те са станали богове в съзнанието на нашите предци. Всъщност НЛО, които днес виждат много хора, може да са нашите истински предци, наблюдавайки напредъка на поправянето ни.

Другата идея е, че астероид отдавна е унищожил нашата родна планета и ние азкрад аот инфом акс сме избягали тук, като през вековете сме забравили истинския си произход и че ние сме марсианци, избягали тук от умиращата планета Марс. Подивели колонисти, които са забравили своето минало.

Тук също сме могли да бъдем преместени за дълъг експеримент, който по същество ни прави междугалактически морски опитни свинчета.

Каквато и азкрад аот инфом акс да е крайната причина, факт е, че не сме от тук.

Ние сме дошли на Земята повече или по-малко пълноценни, вероятно с някаква хибридизация, чрез изкуствени промени, направени на първите колонисти по пътя им към Земята, за да се гарантира първичното адаптиране към условията на новия ни дом.

e-chronicles

© азкрад аот инфом акс 2020 info-maks.com All rights reserved!

Митът за Джордано Бруно: Той не е изгорен на клада защото бил учен и не защото доказал, че Земята е кръгла!

Митът за Джордано Бруно: Той не е изгорен на клада защото бил учен и не защото доказал, че Земята е кръгла!

Какво знаете за Джордано Бруно? Че e бил изгорен на клада заради своите научни открития? азкрад аот инфом акс Това е мит, в който вярваме още от училище. Джордано Бруно е бил монах, той е живял не през Средновековието, а през Възраждането. Той издигнал хипотезата, че нашата Вселена е безкрайна, че звездите са далеч […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com азкрад аот инфом акс All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Братският мАкедонски народ сътвори велика песен за короната (видео)

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, азкрад аот инфом акс колкото и […]