Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Редактор-2

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във азкрад аот инфом акс времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, колкото и културата, от която произхождат.

В по-късни времена се появиха наука и теория за еволюцията, научни опити да обясним същия този вековен въпрос, който ни преследва, откакто първите проблясъци на азкрад аот инфом акс самосъзнанието избликнаха в мозъка ни, но все още няма категоричен отговор на този въпрос.

Но има теории, че хората въобще не са местен вид и са били докарани на Земята от друга планета.

Идеята е в това, че произходът ни на тази планета не е такъв, какъвто изглежда, и че азкрад аот инфом акс ние може да не сме продукт на еволюцията на тази планета, а по-скоро гости, които по някаква причина присъстват сравнително отскоро в глобален мащаб на времето, може би от стотици хиляди или дори по-скоро, преди десетки хиляди години, след което сме се смесили с по-ранни видове, като неандерталците, за да азкрад аот инфом акс се превърнем в хибридните същества, каквито сме днес.

Това ще прозвучи диво за мнозина, но много известни учени подкрепят тази теория.

И има много аргументи, че ние като вид просто не принадлежим към тази планета. Първата и основна причина за това е, че ние, хората, не сме като нито едно азкрад аот инфом акс друго същество на тази планета по отношение на интелект и умствени способности.

Няма нито едно друго животно, което дори да се доближава до нашата способност да мислим, да философстваме, да създаваме политики, произведения на изкуство и поезия или да напредваме в технологиите толкова невероятно бързо.

Това е най-очевидният аргумент, но азкрад аот инфом акс със сигурност не е единственият и човешките същества проявяват много характеристики и физиологични дадености, които доказват, че ние не сме толкова аклиматизирани и сме непригодни за тази планета, колкото биха могли да помислят нашите създатели.

Дългият списък от различия между нас и почти всички останали форми на живот на тази азкрад аот инфом акс планета ни бележи като смешни и зле адаптирани към тази среда и свят.

Тези аномални разлики могат да се видят в самото начало на нашия живот. Човешките жени имат огромни усложнения и болки по време на раждане, които не се наблюдават никъде другаде в животинското царство, като ражданията сред животните азкрад аот инфом акс са естествени и гладки, докато човешките същества се нуждаят от голяма подкрепа и дори могат да умрат по време на раждане, което все още понякога се случва дори и до ден днешен.

Разбира се, това е свързано с голямата глава на човешките бебета, но защо, трябва ли да бъде, ако азкрад аот инфом акс това е нормален процес на еволюцията? След раждането, след необичайно кратък период на бременност, ние преминаваме през изключително сравнително дълъг процес на бавно развитие, а човешките деца са напълно безпомощни в продължение на много години след раждането си, което е далеч от нормата в животинското царство.

В крайна сметка, когато азкрад аот инфом акс пораснат, хората показват много аномални черти, които всъщност не се споделят от други същества на тази планета. Неестествено сме предразположени към хронични заболявания и състояния, като сенна хрема, алергии и други.

И още – нашата необичайна слабост към Слънцето, ние сме едно от малкото същества, които страдат от слънчево изгаряне азкрад аот инфом акс до такава степен, както правим това, въпреки че „еволюирахме“, за да нямаме косми по тялото, и че ние в допълнение сме едно от малкото същества, които трябва да присвиват очи, когато слънчевата светлина е ярка.

Диапазонът на честотите, които можем да чуваме, също за съжаление е твърде нисък в сравнение с повечето животни, какъвто е и диапазонът ни на миризмите. Човешките същества също са предразположени към хронични проблеми с гърба, които са резултат от различните гравитации между азкрад аот инфом акс родния ни свят и Земята, а телата ни всъщност изглеждат по-адаптирани към 25 часовия ден, а не 24-ов, а много от нас имат нарушения на съня и често срещано чувство на безпокойство заради това.

Освен това ние сме склонни да не харесваме суровата храна, за разлика от други животни, еволюирали азкрад аот инфом акс с малко количество косми по тялото, ходим в изправено положение, а не с по-нисък център на тежестта, за разлика от други животни, но голямото ни количество допълнителна „боклучива “ДНК”като доказателство, че всъщност сме извънземни.

Просто сме твърде различни по много начини от всяко друго животно на планетата. Като цяло телата азкрад аот инфом акс ни просто не са подходящи за тази среда, ако наистина сме се развили тук през милионите години, то ние не сме напреднали на никъде.

Човечеството не е еволюирало от този конкретен вид живот (местни земни организми), а е еволюирало другаде и е било пренесено на Земята преди 60 000 и азкрад аот инфом акс 200 000 години.

Ако обаче всичко това е вярно, тогава защо сме тук?

Една от възможностите е Земята да е планета за въдворяване на затворници, които не могат да се интегрират в нормалното си общество.

Нашите предци може да са изгонени тук, след което са били забравени и са се азкрад аот инфом акс кръстосвали с местни видове, за да образуват това, което сега имаме под името „човешка цивилизация“.

За какво сме толкова виновни? Една от причините за това е, че изглежда сме жесток вид – и ще сме тук, докато не се научим да се държим нормално.

Някога може би е имало някакви азкрад аот инфом акс надзиратели и те са станали богове в съзнанието на нашите предци. Всъщност НЛО, които днес виждат много хора, може да са нашите истински предци, наблюдавайки напредъка на поправянето ни.

Другата идея е, че астероид отдавна е унищожил нашата родна планета и ние сме избягали тук, като през вековете сме забравили азкрад аот инфом акс истинския си произход и че ние сме марсианци, избягали тук от умиращата планета Марс. Подивели колонисти, които са забравили своето минало.

Тук също сме могли да бъдем преместени за дълъг експеримент, който по същество ни прави междугалактически морски опитни свинчета.

Каквато и да е крайната причина, факт е, че не азкрад аот инфом акс сме от тук.

Ние сме дошли на Земята повече или по-малко пълноценни, вероятно с някаква хибридизация, чрез изкуствени промени, направени на първите колонисти по пътя им към Земята, за да се гарантира първичното адаптиране към условията на новия ни дом.

e-chronicles

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Митът азкрад аот инфом акс за Джордано Бруно: Той не е изгорен на клада защото бил учен и не защото доказал, че Земята е кръгла!

Митът за Джордано Бруно: Той не е изгорен на клада защото бил учен и не защото доказал, че Земята е кръгла!

Какво знаете за Джордано Бруно? Че e бил изгорен на клада заради своите научни открития? Това е мит, в който вярваме още от азкрад аот инфом акс училище. Джордано Бруно е бил монах, той е живял не през Средновековието, а през Възраждането. Той издигнал хипотезата, че нашата Вселена е безкрайна, че звездите са далеч […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Братският мАкедонски народ сътвори велика песен за короната (видео)

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във азкрад аот инфом акс времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, колкото и […]