Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Редактор-2

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, колкото азкрад аот инфом акс и културата, от която произхождат.

В по-късни времена се появиха наука и теория за еволюцията, научни опити да обясним същия този вековен въпрос, който ни преследва, откакто първите проблясъци на самосъзнанието избликнаха в мозъка ни, но все още няма категоричен отговор на този въпрос.

Но има теории, че хората въобще азкрад аот инфом акс не са местен вид и са били докарани на Земята от друга планета.

Идеята е в това, че произходът ни на тази планета не е такъв, какъвто изглежда, и че ние може да не сме продукт на еволюцията на тази планета, а по-скоро гости, които по някаква причина присъстват сравнително азкрад аот инфом акс отскоро в глобален мащаб на времето, може би от стотици хиляди или дори по-скоро, преди десетки хиляди години, след което сме се смесили с по-ранни видове, като неандерталците, за да се превърнем в хибридните същества, каквито сме днес.

Това ще прозвучи диво за мнозина, но много известни учени подкрепят тази азкрад аот инфом акс теория.

И има много аргументи, че ние като вид просто не принадлежим към тази планета. Първата и основна причина за това е, че ние, хората, не сме като нито едно друго същество на тази планета по отношение на интелект и умствени способности.

Няма нито едно друго животно, което дори да азкрад аот инфом акс се доближава до нашата способност да мислим, да философстваме, да създаваме политики, произведения на изкуство и поезия или да напредваме в технологиите толкова невероятно бързо.

Това е най-очевидният аргумент, но със сигурност не е единственият и човешките същества проявяват много характеристики и физиологични дадености, които доказват, че ние не сме азкрад аот инфом акс толкова аклиматизирани и сме непригодни за тази планета, колкото биха могли да помислят нашите създатели.

Дългият списък от различия между нас и почти всички останали форми на живот на тази планета ни бележи като смешни и зле адаптирани към тази среда и свят.

Тези аномални разлики могат да се видят азкрад аот инфом акс в самото начало на нашия живот. Човешките жени имат огромни усложнения и болки по време на раждане, които не се наблюдават никъде другаде в животинското царство, като ражданията сред животните са естествени и гладки, докато човешките същества се нуждаят от голяма подкрепа и дори могат да умрат по време на азкрад аот инфом акс раждане, което все още понякога се случва дори и до ден днешен.

Разбира се, това е свързано с голямата глава на човешките бебета, но защо, трябва ли да бъде, ако това е нормален процес на еволюцията? След раждането, след необичайно кратък период на бременност, ние преминаваме през изключително сравнително дълъг азкрад аот инфом акс процес на бавно развитие, а човешките деца са напълно безпомощни в продължение на много години след раждането си, което е далеч от нормата в животинското царство.

В крайна сметка, когато пораснат, хората показват много аномални черти, които всъщност не се споделят от други същества на тази планета. Неестествено сме предразположени азкрад аот инфом акс към хронични заболявания и състояния, като сенна хрема, алергии и други.

И още – нашата необичайна слабост към Слънцето, ние сме едно от малкото същества, които страдат от слънчево изгаряне до такава степен, както правим това, въпреки че „еволюирахме“, за да нямаме косми по тялото, и че ние в допълнение азкрад аот инфом акс сме едно от малкото същества, които трябва да присвиват очи, когато слънчевата светлина е ярка.

Диапазонът на честотите, които можем да чуваме, също за съжаление е твърде нисък в сравнение с повечето животни, какъвто е и диапазонът ни на миризмите. Човешките същества също са азкрад аот инфом акс предразположени към хронични проблеми с гърба, които са резултат от различните гравитации между родния ни свят и Земята, а телата ни всъщност изглеждат по-адаптирани към 25 часовия ден, а не 24-ов, а много от нас имат нарушения на съня и често срещано чувство на безпокойство заради това.

Освен това ние азкрад аот инфом акс сме склонни да не харесваме суровата храна, за разлика от други животни, еволюирали с малко количество косми по тялото, ходим в изправено положение, а не с по-нисък център на тежестта, за разлика от други животни, но голямото ни количество допълнителна „боклучива “ДНК”като доказателство, че всъщност сме извънземни.

Просто сме твърде азкрад аот инфом акс различни по много начини от всяко друго животно на планетата. Като цяло телата ни просто не са подходящи за тази среда, ако наистина сме се развили тук през милионите години, то ние не сме напреднали на никъде.

Човечеството не е еволюирало от този конкретен вид живот (местни земни организми), а азкрад аот инфом акс е еволюирало другаде и е било пренесено на Земята преди 60 000 и 200 000 години.

Ако обаче всичко това е вярно, тогава защо сме тук?

Една от възможностите е Земята да е планета за въдворяване на затворници, които не могат да се интегрират в нормалното си общество.

Нашите предци азкрад аот инфом акс може да са изгонени тук, след което са били забравени и са се кръстосвали с местни видове, за да образуват това, което сега имаме под името „човешка цивилизация“.

За какво сме толкова виновни? Една от причините за това е, че изглежда сме жесток вид – и ще сме тук, докато азкрад аот инфом акс не се научим да се държим нормално.

Някога може би е имало някакви надзиратели и те са станали богове в съзнанието на нашите предци. Всъщност НЛО, които днес виждат много хора, може да са нашите истински предци, наблюдавайки напредъка на поправянето ни.

Другата идея е, че астероид отдавна е унищожил азкрад аот инфом акс нашата родна планета и ние сме избягали тук, като през вековете сме забравили истинския си произход и че ние сме марсианци, избягали тук от умиращата планета Марс. Подивели колонисти, които са забравили своето минало.

Тук също сме могли да бъдем преместени за дълъг експеримент, който по същество ни прави междугалактически азкрад аот инфом акс морски опитни свинчета.

Каквато и да е крайната причина, факт е, че не сме от тук.

Ние сме дошли на Земята повече или по-малко пълноценни, вероятно с някаква хибридизация, чрез изкуствени промени, направени на първите колонисти по пътя им към Земята, за да се гарантира първичното адаптиране към условията на азкрад аот инфом акс новия ни дом.

e-chronicles

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Митът за Джордано Бруно: Той не е изгорен на клада защото бил учен и не защото доказал, че Земята е кръгла!

Митът за Джордано Бруно: Той не е изгорен на клада защото бил учен и не защото доказал, че Земята е кръгла!

Какво знаете за Джордано Бруно? Че e бил изгорен на азкрад аот инфом акс клада заради своите научни открития? Това е мит, в който вярваме още от училище. Джордано Бруно е бил монах, той е живял не през Средновековието, а през Възраждането. Той издигнал хипотезата, че нашата Вселена е безкрайна, че звездите са далеч […]

Още по темата – във азкрад аот инфом акс Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Братският мАкедонски народ сътвори велика песен за короната (видео)

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, колкото азкрад аот инфом акс и […]