Съобщения от цял ​​свят за „пламтящи небесни обекти“- инвазия?

Редактор-2

Обикновено подобни събития се приписват на инверсионните следи на самолети осветени от Слънцето, но през април тази година в различни страни по света хората наблюдават азкрад аот инфом акс нещо подобно, но съвсем не приличащо на „инверсионни следи“.

Изглежда така, сякаш от Космоса кацат на Земята някакви неидентифицирани летящи апарати, които не летят по права траектория, а я коригират по време на полета, за да намалят съпротивлението на плътните слоеве на атмосферата и тези обекти са много по-големи от азкрад аот инфом акс конвенционални самолети.

Представители на властите, към които се обърнаха граждани, които се тревожели от видяното, първо уверяваха, че това са инверсионни следи, но след като се появиха видеоклипове и снимки, показващи, че обектите са много големи, навлизат в атмосферата по двойки и правят резки маневри, всички това се опитаха да азкрад аот инфом акс обяснят с „падащи метеорити“, което просто няма смисъл.

Ето снимка, направена в небето над Трейси, Калифорния, на 23 април 2020 г. Фотографът, който е наблюдавал явлението казва, че тъкмо се прибирал от дома си, когато видял странен обект в сутрешното небе.

„Експертите“ ще кажат, че това е бил азкрад аот инфом акс метеорит, но виждали ли сте някога метеорит да се превърне в нещо с две горящи следи зад него, които след това, преди да се ударят в Земята, рязко променят курса си, преди да продължат полета си?

Ярък светещ обект пада от небето над Айова, САЩ

Бавно движещо се азкрад аот инфом акс огнено кълбо, наблюдавано над Хъл, Великобритания

Пламтящи обекти, наблюдавани над Великобритания и Канада

Странен димящ обект, който падна от небето над Исландия на 14 април азкрад аот инфом акс 2020 г.

И така, какво е това – инверсионни следи от самолети или метеорити, или може би, когато режимът на глобалната самоизолация приключи, изведнъж ще установим, че Земята вече не ни принадлежи и на ключове места на нашата планета вече са разположени опорните бази на извънземна цивилизация?

В крайна сметка азкрад аот инфом аксинвазията“ може да бъде различна – с използването на оръжия, ако противникът се опитва да се защити, а понякога е тиха, постигната въз основа на доброволното предаване на противника с оглед на безполезността на опитите му за съпротива.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. азкрад аот инфом акс Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 азкрад аот инфом акс години, видният специалист, дълго време работил в САЩ, казва пред журналисти, че през 2018 г. така нареченият […]

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на азкрад аот инфом акс ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. В доклада се казва, че след 1991 г., благодарение на […]

Още по темата – азкрад аот инфом акс във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нашият живот изключително много зависи от случайните срещи

Обикновено подобни събития се приписват на инверсионните следи на самолети осветени от Слънцето, но през април тази година в различни страни по света хората наблюдават азкрад аот инфом акс нещо подобно, но съвсем не приличащо на „инверсионни следи“. Изглежда така, сякаш от Космоса кацат на Земята някакви неидентифицирани летящи апарати, […]