Съобщения от цял ​​свят за „пламтящи небесни обекти“- инвазия?

Редактор-2

Обикновено подобни събития се приписват на инверсионните следи на самолети осветени от Слънцето, но през април тази година в различни страни по света хората наблюдават нещо подобно, но съвсем не приличащо на „инверсионни следи“.

Изглежда така, сякаш от Космоса кацат на Земята някакви неидентифицирани летящи азкрад аот инфом акс апарати, които не летят по права траектория, а я коригират по време на полета, за да намалят съпротивлението на плътните слоеве на атмосферата и тези обекти са много по-големи от конвенционални самолети.

Представители на властите, към които се обърнаха граждани, които се тревожели от видяното, първо уверяваха, че това са азкрад аот инфом акс инверсионни следи, но след като се появиха видеоклипове и снимки, показващи, че обектите са много големи, навлизат в атмосферата по двойки и правят резки маневри, всички това се опитаха да обяснят с „падащи метеорити“, което просто няма смисъл.

Ето снимка, направена в небето над Трейси, Калифорния, на 23 април азкрад аот инфом акс 2020 г. Фотографът, който е наблюдавал явлението казва, че тъкмо се прибирал от дома си, когато видял странен обект в сутрешното небе.

„Експертите“ ще кажат, че това е бил метеорит, но виждали ли сте някога метеорит да се превърне в нещо с две горящи следи зад него, които след азкрад аот инфом акс това, преди да се ударят в Земята, рязко променят курса си, преди да продължат полета си?

Ярък светещ обект пада от небето над Айова, САЩ

Бавно движещо се огнено кълбо, наблюдавано над Хъл, Великобритания

Пламтящи обекти, наблюдавани над Великобритания и Канада

азкрад аот инфом акс

Странен димящ обект, който падна от небето над Исландия на 14 април 2020 г.

И така, какво е това – инверсионни следи от самолети или метеорити, или може би, когато режимът на глобалната самоизолация приключи, изведнъж ще установим, че Земята вече не ни принадлежи и на ключове места на азкрад аот инфом акс нашата планета вече са разположени опорните бази на извънземна цивилизация?

В крайна сметка „инвазията“ може да бъде различна – с използването на оръжия, ако противникът се опитва да се защити, а понякога е тиха, постигната въз основа на доброволното предаване на противника с оглед на безполезността на опитите му за азкрад аот инфом акс съпротива.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Конспирации. „Гръцкият Тесла“ – Г. Гялвас: Извънземните и елитът започват скоростно обезлюдяване на Земята (видео)

Гръцкият ядрен физик Георгиос Гялвас прави удивително изявление. Това не се е случило днес, а през 2003 г., но световните азкрад аот инфом акс конспиролози едва сега обърнаха голямо внимание на думите на покойния учен. Преди 17 години, видният специалист, дълго време работил в САЩ, казва пред журналисти, че през 2018 г. така нареченият […]

Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

азкрад аот инфом акс
Още едно потвърждение за странната история със съветски войници, превърнати в камък от извънземните

Уфолозите  са успели да „изкопаят“ на официалния сайт на ЦРУ „един от най-странните и най-страховитите   доклади за НЛО“. Това е връзка към уебсайта на ЦРУ, откъдето можете да изтеглите този доклад, състоящ се от  една страница в PDF формат. В доклада се казва, че след азкрад аот инфом акс 1991 г., благодарение на […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нашият живот изключително много зависи от случайните срещи

Обикновено подобни събития се приписват на инверсионните следи на самолети осветени от Слънцето, но през април тази година в различни страни по света хората наблюдават нещо подобно, но съвсем не приличащо на „инверсионни следи“. Изглежда така, сякаш от Космоса кацат на Земята някакви неидентифицирани летящи азкрад аот инфом акс апарати, […]