WSJ: В САЩ тайна група от учени и милиардери работи по „Манхатънския проект“ срещу COVID-19

Редактор-2

Групата работи по събирането на най-перспективните изследвания в борбата срещу пандемията и прави така, че правилните хора в Белия дом да се запознаят с тези азкрад аот инфом акс данни. Около дузина изтъкнати американски учени, милиардери и индустриални титани твърдят, че имат отговор на пандемията от коронавирус.

И са открили таен път как да представят плана си пред Белия дом.

За това пише Wall Street Journal.

Разнородната група се ръководи от 33-годишния лекар Том Кейхил.

Той живее в малък азкрад аот инфом акс апартамент под наем близо до стадион Fenway Park в Бостън. Той има само един приличен костюм и много връзки, които му позволяват да влияе върху решенията на правителството на САЩ във войната срещу COVID-19.

„Тези учени и техните съюзници наричат ​​работата си „Манхатънски проект в епохата на карантина“, позовавайки се азкрад аот инфом акс на името на група учени от Втората световна война, участвали в разработването на атомната бомба, събрани от цял ​​свят “, пише Wall Street Journal.

Изданието отбелязва, че групата се нарича Scientists to Stop Covid-19. В нея влизат биохимици, имунобиолог, невробиолог, хронобиолог, онколог, гастроентеролог, епидемиолог и ядрен физик. Сред учените в азкрад аот инфом акс центъра на проекта е биологът Майкъл Росбаш, лауреат на Нобелова награда за 2017 г. „Без съмнение, аз съм най-малко квалифициран сред тях“, казва той.

Групата, за чиято работа по-рано нищо не се знаеше, действа като посредник на фармакологичните компании, които търсят надеждна връзка с влиятелни хора в администрацията на Доналд азкрад аот инфом акс Тръмп. Те работят дистанционно като свободна комисия по рецензиране на изследванията за коронавирус, като отсяват фалшивите изследвания.

Само перспективни разработки могат попадат на бюрата на американските чиновници, които вземат политически решения. Групата е изготвила поверителен доклад от 17 страници, описващ неортодоксални методи за борба с коронавируса. Една от идеите е, азкрад аот инфом акс например, да се лекуват пациенти с мощни лекарства срещу ебола, но в много по-високи дози от преди.

Американската администрация по храните и лекарствата и Департаментът по въпросите на ветераните вече изпълниха някои от препоръките. По-специално, те са намалили производствените стандарти и изисквания за определени лекарства, необходими за борба с коронавируса. азкрад аот инфом акс Франсис Колинс, директор на Националния институт по здравеопазване на САЩ, се е съгласил с повечето препоръки от доклада на групата.

Това се доказва от документи, с които азкрад аот инфом акс разполага Wall Street Journal. Докладът е предаден на вицепрезидента Майк Пенс, който ръководи екипа за борба с коронавируса на Белия дом. Основният актив на д-р Кейхил са неговите връзки, които той осъществява чрез инвестиционната си фирма.

Сред контактите му са милиардери, като съоснователят на PayPal Питър Тийл, основателят на инвестиционната азкрад аот инфом акс компания Raptor Group Джеймс Палота и финансистът Майкъл Милкен. Благодарение на тях д-р Кейхил е получил достатъчно легитимност, за да проправи път към американските чиновници в разгара на кризата. Той и неговата група често дават съвети на Ник Ейърс, който отдавна е помощник на Майк Пенс.

Изданието пише, че никой азкрад аот инфом акс от членовете на групата няма да получи финансова изгода от сегашна си дейност. Те твърдят, че са мотивирани от възможността да използват своите връзки и балансирана научна информация за борба с COVID-19.

„Ние можем да се провалим. Но ако всичко успее, това може да промени света“, казва химикът от Харвардския азкрад аот инфом акс университет и член на групата Стюарт Шрайбер.

Със съкращения от https://www.wsj.com/articles/the-secret-group-of-scientists-and-billionaires-pushing-trump-on-a-covid-19-plan-11587998993

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Генерал Steven L. Kwast от ВВС на САЩ разказа за технология, която ще премества всеки човек до всяко място на Земята за час (видео)

Генерал Steven L. Kwast от ВВС на САЩ разказа за технология, която ще премества всеки човек до всяко място на Земята за час (видео)

По азкрад аот инфом акс време на лекцията на Steven L. Kwast се появиха коментари, от които до известна степен стана ясно, че военните заедно с техните индустриални партньори са разработили съвършено нова технология. С нея може да се промени живота на човечеството завинаги, съобщава dailystar.co.uk. Steven L. Kwast направи доста странно изявление, в […]

азкрад аот инфом акс

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полша отваря хотели, детски градини и търговски центрове

Групата работи по събирането на най-перспективните изследвания в борбата срещу пандемията и прави така, че правилните хора в Белия дом да се запознаят с тези азкрад аот инфом акс данни. Около дузина изтъкнати американски учени, милиардери и индустриални титани твърдят, че имат отговор на пандемията от коронавирус. И са открили […]