WSJ: В САЩ тайна група от учени и милиардери работи по „Манхатънския проект“ срещу COVID-19

Редактор-2

Групата работи по събирането на най-перспективните изследвания в борбата срещу пандемията и прави така, че правилните хора в Белия дом да се запознаят с тези данни. Около дузина изтъкнати американски учени, милиардери и индустриални титани твърдят, че имат отговор на пандемията от коронавирус.

И са азкрад аот инфом акс открили таен път как да представят плана си пред Белия дом.

За това пише Wall Street Journal.

Разнородната група се ръководи от 33-годишния лекар Том Кейхил.

Той живее в малък апартамент под наем близо до стадион Fenway Park в Бостън. Той има само един приличен костюм и много връзки, които азкрад аот инфом акс му позволяват да влияе върху решенията на правителството на САЩ във войната срещу COVID-19.

„Тези учени и техните съюзници наричат ​​работата си „Манхатънски проект в епохата на карантина“, позовавайки се на името на група учени от Втората световна война, участвали в разработването на атомната бомба, събрани от цял ​​свят “, азкрад аот инфом акс пише Wall Street Journal.

Изданието отбелязва, че групата се нарича Scientists to Stop Covid-19. В нея влизат биохимици, имунобиолог, невробиолог, хронобиолог, онколог, гастроентеролог, епидемиолог и ядрен физик. Сред учените в центъра на проекта е биологът Майкъл Росбаш, лауреат на Нобелова награда за 2017 г. „Без съмнение, аз съм най-малко квалифициран азкрад аот инфом акс сред тях“, казва той.

Групата, за чиято работа по-рано нищо не се знаеше, действа като посредник на фармакологичните компании, които търсят надеждна връзка с влиятелни хора в администрацията на Доналд Тръмп. Те работят дистанционно като свободна комисия по рецензиране на изследванията за коронавирус, като отсяват фалшивите изследвания.

Само перспективни разработки азкрад аот инфом акс могат попадат на бюрата на американските чиновници, които вземат политически решения. Групата е изготвила поверителен доклад от 17 страници, описващ неортодоксални методи за борба с коронавируса. Една от идеите е, например, да се лекуват пациенти с мощни лекарства срещу ебола, но в много по-високи дози от преди.

Американската администрация по азкрад аот инфом акс храните и лекарствата и Департаментът по въпросите на ветераните вече изпълниха някои от препоръките. По-специално, те са намалили производствените стандарти и изисквания за определени лекарства, необходими за борба с коронавируса. Франсис Колинс, директор на Националния институт по здравеопазване на САЩ, се е съгласил с повечето препоръки от доклада на групата.

азкрад аот инфом акс

Това се доказва от документи, с които разполага Wall Street Journal. Докладът е предаден на вицепрезидента Майк Пенс, който ръководи екипа за борба с коронавируса на Белия дом. Основният актив на д-р Кейхил са неговите връзки, които той осъществява чрез инвестиционната си фирма.

Сред азкрад аот инфом акс контактите му са милиардери, като съоснователят на PayPal Питър Тийл, основателят на инвестиционната компания Raptor Group Джеймс Палота и финансистът Майкъл Милкен. Благодарение на тях д-р Кейхил е получил достатъчно легитимност, за да проправи път към американските чиновници в разгара на кризата. Той и неговата група често дават съвети на азкрад аот инфом акс Ник Ейърс, който отдавна е помощник на Майк Пенс.

Изданието пише, че никой от членовете на групата няма да получи финансова изгода от сегашна си дейност. Те твърдят, че са мотивирани от възможността да използват своите връзки и балансирана научна информация за борба с COVID-19.

„Ние можем да се провалим. азкрад аот инфом акс Но ако всичко успее, това може да промени света“, казва химикът от Харвардския университет и член на групата Стюарт Шрайбер.

Със съкращения от https://www.wsj.com/articles/the-secret-group-of-scientists-and-billionaires-pushing-trump-on-a-covid-19-plan-11587998993

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Генерал Steven L. Kwast от ВВС на САЩ разказа за технология, която ще премества всеки човек до всяко място азкрад аот инфом акс на Земята за час (видео)

Генерал Steven L. Kwast от ВВС на САЩ разказа за технология, която ще премества всеки човек до всяко място на Земята за час (видео)

По време на лекцията на Steven L. Kwast се появиха коментари, от които до известна степен стана ясно, че военните заедно с техните индустриални партньори са разработили съвършено нова технология. С нея може да се промени живота на азкрад аот инфом акс човечеството завинаги, съобщава dailystar.co.uk. Steven L. Kwast направи доста странно изявление, в […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полша отваря хотели, детски градини и търговски центрове

Групата работи по събирането на най-перспективните изследвания в борбата срещу пандемията и прави така, че правилните хора в Белия дом да се запознаят с тези данни. Около дузина изтъкнати американски учени, милиардери и индустриални титани твърдят, че имат отговор на пандемията от коронавирус. И са азкрад аот инфом акс открили […]