Полша отваря хотели, детски градини и търговски центрове

Редактор-2

Полша обяви следващото отслабване на карантинните ограничения. „От 6 май ще предоставим възможност за възстановяване на работата на детски градина и детски ясли. От 4 азкрад аот инфом акс май могат да отворят хотелите и търговските центрове“, заяви полският премиер Матеуш Моравецки за RMF 24.

Освен това от 4 ще възобновят дейността си музеите и библиотеките. Премиерът добави, че въпреки облекчаването на ограниченията мерките за сигурност остават актуални. Решението за откриване на ясли и детски градини се оставя на азкрад аот инфом акс преценката на техните основатели, ако институциите могат да изпълнят критериите, определени в указанията на Министерството на здравеопазването.

„Отваряме икономиката, но не трябва да отслабваме мерките за сигурност. Запомнете: излизаме от дома само за работа, до магазина и ако има други добри причини“, подчерта той. Следващите етапи за отслабване на ограниченията азкрад аот инфом акс ще бъдат обявявани на всеки 2 седмици, в зависимост от развитието на ситуацията.

Фото: ua.depositphotos.com

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

20 брутални истини за живота, азкрад аот инфом акс които почти никой не иска да признае

20 брутални  истини за живота, които почти никой не иска да признае

Спрете да се преструвате, че сте неуязвими. Приемете факта на собствената си смъртност и започнете да подреждате живота си точно сега! Има теми, за които не е прието да се говори. Всъщност винаги е по-лесно да азкрад аот инфом акс говорите за времето, работата, спорта, политиката и знаменитостите, отколкото за страха от смърт, въпреки […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СЗО: Швеция е модел на бъдещето за борба с коронавируса

Полша обяви следващото отслабване на карантинните ограничения. „От 6 май ще предоставим възможност за възстановяване на работата на детски градина и детски ясли. От 4 азкрад аот инфом акс май могат да отворят хотелите и търговските центрове“, заяви полският премиер Матеуш Моравецки за RMF 24. Освен това от 4 ще […]