Изследване: Невъзможна е повторна зараза с COVID – 19

Редактор-2

Учени от Южна Корея заявиха, че пациентите, които са били болни от коронавирус, не могат да се заразят отново, както се предполагаше преди, съобщава Sky News.

Изследователи от Южнокорейския център за контрол и превенция на заболяванията (CDC) публикуваха отчет, в който се казва, че COVID-19 азкрад аот инфом акс не може да се появи отново в човешкия организъм. Генетичният анализ на вируса не разкрива значителни промени, които биха го замаскирали ефективно от имунната система.

По-рано обаче Световната здравна организация предупреди правителствата да не използват така наречените „паспорти на имунитета“ за хора, които може да могат да се върнат на азкрад аот инфом акс работа след оздравяване.

Експерти от Южна Корея са открили, че резултатите от тестовете за хора, подозирани в рецидив, са били „фалшиво положителни“. Предполага се, че тестът не е в състояние да направи разлика между живите следи от вируса и безвредните мъртви образци, които остават след възстановяване на пациентите.

Учените добавят, азкрад аот инфом акс че за разлика от други вируси, като спин и варицела, които могат да проникват в ядрото на човешките клетки и да останат латентни в продължение на много години, коронавирусът остава извън ядрото на клетката гостоприемник.

„Това означава, че той не причинява хронична инфекция или азкрад аот инфом акс рецидив“, обяснява един от изследователите. Той обаче добавя, че в бъдеще COVID-19 може да се превърне в сезонен грип след поредица от мутации.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

СЗО: Швеция е модел на бъдещето за борба с коронавируса

СЗО: Швеция е модел на бъдещето за борба с коронавируса

  Изпълнителният директор азкрад аот инфом акс на Световната здравна организация д-р Майкъл Райън нарече шведския модел за борба с Covid-19 модел за бъдещия живот на обществото в условията на пандемията от коронавирус. По време на пресконференция на 29 април Райън посочи – мит е, че Швеция не прави нищо за борба с коронавируса. […]

азкрад аот инфом акс Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да разпознаете човека, с когото сте сключили договор преди да се родите?

Учени от Южна Корея заявиха, че пациентите, които са били болни от коронавирус, не могат да се заразят отново, както се предполагаше преди, съобщава Sky News. Изследователи от Южнокорейския център за контрол и превенция на заболяванията (CDC) публикуваха отчет, в който се казва, че COVID-19 азкрад аот инфом акс не […]