Как да разпознаете човека, с когото сте сключили договор преди да се родите?

Редактор-2

Казват, че душите могат да договарят среща помежду си, преди да дойдат на този свят – и затова може да е трудно да забравим човека азкрад аот инфом акс или да се разделим с него.

Затова първата среща създава усещането „Познавам този човек от хиляди години.“

И как трябва да се отнесем към този човек, когато се случи такава среща? Да обичаме, да мразим, да прекараме цял живот заедно?

Нека да уточним. Ако след „узнаването“ нещо започне да ви азкрад аот инфом акс привлича към човека, да изпитвате много ярки емоции, когато сте до него, когато вашите мисли (без значение какви са ) са насочени към него – да, най-вероятно това е тази среща, договорена  преди да се родите.

Но ще бъде грешка да си мислите, че сте обречени да бъдете заедно завинаги.

азкрад аот инфом акс

Не, тази среща означава само, че сте обречени да бъдете заедно, докато не разрешите проблемите си. И те могат да бъдат много разнообразни. Това може да бъде конкуренция, омраза, любов, предателство. Нещо, което не сте решили в миналото и сте се съгласили да опитате да разиграете всичко по нов начин, азкрад аот инфом акс може би по подобен сценарий или смяна на ролите, което дава възможност да промените отношението си към случващото се.

Ето защо е необходимо да разберете по-нататък що за въпроси са възникнали. И тук ще ви дойдат на помощ вашите чувства – те ще бъдат много силни, често необосновани от никаква азкрад аот инфом акс ситуация, но възникващи към този човек. Какво чувствате?

Омраза? Значи някъде се таи обида.

Злоба? Може да са ви ограбили.
Тъга или Печал? Вероятно нещо незавършено е останало в миналото.

Когато разберете каква е същността на тези чувства, ще ви е по-лесно да стигнете по-далече – да си представите каква ситуация стои зад тях. Може би миналите образи ще започнат да се появяват пред вас.

И заедно с образите, може би, ще дойдат и думите – тези, азкрад аот инфом акс които искате да кажете на човека. Произнесете ги: пред себе си, напишете писмо, а може би самата ситуация на вашето взаимодействие ще бъде такава, че да са подходящи. Ако след произнасянето им настъпи облекчение, вие се движите в правилната посока.

Можете също така да си зададете въпроса: „ С какво азкрад аот инфом акс не съм съгласен/а?“, „Как бих искал(а) да променя тази ситуация?“ Отговорите на тези въпроси ще са самата възможност за ново разрешаване на ситуацията.

източник horoscopes

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

За Душата и за Избора, който правим на Земята

За Душата и за Избора, който правим на Земята

Всеки път, азкрад аот инфом акс когато направите избор на тази планета, който се отразява негативно на душата ви, ще научите за това по-късно, защото ще се почувствате като в клетка или в затвор или просто ще се почувствате като дълбоко нещастен човек! Душата винаги чака … Но душата също така знае, че има […]

азкрад аот инфом акс

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Въпроси с неочакван отговор!

Казват, че душите могат да договарят среща помежду си, преди да дойдат на този свят – и затова може да е трудно да забравим човека азкрад аот инфом акс или да се разделим с него. Затова първата среща създава усещането „Познавам този човек от хиляди години.“ И как трябва да […]