Как да разпознаете човека, с когото сте сключили договор преди да се родите?

Редактор-2

Казват, че душите могат да договарят среща помежду си, преди да дойдат на този свят – и затова може да е трудно да забравим човека или да се разделим с него.

Затова първата среща създава усещането „Познавам този човек от хиляди години.“

И как трябва азкрад аот инфом акс да се отнесем към този човек, когато се случи такава среща? Да обичаме, да мразим, да прекараме цял живот заедно?

Нека да уточним. Ако след „узнаването“ нещо започне да ви привлича към човека, да изпитвате много ярки емоции, когато сте до него, когато вашите мисли (без значение какви са ) азкрад аот инфом акс са насочени към него – да, най-вероятно това е тази среща, договорена  преди да се родите.

Но ще бъде грешка да си мислите, че сте обречени да бъдете заедно завинаги.

Не, тази среща означава само, че сте обречени да бъдете заедно, докато не разрешите проблемите си. И те могат да азкрад аот инфом акс бъдат много разнообразни. Това може да бъде конкуренция, омраза, любов, предателство. Нещо, което не сте решили в миналото и сте се съгласили да опитате да разиграете всичко по нов начин, може би по подобен сценарий или смяна на ролите, което дава възможност да промените отношението си към случващото се.

Ето азкрад аот инфом акс защо е необходимо да разберете по-нататък що за въпроси са възникнали. И тук ще ви дойдат на помощ вашите чувства – те ще бъдат много силни, често необосновани от никаква ситуация, но възникващи към този човек. Какво чувствате?

Омраза? Значи някъде се таи обида.

Злоба? Може да са ви ограбили.
азкрад аот инфом акс Тъга или Печал? Вероятно нещо незавършено е останало в миналото.

Когато разберете каква е същността на тези чувства, ще ви е по-лесно да стигнете по-далече – да си представите каква ситуация стои зад тях. Може би миналите образи ще започнат да се появяват пред азкрад аот инфом акс вас.

И заедно с образите, може би, ще дойдат и думите – тези, които искате да кажете на човека. Произнесете ги: пред себе си, напишете писмо, а може би самата ситуация на вашето взаимодействие ще бъде такава, че да са подходящи. Ако след произнасянето им настъпи облекчение, вие се движите азкрад аот инфом акс в правилната посока.

Можете също така да си зададете въпроса: „ С какво не съм съгласен/а?“, „Как бих искал(а) да променя тази ситуация?“ Отговорите на тези въпроси ще са самата възможност за ново разрешаване на ситуацията.

източник horoscopes

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

За Душата и за Избора, азкрад аот инфом акс който правим на Земята

За Душата и за Избора, който правим на Земята

Всеки път, когато направите избор на тази планета, който се отразява негативно на душата ви, ще научите за това по-късно, защото ще се почувствате като в клетка или в затвор или просто ще се почувствате като дълбоко нещастен човек! азкрад аот инфом акс Душата винаги чака … Но душата също така знае, че има […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Въпроси с неочакван отговор!

Казват, че душите могат да договарят среща помежду си, преди да дойдат на този свят – и затова може да е трудно да забравим човека или да се разделим с него. Затова първата среща създава усещането „Познавам този човек от хиляди години.“ И как трябва азкрад аот инфом акс да […]