Най-мощното Пълнолуние на годината на 7 май 2020 г. Кои знаци на зодиака ги очакват важни промени

Редактор-2

Пълнолунието ще се състои на 7 май 2020 г. Влиянието му ще е няколко дни преди и след. Това е най-мощното Пълнолуние на 2020 г., азкрад аот инфом акс което се нарича още и „Безумната Луна“.

Пълнолунието   ще е в знака на Скорпион, което означава, че тъмните страни на хората ще се разкрият напълно, ще излязат всички вътрешни страхове, емоции, тревожни чувства, потиснати желания.

Това съответно ще повлияе на поведението на хората. Мнозина ще станат избухливи и обидчиви. азкрад аот инфом акс Ще започнат да търсят виновните за своите проблеми.

Ако е възможно, откажете се да вземате съдбоносни решения, не изяснявайте отношенията си (най-добре е да намалите броя на контактите си) и избягвайте потенциално стресови ситуации. Колкото по-спокойно прекарате периода на Пълнолуние, толкова по-добре.

Насочете енергията си в творческа посока.

Не огласявайте азкрад аот инфом акс плановете си, не обсъждайте парични въпроси.

Следете внимателно всяка постъпваща информация, особено ако тя е скрита или замаскирана.

Следете чувствата си и избликващите противоречия. Какво ви кара да се страхувате? Какви хора ви карат да се забърквате в конфликти? Какво ви стресира? Точно по тези въпроси трябва да се работи.

азкрад аот инфом акс

Здраве. Психиката е уязвима. Възможно е засилване на симптомите на хроничните и текущи заболявания. Внимателни и предпазливи трябва да са тези, които шофират, работят с техника, инструменти или химикали. Бъдете концентрирани, не пренебрегвайте мерките за безопасност.

За кои  знаци на зодиака майското Пълнолуние може да се окаже съдбоносно?

Телец. Пълнолунието азкрад аот инфом акс ще се отрази на партньорствата. В работата Телецът ще определи избора на бизнес партньорите си, особено ако са хора отдалеч, от други страни.

Самотният Телец може да направи интересно запознанство в Интернет с млад и страстен представител на противоположния пол.

Телецът, който вече има втора половинка, най-накрая ще вземе решение азкрад аот инфом акс за своя избор. Пълнолунието ще внесе яснота и по-добро осъзнаване на ситуацията.

Рак. Пълнолунието ще е в 5-тия дом на хороскопа на Рака. Този сектор отговаря за децата. Много представители на знака сериозно ще се замислят за раждането на дете.

Някой ще научи, че ще стане родител. Между другото, по това време се увеличава вероятността от зачеване.

Ако вече имате деца, е много вероятно в живота им да се случат важни събития и те да се нуждаят азкрад аот инфом акс от вашата подкрепа.

Везни. Пълнолунието на 7 май ще засегне финансовата сфера на Везните. Важно е сега да я подредят. Ще се разбере на кои източници на доходи сега може да са разчита  и кои източници изискват преразглеждане.

След като обобщят, някои Везни ще решат да правят големи покупки – азкрад аот инфом акс опитайте се да направите това преди 13 май, защото след 13-ти Венера става ретроградна и покупките вече ще са несполучливи. До този момент е препоръчително да се решават и други важни финансови въпроси.

Скорпион. Пълнолунието ще премине във вашия знак, така че много Скорпиони ще приключат важен жизнен етап.

Много азкрад аот инфом акс е вероятно да бъде повдигната темата за прекратяване на партньорства. Или пък можете да промените коренно нещо в себе си –   външния си вид, вътрешните настройки, фамилното име или представата за себе си.

Стрелец. На Стрелец Пълнолунието ще донесе завършването на някаква ситуация. Резултатите ще бъдат обобщени, ще бъдат азкрад аот инфом акс анализирани грешки в миналото, което ще позволи на представителите на знака в близко бъдеще да се издигнат на ново ниво.

източник esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Наближава ли краят на света?

Наближава ли краят на света?

Наближава ли краят на света? Започват  ли да се азкрад аот инфом акс проявяват библейските доказателства, според които планетата Земя може би се приближава към края на времето? – Земетресение с магнитуд 7,7, което разтърси Каймановите острови през януари – Напрежението между САЩ и Иран, което за малко да прерасне в пълномащабна война – […]

Още по темата – азкрад аот инфом акс във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5-те зодиакални знака с демонични души

Пълнолунието ще се състои на 7 май 2020 г. Влиянието му ще е няколко дни преди и след. Това е най-мощното Пълнолуние на 2020 г., азкрад аот инфом акс което се нарича още и „Безумната Луна“. Пълнолунието   ще е в знака на Скорпион, което означава, че тъмните страни на […]