Най-мощното Пълнолуние на годината на 7 май 2020 г. Кои знаци на зодиака ги очакват важни промени

Редактор-2

Пълнолунието ще се състои на 7 май 2020 г. Влиянието му ще е няколко дни преди и след. Това е най-мощното Пълнолуние на 2020 г., което се нарича още и „Безумната Луна“.

Пълнолунието   ще е в знака на Скорпион, което означава, че тъмните страни азкрад аот инфом акс на хората ще се разкрият напълно, ще излязат всички вътрешни страхове, емоции, тревожни чувства, потиснати желания.

Това съответно ще повлияе на поведението на хората. Мнозина ще станат избухливи и обидчиви. Ще започнат да търсят виновните за своите проблеми.

Ако е възможно, откажете се да вземате съдбоносни решения, не изяснявайте отношенията азкрад аот инфом акс си (най-добре е да намалите броя на контактите си) и избягвайте потенциално стресови ситуации. Колкото по-спокойно прекарате периода на Пълнолуние, толкова по-добре.

Насочете енергията си в творческа посока.

Не огласявайте плановете си, не обсъждайте парични въпроси.

Следете внимателно всяка постъпваща информация, особено ако тя е скрита или замаскирана.

Следете чувствата азкрад аот инфом акс си и избликващите противоречия. Какво ви кара да се страхувате? Какви хора ви карат да се забърквате в конфликти? Какво ви стресира? Точно по тези въпроси трябва да се работи.

Здраве. Психиката е уязвима. Възможно е засилване на симптомите на хроничните и текущи заболявания. Внимателни и предпазливи трябва да са азкрад аот инфом акс тези, които шофират, работят с техника, инструменти или химикали. Бъдете концентрирани, не пренебрегвайте мерките за безопасност.

За кои  знаци на зодиака майското Пълнолуние може да се окаже съдбоносно?

Телец. Пълнолунието ще се отрази на партньорствата. В работата Телецът ще определи избора на бизнес партньорите си, особено ако са хора отдалеч, азкрад аот инфом акс от други страни.

Самотният Телец може да направи интересно запознанство в Интернет с млад и страстен представител на противоположния пол.

Телецът, който вече има втора половинка, най-накрая ще вземе решение за своя избор. Пълнолунието ще внесе яснота и по-добро осъзнаване на ситуацията.

Рак. Пълнолунието ще е в 5-тия дом на азкрад аот инфом акс хороскопа на Рака. Този сектор отговаря за децата. Много представители на знака сериозно ще се замислят за раждането на дете.

Някой ще научи, че ще стане родител. Между другото, по това време се увеличава вероятността от зачеване.

Ако вече имате деца, е много вероятно азкрад аот инфом акс в живота им да се случат важни събития и те да се нуждаят от вашата подкрепа.

Везни. Пълнолунието на 7 май ще засегне финансовата сфера на Везните. Важно е сега да я подредят. Ще се разбере на кои източници на доходи сега може да са разчита  и кои източници изискват азкрад аот инфом акс преразглеждане.

След като обобщят, някои Везни ще решат да правят големи покупки – опитайте се да направите това преди 13 май, защото след 13-ти Венера става ретроградна и покупките вече ще са несполучливи. До този момент е препоръчително да се решават и други важни финансови въпроси.

Скорпион. Пълнолунието ще премине азкрад аот инфом акс във вашия знак, така че много Скорпиони ще приключат важен жизнен етап.

Много е вероятно да бъде повдигната темата за прекратяване на партньорства. Или пък можете да промените коренно нещо в себе си –   външния си вид, вътрешните настройки, фамилното име или представата за себе си.

Стрелец. На Стрелец азкрад аот инфом акс Пълнолунието ще донесе завършването на някаква ситуация. Резултатите ще бъдат обобщени, ще бъдат анализирани грешки в миналото, което ще позволи на представителите на знака в близко бъдеще да се издигнат на ново ниво.

източник esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Наближава ли краят на света?

азкрад аот инфом акс
Наближава ли краят на света?

Наближава ли краят на света? Започват  ли да се проявяват библейските доказателства, според които планетата Земя може би се приближава към края на времето? – Земетресение с магнитуд 7,7, което разтърси Каймановите острови през януари – Напрежението между САЩ и Иран, което за малко да прерасне азкрад аот инфом акс в пълномащабна война – […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5-те зодиакални знака с демонични души

Пълнолунието ще се състои на 7 май 2020 г. Влиянието му ще е няколко дни преди и след. Това е най-мощното Пълнолуние на 2020 г., което се нарича още и „Безумната Луна“. Пълнолунието   ще е в знака на Скорпион, което означава, че тъмните страни азкрад аот инфом акс на […]