Мистерията с прессекретаря на Путин Дмитрий Песков, който е болен от коронавирус

Редактор-2

За последен път говорителят на президента се е срещал с Путин през април

Говорителят на президента Владимир Путин, Дмитрий Песков заяви, че има коронавирусна азкрад аот инфом акс инфекция. Във вторник, 12 май, той е съобщил това за Интерфакс.

„Болен съм, лекувам се“, е заявил служителят на Кремъл. Агенцията пояснява, че Песков е бил настанен в болница.

За последен път той се  появи  на публично място в деня на хоспитализацията на премиера Мишустин

Журналистите от кремълския пул на азкрад аот инфом акс агенция РИА Новости в своя канал Telegram отбелязват, че от 30 април Песков не е забелязван на публично място. Точно в  този ден премиерът Михаил Мишустин обяви, че има коронавирусна инфекция.

В същото време Песков продължава да работи

След като съобщи за диагнозата си, говорителят на президента продължи да разказва азкрад аот инфом акс на информационните агенции за плановете на Путин. Така той каза за Интерфакс, че държавният глава ще проведе среща в сряда, за да подкрепи авиокомпаниите във връзка с коронавирусната епидемия.

Съпругата на Песков – Татяна Навка, също е болна

Фигуристката и съпруга на представителя на Кремъл Татяна Навка също е хоспитализирана с коронавирус. Тя е съобщила това за Daily Storm.

„Ние сме под контрола на лекарите, всичко е наред“, каза Навка. –

„Дмитрий Сергеевич [Песков] също е под азкрад аот инфом акс контрол, всичко е наред с него. Ние се лекуваме “, добави тя.

Песков говори и за последните си контакти с Путин

Toй e  заявил пред ТАСС, че за последно се е свързвал с Владимир Путин преди повече от месец.

По-рано Песков заяви, че Путин се намира в резиденцията Ново-Огарьово, където азкрад аот инфом акс живее и работи. Оттам той провежда работни мероприятия, главно под формата на видеоконференции. Контактите на президента са ограничени, може  да се стигне до лична среща с него само след проверка за коронавирус.

lenta.ru

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Още по темата – във Фейсбук:

© азкрад аот инфом акс 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Правителството обяви извънредна епидемична обстановка в страната от 14 май до 14 юни

За последен път говорителят на президента се е срещал с Путин през април Говорителят на президента Владимир Путин, Дмитрий Песков заяви, че има коронавирусна азкрад аот инфом акс инфекция. Във вторник, 12 май, той е съобщил това за Интерфакс. „Болен съм, лекувам се“, е заявил служителят на Кремъл. Агенцията пояснява, […]