Мистерията с прессекретаря на Путин Дмитрий Песков, който е болен от коронавирус

Редактор-2

За последен път говорителят на президента се е срещал с Путин през април

Говорителят на президента Владимир Путин, Дмитрий Песков заяви, че има коронавирусна инфекция. Във вторник, 12 май, той е съобщил това за Интерфакс.

„Болен съм, лекувам се“, е заявил служителят на азкрад аот инфом акс Кремъл. Агенцията пояснява, че Песков е бил настанен в болница.

За последен път той се  появи  на публично място в деня на хоспитализацията на премиера Мишустин

Журналистите от кремълския пул на агенция РИА Новости в своя канал Telegram отбелязват, че от 30 април Песков не е забелязван на публично място. азкрад аот инфом акс Точно в  този ден премиерът Михаил Мишустин обяви, че има коронавирусна инфекция.

В същото време Песков продължава да работи

След като съобщи за диагнозата си, говорителят на президента продължи да разказва на информационните агенции за плановете на Путин. Така той каза за Интерфакс, че държавният глава ще проведе среща в азкрад аот инфом акс сряда, за да подкрепи авиокомпаниите във връзка с коронавирусната епидемия.

Съпругата на Песков – Татяна Навка, също е болна

Фигуристката и съпруга на представителя на Кремъл Татяна Навка също е хоспитализирана с коронавирус. Тя е съобщила това за Daily Storm.

„Ние сме под контрола на лекарите, всичко е наред“, каза азкрад аот инфом акс Навка. –

„Дмитрий Сергеевич [Песков] също е под контрол, всичко е наред с него. Ние се лекуваме “, добави тя.

Песков говори и за последните си контакти с Путин

Toй e  заявил пред ТАСС, че за последно се е свързвал с Владимир Путин преди повече от месец.

По-рано Песков заяви, азкрад аот инфом акс че Путин се намира в резиденцията Ново-Огарьово, където живее и работи. Оттам той провежда работни мероприятия, главно под формата на видеоконференции. Контактите на президента са ограничени, може  да се стигне до лична среща с него само след проверка за коронавирус.

lenta.ru

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Правителството обяви извънредна епидемична обстановка в страната от 14 май до 14 юни

За последен път говорителят на президента се е срещал с Путин през април Говорителят на президента Владимир Путин, Дмитрий Песков заяви, че има коронавирусна инфекция. Във вторник, 12 май, той е съобщил това за Интерфакс. „Болен съм, лекувам се“, е заявил служителят на азкрад аот инфом акс Кремъл. Агенцията пояснява, […]