Забраниха на унгарците да сменят пола си, посочен при раждането им

Редактор-2

Унгарските транссексуали вече няма да могат  официално да узаконяват смяна  на пола си. Amnesty International смята, че страната се е върнала в Средновековието.

Унгарските граждани азкрад аот инфом акс вече не могат да променят пола си по рождение. Унгарският парламент прие поправка в закона, която на практика поставя извън закона транссексуалите.

Това изменение бе подкрепено по-специално от депутатите от партията ФИДЕС – Унгарски граждански съюз, водена от премиера Виктор Орбан, който многократно се противопоставяше на практиката за смяна на азкрад аот инфом акс пола, съобщава DW.

Решението на унгарския парламент беше критикувано от правозащитници. „Това решение връща Унгария в  Средновековието“, каза Дейвид Уиг, директор на унгарския клон на Amnesty International. Той предположи, че изменението  проправя пътя за по-нататъшна дискриминация срещу транссексуалите и нападения срещу тях.

В началото на май унгарският парламент отказа да азкрад аот инфом акс ратифицира Конвенцията на Съвета на Европа за насилието над жени и домашното насилие, известна още като Истанбулската конвенция.

Според членовете на FIDES настоящото законодателство е напълно достатъчно за защита на жените. Парламентаристите също така отказаха да приемат мигранти и бежанци, които са преследвани заради сексуалната им ориентация или пол.

азкрад аот инфом акс

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Как ще изглежда Земята, ако всички океани пресъхнат: невероятно видео!

Как ще изглежда Земята, ако всички океани пресъхнат: невероятно видео!

Планетологът Dr James азкрад аот инфом акс O’Donoghue показва в римейк на видео на НАСА какво би се случило, ако всички океани на Земята пресъхнат. За това пише Business Insider. Океаните покриват по-голямата част от Земята, включително и най-дългата планинска верига на планетата, и древни сухопътни мостове, по които хората навремето са преминавали до […]

азкрад аот инфом акс Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как една грешка превръща в кошмар живота на хората, увличащи се от езотерика

Унгарските транссексуали вече няма да могат  официално да узаконяват смяна  на пола си. Amnesty International смята, че страната се е върнала в Средновековието. Унгарските граждани азкрад аот инфом акс вече не могат да променят пола си по рождение. Унгарският парламент прие поправка в закона, която на практика поставя извън закона […]