Как една грешка превръща в кошмар живота на хората, увличащи се от езотерика

Редактор-2

Човек винаги е чувствал, че е нещо повече от потомък на маймуна. И това, което е важно за него, не са рефлексите и инстинктите, а азкрад аот инфом акс радостта, вдъхновението, хармонията. Невъзможно е да се обясни любовта само с химични реакции и физиологични нужди, всичко е много по-сложно.

А Човешката Душа много често се проявява извън рамките на религиозните догми и да се приписва всичко, което се случва, с нечия воля и контрол, изглежда неуместно.

Винаги, във всички азкрад аот инфом акс времена, на Земята е имало хора, които са разбирали същността и смисъла на всички процеси. В някои периоди е имало много, някога по-малко, но винаги ги е имало. Някога са ги слушали, някога са се борили с тях и са се страхували от тези хора, но въпреки всичко те са азкрад аот инфом акс се раждали на Земята, за да пазят истината, да я предадат на бъдещите поколения, за да може тя активно да се разкрие, когато настъпи времето.

И това време е дошло. Сега има активно разкриване на Епохата на любовта и светлината, много стари принципи вече не са от значение. Нашият свят азкрад аот инфом акс достига такава честота и чистота на енергийните вибрации, че много обичайни модели се сриват, за тях вече няма място на Земята.

И всички ние сега сме участници в този процес.

В такива важни моменти Духовни структури с доста високо ниво на развитие стигат до въплъщение. Именно те, заради своя опит, азкрад аот инфом акс са готови да поемат задачата да проявят и да изградят нов свят. Разбира се, много повече са тези, които се опитват да ги спрат, създавайки илюзията, че най-напред трябва да се разруши старото.

Но това е просто илюзия, върху руини и в борба е невъзможно да се изгради процъфтяване. На азкрад аот инфом акс нас не ни предстои борба, а огромна съзидателна работа. И за това ни е нужна енергията на вдъхновението, сътворението, радостта от труда и разширяване в енергиите на Любовта и Светлината. И много от сега живеещите хора имат всички предпоставки за това.

Но има една грешка, която може да навреди на азкрад аот инфом акс такива Духовни Структури. Тъй като нашият свят току-що излезе от Космическата нощ, много капани на тъмните сили все още са мощни. И един от тях е нарцисизмът.

Все повече хора се интересуват от нашия свят и себе си извън знанията от учебниците. Почти у всеки втори човек се разкрива способност азкрад аот инфом акс да взаимодейства с фините енергии.

И с някои това се е случило още по-рано, именно чрез тях енергиите на Любовта и Светлината им предстоеше да навлязат в нашия свят по време на прехода. Именно те се разкриха и разшириха своя енергиен канал достатъчно и отдавна. Но именно сред тях са азкрад аот инфом акс най-много пострадалите от капана на самоопиянението от своето излъчване.

Когато човек се разширява до възприемането на света извън пределите от физическото тяло и електромагнитните импулси в мозъчната кора, това в ежедневието се нарича: „Той се увлича от езотерика“. А самият такъв човек знае, че следва пътя на Духовния растеж и азкрад аот инфом акс развитие.

И този Духовен растеж задължително се съпровожда от промяна във вътрешното състояние, случва се изпълване със светлина и вдъхновяваща енергия, разкрива се вътрешно излъчване, появяват се сили и способности, които отличават този човек от общата маса. И в този момент най-опасното е да последва пътя на самолюбуване на своите азкрад аот инфом акс умения и сила, да сравнява излъчването си с други хора.

Защото капанът на нарцисизма е последният опит на тъмните сили и други деструктивни субекти да се намесят в процеса на хармонизация. Опасността е  следната: това вече не е паразитно внедряване, което е доста лесно да се разпознае по загубата на азкрад аот инфом акс енергия. Тези процеси са доста високи по енергийни вибрации, но това са тъмни влияния. И те пречат на истинското духовно развитие. Освен това подобно „развитие” може да доведе до загуба на приятели, семейство и конфронтация с много хора.

По навик на всички се лепят етикети като „те не ме разбират, азкрад аот инфом акс просто не отговарят на моето ниво, просто се страхуват от моята светлина, просто не е моят човек, не сме на един път“, но причината не е в хората, а именно в този толкова „сияещ“ човек.

И това се случва доста често за сметка на унижение на техните близки, сравнения: „Аз съм по-светъл, ти си по-тъмен, ти си с ниски вибрации, трябва да се промениш, грешиш и т.н.“ Това причинява болка. И с човек, който се фокусира само азкрад аот инфом акс върху себе си, е много неудобно, особено с някой, който може да си позволи да унижава любимите си хора с оценки и сравнения. Така те бягат от такова „сияещо същество“ в различни посоки.

Истинското излъчване привлича хората, истинското развитие протича в радост и разбиране. Дори роднините да не споделят тези азкрад аот инфом акс увлечения, те ги приемат спокойно. Като това, че единият обича да плете, а другият да спортува.

Оценките, съжденията, нарцисизмът водят до конфронтация и фанатизъм. Представете си, ако някой тича и с пяна на устата и доказва, че всички трябва да се научат да плетат, в противен случай не са достатъчно азкрад аот инфом акс добри. Забавно? Но това не е просто нелепо – всеки фанатизъм води до загуба на себе си.

А за Висшите духовни структури това е огромна стъпка назад в развитието, която противоречи на самото значение на въплъщението на Земята. И това вече става причина за житейски кризи, като сигнали за необходимостта азкрад аот инфом акс от възстановяване на реда във вашето пространство.

За всеки, който следва пътя на духовното развитие, приемайки сиянието си, силата си, истинската му природа е много важна. Всяка фалшива скромност или дори самоунижение е блокиране на енергийните потоци.

Но трябва да се научите да приемате без нарцисизъм. Това е най-важното за азкрад аот инфом акс тези, които вече са се научили да се разкриват.

Пожелаваме на всички Хармонично Сияние и Процъфтяване!

източник esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

 

 

Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Още от самото азкрад аот инфом акс зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, колкото и културата, от която произхождат. […]

азкрад аот инфом акс

Въпроси с неочакван отговор!

Въпроси с   неочакван отговор!

Попитали мъдреца: – Можеш ли да обясниш каква е целта на живота на човека? – Не мога, отговорил той. Тогава го попитали: – А в какво тогава е  смисълът на живота? – Не знам, отговорил той. азкрад аот инфом акс – А какво тогава знае за живота твоята мъдрост? Мъдрецът се усмихнал: – В […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Страхуват се от „чипиране“ и Бил Гейтс: една четвърт от американците не искат да бъдат ваксинирани срещу COVID-19

Човек винаги е чувствал, че е нещо повече от потомък на маймуна. И това, което е важно за него, не са рефлексите и инстинктите, а азкрад аот инфом акс радостта, вдъхновението, хармонията. Невъзможно е да се обясни любовта само с химични реакции и физиологични нужди, всичко е много по-сложно. А […]