Как една грешка превръща в кошмар живота на хората, увличащи се от езотерика

Редактор-2

Човек винаги е чувствал, че е нещо повече от потомък на маймуна. И това, което е важно за него, не са рефлексите и инстинктите, а радостта, вдъхновението, хармонията. Невъзможно е да се обясни любовта само с химични реакции и физиологични нужди, всичко е много по-сложно.

азкрад аот инфом акс

А Човешката Душа много често се проявява извън рамките на религиозните догми и да се приписва всичко, което се случва, с нечия воля и контрол, изглежда неуместно.

Винаги, във всички времена, на Земята е имало хора, които са разбирали същността и смисъла на всички процеси. В някои периоди е имало азкрад аот инфом акс много, някога по-малко, но винаги ги е имало. Някога са ги слушали, някога са се борили с тях и са се страхували от тези хора, но въпреки всичко те са се раждали на Земята, за да пазят истината, да я предадат на бъдещите поколения, за да може тя активно да азкрад аот инфом акс се разкрие, когато настъпи времето.

И това време е дошло. Сега има активно разкриване на Епохата на любовта и светлината, много стари принципи вече не са от значение. Нашият свят достига такава честота и чистота на енергийните вибрации, че много обичайни модели се сриват, за тях вече няма място на азкрад аот инфом акс Земята.

И всички ние сега сме участници в този процес.

В такива важни моменти Духовни структури с доста високо ниво на развитие стигат до въплъщение. Именно те, заради своя опит, са готови да поемат задачата да проявят и да изградят нов свят. Разбира се, много повече са тези, които се азкрад аот инфом акс опитват да ги спрат, създавайки илюзията, че най-напред трябва да се разруши старото.

Но това е просто илюзия, върху руини и в борба е невъзможно да се изгради процъфтяване. На нас не ни предстои борба, а огромна съзидателна работа. И за това ни е нужна енергията на вдъхновението, сътворението, радостта азкрад аот инфом акс от труда и разширяване в енергиите на Любовта и Светлината. И много от сега живеещите хора имат всички предпоставки за това.

Но има една грешка, която може да навреди на такива Духовни Структури. Тъй като нашият свят току-що излезе от Космическата нощ, много капани на тъмните сили все още са азкрад аот инфом акс мощни. И един от тях е нарцисизмът.

Все повече хора се интересуват от нашия свят и себе си извън знанията от учебниците. Почти у всеки втори човек се разкрива способност да взаимодейства с фините енергии.

И с някои това се е случило още по-рано, именно чрез тях енергиите на Любовта азкрад аот инфом акс и Светлината им предстоеше да навлязат в нашия свят по време на прехода. Именно те се разкриха и разшириха своя енергиен канал достатъчно и отдавна. Но именно сред тях са най-много пострадалите от капана на самоопиянението от своето излъчване.

Когато човек се разширява до възприемането на света извън пределите от азкрад аот инфом акс физическото тяло и електромагнитните импулси в мозъчната кора, това в ежедневието се нарича: „Той се увлича от езотерика“. А самият такъв човек знае, че следва пътя на Духовния растеж и развитие.

И този Духовен растеж задължително се съпровожда от промяна във вътрешното състояние, случва се изпълване със светлина и вдъхновяваща азкрад аот инфом акс енергия, разкрива се вътрешно излъчване, появяват се сили и способности, които отличават този човек от общата маса. И в този момент най-опасното е да последва пътя на самолюбуване на своите умения и сила, да сравнява излъчването си с други хора.

Защото капанът на нарцисизма е последният опит на тъмните сили азкрад аот инфом акс и други деструктивни субекти да се намесят в процеса на хармонизация. Опасността е  следната: това вече не е паразитно внедряване, което е доста лесно да се разпознае по загубата на енергия. Тези процеси са доста високи по енергийни вибрации, но това са тъмни влияния. И те пречат на истинското духовно азкрад аот инфом акс развитие. Освен това подобно „развитие” може да доведе до загуба на приятели, семейство и конфронтация с много хора.

По навик на всички се лепят етикети като „те не ме разбират, просто не отговарят на моето ниво, просто се страхуват от моята светлина, просто не е моят човек, не сме на азкрад аот инфом акс един път“, но причината не е в хората, а именно в този толкова „сияещ“ човек.

И това се случва доста често за сметка на унижение на техните близки, сравнения: „Аз съм по-светъл, ти си по-тъмен, ти си с ниски вибрации, трябва да се промениш, азкрад аот инфом акс грешиш и т.н.“ Това причинява болка. И с човек, който се фокусира само върху себе си, е много неудобно, особено с някой, който може да си позволи да унижава любимите си хора с оценки и сравнения. Така те бягат от такова „сияещо същество“ в различни посоки.

Истинското излъчване привлича хората, азкрад аот инфом акс истинското развитие протича в радост и разбиране. Дори роднините да не споделят тези увлечения, те ги приемат спокойно. Като това, че единият обича да плете, а другият да спортува.

Оценките, съжденията, нарцисизмът водят до конфронтация и фанатизъм. Представете си, ако някой тича и с пяна на устата и доказва, че азкрад аот инфом акс всички трябва да се научат да плетат, в противен случай не са достатъчно добри. Забавно? Но това не е просто нелепо – всеки фанатизъм води до загуба на себе си.

А за Висшите духовни структури това е огромна стъпка назад в развитието, която противоречи на самото значение на въплъщението на азкрад аот инфом акс Земята. И това вече става причина за житейски кризи, като сигнали за необходимостта от възстановяване на реда във вашето пространство.

За всеки, който следва пътя на духовното развитие, приемайки сиянието си, силата си, истинската му природа е много важна. Всяка фалшива скромност или дори самоунижение е блокиране на енергийните потоци.

азкрад аот инфом акс

Но трябва да се научите да приемате без нарцисизъм. Това е най-важното за тези, които вече са се научили да се разкриват.

Пожелаваме на всички Хармонично Сияние и Процъфтяване!

източник esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

 

 

Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – азкрад аот инфом акс затвор, наречена Земя

Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да намери митове и легенди за азкрад аот инфом акс произхода ни, толкова разнообразни, колкото и културата, от която произхождат. […]

Въпроси с неочакван отговор!

Въпроси с   неочакван отговор!

Попитали мъдреца: – Можеш ли да обясниш каква е целта на живота на човека? – Не мога, отговорил той. Тогава го попитали: – азкрад аот инфом акс А в какво тогава е  смисълът на живота? – Не знам, отговорил той. – А какво тогава знае за живота твоята мъдрост? Мъдрецът се усмихнал: – В […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Страхуват се от „чипиране“ и Бил Гейтс: една четвърт от американците не искат да бъдат ваксинирани срещу COVID-19

Човек винаги е чувствал, че е нещо повече от потомък на маймуна. И това, което е важно за него, не са рефлексите и инстинктите, а радостта, вдъхновението, хармонията. Невъзможно е да се обясни любовта само с химични реакции и физиологични нужди, всичко е много по-сложно. азкрад аот инфом акс А […]