Страхуват се от „чипиране“ и Бил Гейтс: една четвърт от американците не искат да бъдат ваксинирани срещу COVID-19

Редактор-2

44% от републиканците вярват в конспиративната теория за зловещите планове на Бил Гейтс за чипиране на хора.

Днес само половината от американците (50 процента) заявяват, азкрад аот инфом акс че възнамеряват да бъдат ваксинирани срещу коронавирус в случай, че се появи ваксина. Почти една четвърт (23%) не искат да бъдат ваксинирани. Други 27% все още не са се определили с отговора.

За това свидетелстват резултатите от проучване на общественото мнение на New Yahoo / YouGov, проведено на 20-21 май. азкрад аот инфом акс Според изследването 44% от републиканците вярват в конспиративната теория, че милиардерът Бил Гейтс планира да използва възможността за масово ваксиниране от COVID-19, за да имплантира микрочипове на милиони хора и да проследява движението им. Само 26% от републиканците смятат, че това е фейк.

В същото време 19% от демократите вярват азкрад аот инфом акс в „теорията за чипиране“. Отбелязва се, че проучването показва гигантска пропаст във възприемането на коронавируса между левите и десните. В същото време нараства опасна тенденция в обществото да се игнорират базови факти за епидемията и разпространението на дезинформация.

Твърди се, че привържениците на десните (например аудиторията на Fox News и азкрад аот инфом акс избирателите на Доналд Тръмп) са по-податливи на дезинформация, въпреки че много либерали също вярват в някои конспиративни теории.

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

азкрад аот инфом акс

Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Откъде са дошли хората тук? Теорията за планетата – затвор, наречена Земя

Още от самото зараждане на човечеството се стремим да обясним произхода си и да отговорим на фундаменталния въпрос: Откъде сме дошли? Във всички отдалечени във времето култури, разпръснати по цялото земно кълбо, човек може да азкрад аот инфом акс намери митове и легенди за произхода ни, толкова разнообразни, колкото и културата, от която произхождат.

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Индийският астролог, който предвиди глобалната криза през 2020 г., предсказа ново бедствие (видео)

44% от републиканците вярват в конспиративната теория за зловещите планове на Бил Гейтс за чипиране на хора. Днес само половината от американците (50 процента) заявяват, азкрад аот инфом акс че възнамеряват да бъдат ваксинирани срещу коронавирус в случай, че се появи ваксина. Почти една четвърт (23%) не искат да бъдат […]