Индийският астролог, който предвиди глобалната криза през 2020 г., предсказа ново бедствие (видео)

Редактор-2

Харизматичното индийско момче-астролог миналата година пусна видео, в което прогнозира мащабна глобална криза, която ще обхване Земята през първата половина на 2020 г. То не споменава коронавирусната епидемия, но в останалото се оказва изненадващо точен.

Вече втори месец в Интернет се обсъжда неочаквания пророк – азкрад аот инфом акс индийски тийнейджър на име Абигия Ананд, който, както се оказа, през август 2019 г. е прогнозирал сериозна глобална криза в началото на 2020 г.

През август 2019 г. Абигия Ананд пусна в YouTube видеоклип, наречен „Сериозна опасност за света от ноември 2019 г. до април 2020 г.“ (Severe Danger To азкрад аот инфом акс The World From Nov 2019 To April 2020), а наскоро това видео стана вирусно. Сега то е с над 6 милиона гледания.

Във видеото Абигия не споменава конкретно епидемията от вируса, но казва, че Китай ще пострада много и че „богатите страни“ също ще пострадат, особено икономически.

В ново азкрад аот инфом акс видео, публикувано в началото на април 2020 г., младият астролог прогнозира, че на 20 декември ще настъпи друга катастрофа, по-сериозна от коронавирусната епидемия и въздействието на тази катастрофа ще продължи до март 2021 г.

По неизвестни причини този нов видеоклип по-късно беше премахнат от основния канал, където се подвизава азкрад аот инфом акс Абигия и сега може да бъде намерен само в някои канали на трети страни в YouTube.

Друг неочакван пророк се оказа малайзийски метафизик и специалист по Китайската книга на промените, който през октомври 2020 г. направи поредица от изненадващо проницателни прогнози за 2020 г.

Два месеца преди началото на азкрад аот инфом акс епидемията Ухан, този експерт прогнозира, че през 2020 г. епидемия от вирус, подобен на вируса на SARS, ще се разпространи в целия свят. Поради това човечеството ще изпадне в дълбока криза.

Името на този човек е Антъни Ченг (Dato’ Anthony Cheng), той е известен специалист по метафизика и анализ на азкрад аот инфом акс глобалната ситуация в цяла Малайзия. Той също така е добре запознат с древнокитайската книга за гадания, Книга на промените, Фън Шуй, осемте циклични знака, нумерология.

Има над 15 години опит в метафизиката. На лекция през октомври 2019 г. Ченг очерта няколко акцента, пред които светът ще се изправи през 2020 азкрад аот инфом акс г. 7 от тях вече се сбъднаха.

Въз основа на факта, че 2020 г. е годината на Генцзи (37-та година според цикличния календар, например, 1840, 1900, 1960, 2020) Ченг сравнява събитията, които са се случили в последните години на Годината на Генцзи и каза, че 2020 г. ще бъде година азкрад аот инфом акс на криза, спонтанна бедствия и глад.

За първата половина на 2020 г. той прогнозира 14 ключови момента, крах на икономиката, световната криза със съкращаване на служителите, появата на вирус, подобен на вируса на SARS, щети от насекоми вредители, недостиг на материални ресурси, повишаване на цените, изолация в целия свят, политически азкрад аот инфом акс промени и някои други.

Във втората половина на годината, според анализа на Чен, ще има мащабни наводнения, земетресения, суша, безредици, търговски войни и продоволствена криза. „Годината 2020 на Генцзи е година на природни и причинени от човека бедствия, но също така и година на азкрад аот инфом акс ново начало“, казва метафизикът.

Какво трябва да се направи тази година, за да се преодолее с минимални загуби?

Ченг съветва разумно да харчите пари и да отложите развитието или разширяването на вашия бизнес. Той казва още, че 2020 г. е подходящо време да започнете нещо ново, като за това няма азкрад аот инфом акс нужда от големи инвестиции, всичко зависи от вашите идеи.

При това единственото успешно развитие ви очаква само в интернет технологиите, допълва метафизикът. Ченг също така съветва внимателно да следи здравето си, особено да обръщате внимание на белите дробове и бъбреците. Освен това трябва да контролирате емоциите си, защото в годината азкрад аот инфом акс на кризи и епидемии тревожността ще се увеличи и ще възникне усещане за натиск върху всеки човек.

Източник: paranormal-news

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Конспирация от Едуард Сноудън: Коронавирусът е необходим за създаването на „система за потисничество”

Конспирация от Едуард Сноудън: Коронавирусът е необходим за създаването на „система за потисничество”

Скандално известният Сноудън предупреждава, азкрад аот инфом акс че правителствата използват коронавируса, за да създадат „система на потисничество“. Бъдещето може да е непредсказуемо, но глобалните пандемии не са такива. Всички правителства на планетата многократно са били предупреждавани, че в един момент вирусна пандемия ще обхване света. И въпреки това те не можаха да се […]

Великаните азкрад аот инфом акс в Перу, чиито скелети са виждали конквистадорите

Великаните в Перу, чиито скелети са виждали конквистадорите

Много испански конквистадори, нахлувайки в Южна Америка, слушали истории от местните индианци за хора с огромен ръст. Те живеели главно в района на Перу. На нашата планета има една особена област, където има особено много истории азкрад аот инфом акс и легенди за хора с много голям ръст. Освен това тези истории не са […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Този Източен метод нормализира ефективно кръвното налягане

Харизматичното индийско момче-астролог миналата година пусна видео, в което прогнозира мащабна глобална криза, която ще обхване Земята през първата половина на 2020 г. То не споменава коронавирусната епидемия, но в останалото се оказва изненадващо точен. Вече втори месец в Интернет се обсъжда неочаквания пророк – азкрад аот инфом акс индийски […]