Лунно затъмнение на 5 юни 2020 г.: Парите ви могат буквално да изчезнат, ако се поддадете на емоции и харчите за ненужни неща

Редактор-2

Всяко лунно затъмнение е уникално и има своя собствена енергия. Разберете какво можете и какво не можете да  правите по време на затъмнението на  5 юни, когато Пълнолунието ще бъде в съзвездието Стрелец.

Лунните затъмнения променят живота ни, диктувайки собствени  правила. На 5 юни се отваря коридор на затъмнения. Всеки може да се подготви за този ден, ако се вслуша в съветите на астролозите и прояви максимална предпазливост. В петък експертите препоръчват да се откажем от импулсивни действия за да не допуснем проблеми в живота си.

Какво може да се прави в Юнското затъмнение?

Лунното затъмнение е чудесно време за преосмисляне, планиране и наблюдения. В този ден можете да планирате  бъдещето, така че по-късно в спокойна атмосфера отново да проверите всички точки на плана и да изоставите онези случаи, които няма да доведат до успех.

Можете да се уедините за да възстановите сили и енергия. Временната изолация е полезна поради честите промени в настроението и няма да позволи изостряне на конфликти в бизнес средата или в личния живот.

Пълнолунието в Стрелец е подходящо време за ритуали, насочени към пречистване и освобождение. В този ден астролозите препоръчват да се сбогувате с миналото. Въпреки това не е добре да се горещите и да  изоставите нещо или някой под въздействие на емоциите си – не си заслужава – трябва да се отървете само от това, което наистина е загубило своята актуалност и само ви тежи.

Влиянието на Пълнолунието ще усетят особено остро  необузданите хора. Те трябва да отделят повече време за тренировки за издръжливост, както и да обръщат внимание на физическата си активност. Спортът ще им позволи да се справят със стресови ситуации и да насочат излишъка си от енергия за постигане на нови отлични резултати в любимите си дела.

А можете и трябва да се забавлявате в петък. Позитивните емоции ще са ви от полза, а доброто настроение ще ви предпази не само от разстройства, но и от попадане в конфликтни ситуации.

Какво не може да се  прави на 5 юни 2020 г.?

В деня на Пълнолунието и затъмнението парите  могат да се изпарят, ако се поддадете на емоции и харчите пари за ненужни неща. Пазете се от измамници в този ден!

Вниманието и умението да планирате предварително своя бюджет ще ви спестят неприятности. Във връзка с това състояние на нещата е по-добре да не давате или да вземате заеми, за да не се окажете после в неприятна ситуация, когато да нямате с какво да погасите дълга си или  да не можете да си върнете парите.

Също така си струва да се откажете от важни срещи, ако те могат да бъдат отложени за по-спокойно време. В деня на лунното затъмнение взетите решения може да се окажат прибързани и неправилни, което да доведе до загуби, недоразумения и дори крах на плановете. Безсмислените действия, когато решенията се вземат набързо под въздействието на емоциите, е малко вероятно да доведат до просперитет.

Новите ви начинания, каквито и да са, не бива да съвпадат с 5 юни.

Плановете могат да се променят, а това, което е изглеждало правилно, утре може да се окаже провал. Интервютата за работа, насрочени за този ден, могат да предизвикат лошо настроение, така че подобни събития трябва да бъдат пренасочени, ако е възможно, за по-благоприятно време.

източник esotericblog

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Как една грешка превръща в кошмар живота на хората, увличащи се от езотерика

Как една грешка превръща в кошмар живота на хората, увличащи се от езотерика

Човек винаги е чувствал, че е нещо повече от потомък на маймуна. И това, което е важно за него, не са рефлексите и инстинктите, а радостта, вдъхновението, хармонията. Невъзможно е да се обясни любовта само с химични реакции и физиологични нужди, всичко е много по-сложно. А Човешката Душа много често […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Милиардерът Ричард Брансън - пътешественик във времето или поредната проява на Матрицата?

Всяко лунно затъмнение е уникално и има своя собствена енергия. Разберете какво можете и какво не можете да  правите по време на затъмнението на  5 юни, когато Пълнолунието ще бъде в съзвездието Стрелец. Лунните затъмнения променят живота ни, диктувайки собствени  правила. На 5 юни се отваря коридор на затъмнения. Всеки […]