Милиардерът Ричард Брансън – пътешественик във времето или поредната проява на Матрицата?

Редактор-2

В последно време се появиха толкова много пътешественици във времето, че човек не знае на кого да вярва. Някои тайнствени истории обаче могат да ни накарат да повярваме в съществуването на машина на времето и съответно,  хора, които са се възползвали от възможността да азкрад аот инфом акс отидат в друго време.

През 1882 г. архитектът Антони Гауди създава статуя, която точно възпроизвежда външния вид на британския милиардер Ричард Брансън. Дали пък богаташът не е дошъл   при нас от миналото?

Поразителната прилика е  забелязана от фотограф, който разглеждал  сцената Рождество в Храма на Святото семейство. Той обърнал внимание азкрад аот инфом акс на единия от влъхвите – практически точно копие на основателя на корпорацията „Virgin“.

Фотографът от Дорсет разказва, че бил поразен, когато видял копие на  милиардера на снимката на тримата влъхви. Да, има някои разлики, но те са незначителни. Все пак скулптурата не е снимка, не всичко може да бъде възпроизведено азкрад аот инфом акс абсолютно точно.

Що се отнася до самия храм: Строителството му започва през 1882 г. и до днес строителните работи не са завършени. Очаква се сградата да бъде напълно завършена до 2026 г.

30 думи

 

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Трябва ви азкрад аот инфом акс свят, където всичко е подредено по рафтове? Значи сте объркали планетата!

Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове?  Значи сте объркали планетата!

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят в противното. Контактът с „вътрешното дете“ у всеки от нас е много важен. Поне така твърдят азкрад аот инфом акс психолозите. Те съветват да слушаме себе си, и вслушвайки се да поемем дълбоко дъх и да проведем спокоен […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Истинските мъже защитават, а не унижават жените си

В последно време се появиха толкова много пътешественици във времето, че човек не знае на кого да вярва. Някои тайнствени истории обаче могат да ни накарат да повярваме в съществуването на машина на времето и съответно,  хора, които са се възползвали от възможността да азкрад аот инфом акс отидат в […]