Милиардерът Ричард Брансън – пътешественик във времето или поредната проява на Матрицата?

Редактор-2

В последно време се появиха толкова много пътешественици във времето, че човек не знае на кого да вярва. Някои тайнствени истории обаче могат да азкрад аот инфом акс ни накарат да повярваме в съществуването на машина на времето и съответно,  хора, които са се възползвали от възможността да отидат в друго време.

През 1882 г. архитектът Антони Гауди създава статуя, която точно възпроизвежда външния вид на британския милиардер Ричард Брансън. Дали пък богаташът не е дошъл   при нас азкрад аот инфом акс от миналото?

Поразителната прилика е  забелязана от фотограф, който разглеждал  сцената Рождество в Храма на Святото семейство. Той обърнал внимание на единия от влъхвите – практически точно копие на основателя на корпорацията „Virgin“.

Фотографът от Дорсет разказва, че бил поразен, когато видял копие на  милиардера на снимката на тримата влъхви. азкрад аот инфом акс Да, има някои разлики, но те са незначителни. Все пак скулптурата не е снимка, не всичко може да бъде възпроизведено абсолютно точно.

Що се отнася до самия храм: Строителството му започва през 1882 г. и до днес строителните работи не са завършени. Очаква се сградата да бъде напълно завършена до азкрад аот инфом акс 2026 г.

30 думи

 

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове? Значи сте объркали планетата!

азкрад аот инфом акс
Трябва ви свят, където всичко е подредено по рафтове?  Значи сте объркали планетата!

За едно дете всяко събитие в живота му е  завладяваща игра. Докато възрастните не го убедят в противното. Контактът с „вътрешното дете“ у всеки от нас е много важен. Поне така твърдят психолозите. Те съветват да слушаме себе си, и вслушвайки се да поемем дълбоко азкрад аот инфом акс дъх и да проведем спокоен […]

Още по темата – във Фейсбук:

© 2020 info-maks.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Истинските мъже защитават, а не унижават жените си

В последно време се появиха толкова много пътешественици във времето, че човек не знае на кого да вярва. Някои тайнствени истории обаче могат да азкрад аот инфом акс ни накарат да повярваме в съществуването на машина на времето и съответно,  хора, които са се възползвали от възможността да отидат в […]